Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Προηγούμενη σειρά οβα δεν τους τα πήραν. Οι ΕΠΟΠ μην ξεχνάτε ότι μπαίνουν σαν νεοσύλλεκτοι γιατί πολλοί δεν έχουν υπηρετήσει ήδη από πριν, ενώ εμείς πάμε σαν ήδη γνώστες του τί ισχύει σε ένα στρατόπεδο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Παιδια περα απο τον βασικο μισθο παιρνουμε και τιποτα αλλο πχ οπως νυχτερινα η αργιες?
Θα έχουμε εξόδους όσο κάτσουμε στο κέντρο;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Leles έγραψε:Θα έχουμε εξόδους όσο κάτσουμε στο κέντρο;
Όχι, καθότι θα είμαστε μόνο για μια εβδομάδα εκεί
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Ειναι σιγουρο για 1 εβδομαδα; Γιατι ακουω διαφορα περι 1 μηνα και βαλε πως θα μας εχουν εκει βεβαια εγω ειμαι ειδικες δυναμεισ
Απ'το στομα σου και στου θεου το αφτι... Γιατι εγω πολυ φοβαμαι οτι θα κατσουμε μεχρι 29 εκει...
Η γκαντεμια χτύπησε τη πόρτα βγήκε θετικό το μοριακό
Καλησπέρα μάγκες οποίος είναι από θεσσαλονικη και παρουσιάζετε 9 του μηνός Αυλώνα να κανονίσουμε να πάμε μαζι
Εύχομαι να το περάσεις ελαφριά φίλε. Μάλλον πρώτο γκρουπακι θα πάρουμε. Δεν έχει βάση να πάρουμε το 2ο γιατί μια βδομάδα μέσα είναι υπεραρκετή για να μάθουμε βαθμούς και κάποια όπλα. Μην συγκρίνεται με εποπ γιατί εποπ μπορεί να μπει και κάποιος που δεν έχει πάει ακόμα (εκτός κι αν κάνω λάθος) στρατό. Όποιος μπει αύριο Αυλώνα, ας γράψει εδώ αν μπορέσει και δεν του πάρουν το κινητό πως είναι μέσα κλπ για να ξέρουμε κι εμείς που θα μπούμε πιο μετά!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Κι εγώ να είμαι ειλικρινής δεν αισθάνομαι καλά τις τελευταίες μέρες μη μπω σε λεπτομέρειες να μη κουράσω και είναι να παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ την Τρίτη.
Έφαγα ακύρο και από το 401 για το PCR δεν δικαιούμαστε εφόσον δεν έχουμε στρατιωτική ταυτότητα και μέχρι να επ ανακαταταγούμε είμαστε έφεδροι-πολίτες και όταν μπήκα στη διαδικασία να τους εξηγήσω τι και πως μου είπαν με ευγένεια παν'απολα έτσι πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι και όχι να αρπαζόμαστε με το παραμικρό για χαζομάρες πως αν δεν πάρουν διαταγή δεν μπορούν να μας κάνουν μοριακό σε καμία περίπτωση.
με απλά λόγια αλλα Μου είπαν στο τηλ σε εμένα και έναν γνωστό μ και αλλά από κοντά. δυσάρεστο εντελώς που δεν υπάρχει συννενόηση (δημόσιο από τη μια θα μ πεις κανείς τι ψάχνεις) . αυτά και μοριακό δεν έκανα εν τέλη αύριο θα κάνω γτ μετά το άκυρο που έφαγα από 401 δεν είχα κουράγια να ψάχνω για διαγνωστικά ήμουν αδύναμος στο δρόμο ήρθα κατευθείαν σπίτι και ξάπλωσα και λέω αύριο θα πάω πρώτα ο θεός Δευτέρα και αναγκαστικά Τρίτη θα ενημερώσω την στρατολογία.
Tο μόνο που με ξενερώνει είναι πως θα χάσω την εκπαίδευση και θα μείνω πίσω και άντε πάλι να αναμένεις για νέα ημερομηνία επανακαταταξης. Το καλό από την άλλη θα έχω πίστοποιητικο νοσησης σε περίπτωση που βγω θετικός που μάλλον θα βγω αλλα η όλη διαδικασία μέχρι στιγμής από την έναρξη της προκυρηξης μέχρι και την παρουσίαση όσοι πέρασαν είναι κατέληξε να είναι ψυχοφθόρα με τόση αναμονή συν το κορονοιο έχουν καθυστερήσει παρά πολύ και όσοι βγούμε θετικοί.
Καλώς η κακώς σε επηρεάζει ψυχολογικα λογικό και ανθρώπινο και δεν έχεις όρεξη μετά για δουλειά στο στρατό αλλα από την άλλη λες μέσα σου κρίμα τώρα έφαγα τόσο σκατο για να το παρατήσεις τώρα. Δυστυχώς υπομονή και συνεχίζουμε τι να κάνουμε μες στη ζωή και οι δυσκολίες και πρέπει να προσπαθούμε να μη μας επηρεάζουν όσον αφορά τη ζωή και τα επαγγελματικά μας!
Έφαγα ακύρο και από το 401 για το PCR δεν δικαιούμαστε εφόσον δεν έχουμε στρατιωτική ταυτότητα και μέχρι να επ ανακαταταγούμε είμαστε έφεδροι-πολίτες και όταν μπήκα στη διαδικασία να τους εξηγήσω τι και πως μου είπαν με ευγένεια παν'απολα έτσι πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι και όχι να αρπαζόμαστε με το παραμικρό για χαζομάρες πως αν δεν πάρουν διαταγή δεν μπορούν να μας κάνουν μοριακό σε καμία περίπτωση.
με απλά λόγια αλλα Μου είπαν στο τηλ σε εμένα και έναν γνωστό μ και αλλά από κοντά. δυσάρεστο εντελώς που δεν υπάρχει συννενόηση (δημόσιο από τη μια θα μ πεις κανείς τι ψάχνεις) . αυτά και μοριακό δεν έκανα εν τέλη αύριο θα κάνω γτ μετά το άκυρο που έφαγα από 401 δεν είχα κουράγια να ψάχνω για διαγνωστικά ήμουν αδύναμος στο δρόμο ήρθα κατευθείαν σπίτι και ξάπλωσα και λέω αύριο θα πάω πρώτα ο θεός Δευτέρα και αναγκαστικά Τρίτη θα ενημερώσω την στρατολογία.
Tο μόνο που με ξενερώνει είναι πως θα χάσω την εκπαίδευση και θα μείνω πίσω και άντε πάλι να αναμένεις για νέα ημερομηνία επανακαταταξης. Το καλό από την άλλη θα έχω πίστοποιητικο νοσησης σε περίπτωση που βγω θετικός που μάλλον θα βγω αλλα η όλη διαδικασία μέχρι στιγμής από την έναρξη της προκυρηξης μέχρι και την παρουσίαση όσοι πέρασαν είναι κατέληξε να είναι ψυχοφθόρα με τόση αναμονή συν το κορονοιο έχουν καθυστερήσει παρά πολύ και όσοι βγούμε θετικοί.
Καλώς η κακώς σε επηρεάζει ψυχολογικα λογικό και ανθρώπινο και δεν έχεις όρεξη μετά για δουλειά στο στρατό αλλα από την άλλη λες μέσα σου κρίμα τώρα έφαγα τόσο σκατο για να το παρατήσεις τώρα. Δυστυχώς υπομονή και συνεχίζουμε τι να κάνουμε μες στη ζωή και οι δυσκολίες και πρέπει να προσπαθούμε να μη μας επηρεάζουν όσον αφορά τη ζωή και τα επαγγελματικά μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 8:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Leop έγραψε:Η γκαντεμια χτύπησε τη πόρτα βγήκε θετικό το μοριακό
Και θετικό να είναι δεν χάνεις τη θέση μη φοβάσαι δεν έγινε και κάτι απλά θα παρουσιαστείς ποιο μετά
-
- Αρχιλοχίας
fotistzouv έγραψε:Παιδια περα απο τον βασικο μισθο παιρνουμε και τιποτα αλλο πχ οπως νυχτερινα η αργιες;
Το έχω ξανά απαντήσει αυτό σε προηγούμενες σελίδες όσοι έρθετε Έβρο θα κάνετε έξτρα υπηρεσία που πληρώνεται ξεχωριστά από το βασικό μισθό λέγεται ποτάμι είναι περίπολος στο ποτάμο Έβρο και δεν έχετε δικαίωμα να πείτε όχι σε αυτήν τη υπηρεσία δεν την κάνω πχ γιατί έχει ενταχθεί με όλες τις υπόλοιπες απλα πληρώνεται ξεχωριστά έξτρα
Έχεις κάποια πληροφορία επί του θέματος φίλε μου η κάνα γνωστό σου που έγινε το ίδιο?
-
- Αρχιλοχίας
Leop έγραψε:Έχεις κάποια πληροφορία επί του θέματος φίλε μου η κάνα γνωστό σου που έγινε το ίδιο;
Το σημείωμα κατάταξης που σου έστειλαν σε εμαιλ γράφει τι κάνεις σε περίπτωση που βγει θετικό μάλλον δεν το διάβασες ; Διαβάσε το
Ερώτηση παίδες βιβλιάρια υγείας και έτσι θα χρειαστούν να τα πάρουμε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες