Αποτελέσματα ΟΒΑ Πολεμικού Ναυτικού (2021Β)
Η συζήτηση για τα αποτελέσματα των υποψηφίων ΟΒΑ του Πολεμικού Ναυτικού συνεχίζεται εδώ.
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Για όποιον ενδιαφέρεται κατάταξη ΟΒΑ ΠΝ 11 Νοέμβρη όπως ενημέρωσαν από το ΓΕΝ.
Γειά σου φίλε πήρα τηλ στο ΓΕΝ μου είπαν ότι πέρασα ΟΒΑ ΠΝ (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ) αλλά δεν μου είπαν ημερομηνία.
Ότι χειρότερο υπάρχει και καράβι και βρομοδουλεια να ξέρεις.Πέρασε φίλος στο ΠΝ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ σαν ΕΠΟΠ σε αυτή τη προκήρυξη που πέρασε και μόλις του είπαν τι παίζει δε πήγε καν .πολύ καράβι και πολύ ταξίδι το σπίτι θα το βλέπεις σπάνια
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
Λοιπόν redone αρμενιστης χειρότερη ειδικότητα στο ΠΝ αυτή και της μηχανής, λογικά θα έκανες θητεία στην ξηρά, σκέψου το καλά πριν πας, έχει μόνο καράβι.
TRX το γνωρίζω καλά, από εμπορικό ναυτικό είμαι για αυτό έχω αυτή την ειδικότητα, ημουν κ σε φρεγάτα για μήνες, στην τελευταία προκήρυξη ημοην 16ος αλλά δεν πέρασα λόγω αθλημάτων δούλευα κιόλας σεζόν. Τι να πω εύχομαι το καλύτερα.
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεν έχει καμία σχέση το εμπορικό ναυτικό με το πολεμικο, αν βέβαια σου αρέσουν τα καράβια να πας τότε, καλή δύναμη σου εύχομαι.
Redone94 έγραψε:TRX το γνωρίζω καλά, από εμπορικό ναυτικό είμαι για αυτό έχω αυτή την ειδικότητα, ημουν κ σε φρεγάτα για μήνες, στην τελευταία προκήρυξη ημοην 16ος αλλά δεν πέρασα λόγω αθλημάτων δούλευα κιόλας σεζόν. Τι να πω εύχομαι το καλύτερα.
Δύσκολη ειδικότητα αλλά εάν το 94 στο προφίλ σου υποδηλώνει την ηλικία σου, τότε είναι η τελευταία σου ευκαιρία για πιθανή ένταξη στο στράτευμα ως ΕΠΟΠ από ΟΒΑ. Ειδάλλως καλά ταξίδια στα καράβια ως πλοίαρχος του ΕΝ.
Σωστά η τελευταία μου ευκαιρία.
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΠΝ Ενημέρωση Επιτυχόντων - Ανάρτηση Πινάκων Απορριπτέων ΟΒΑ ΠΝ . Παρουσίαση 11 Νοεμβρίου 2021, Στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tanto την Τρί Νοέμ 09, 2021 7:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες