Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Γεια σας μάγκες δε μου το πήραν, χαλαρά είναι τα πράγματα μπήκαμε πήραμε πράγματα θαλάμους ***** και τώρα μόλις τελειώσαμε από φαγητό αναφορά τώρα τα κλασσικά, την Παρασκευή που μας έρχεται φεύγουμε από δω, μέχρι στιγμής δεν έφυγε κάποιος για σήμερα μιλάω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Έχουν καλέσει κανέναν επιλαχών; Είμαι στη θέση 35. Τι πιθανότητες έχω;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Μέχρι στιγμής δεν έχουν καλέσει. Ωστοσο στο κεεδ δεν έχουν παρουσιαστεί γύρως στα 30 άτομα.
Ελάχιστες έως καθόλου
Βάλε μέσα στα 30 άτομα που δεν παρουσιαστηκαν λόγω κοβιντ πχ εγώ.Special forces 2020 έγραψε:Μέχρι στιγμής δεν έχουν καλέσει. Ωστοσο στο κεεδ δεν έχουν παρουσιαστεί γύρως στα 30 άτομα.
Αν στς εδ δεν πήγαν γύρω στα 30 35 άτομα που τα παιδιά πήγαν για αθλήματα 3 εβδομάδες πριν παρουσιαστούν καί ήταν καί 240 φαντάσου στα όπλα σώματα που ήταν 660 και πήγαν μόνο για ιατρικά πρίν 4 μήνες
Ξαναλέω είμαστε κι εμείς που δεν παρουσιαστηκαμε λόγω κοβιντ και θα μπούμε 20 με 24
Pt2021 έγραψε:Ξαναλέω είμαστε κι εμείς που δεν παρουσιαστηκαμε λόγω κοβιντ και θα μπούμε 20 με 24
Σε ακούσαμε τί το παίζεις έξυπνος; Το γες έχει εικόνα από επιλαχόντες και θα καλέσει το ανάλογο νούμερο
Όχι απλά το ξαναλέω γιατί μίλησα με το ΓΕΣ και θα μπούμε 20 με 24
Αυτό σ λέω ότι το γες έχει εικόνα από αυτούς που δεν πήγαν αυτούς που είχαν κοβιντ και αυτούς που παραιτήθηκαν σ μιλάω για όπλα
Μάγκες καλησπέρα... Ξέρετε αν τον μισθό θα τον λαμβουμε κανονικά από τον πρώτο μήνα ή αν μας κάνουν κανένα περίεργο και μας πληρώσουν αναδρομικά μετά από δύο μήνες τους μισθούς που μας αναλογούν?
Μάγκες καλησπέρα. Ξέρετε αν θα πληρωθούμε κανονικά τον μισθό μας από τον πρώτο μήνα η αν πληρωθούμε αναδρομικά?
Αναδρομικά όλα γύρω στο φεβρουαριο
Φανταστικά είναι μέσα κύριοι. Εκτός από το φαγητό δλδ, όλα τα άλλα μια χαρά. Ούτε κοριούς, ούτε τρέξιμο και ***** . Όλα χαλαρά.
Και με τις άδειες πένα.φεύγουμε αύριο προ αναχώρηση και μπαίνουμε 4 Ιανουαρίου πρωί σε μονάδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες