Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες, εφόσον την προηγούμενη μέρα έχεις υπηρεσία το πρωί φεύγεις απαλλαγή επίσης μπορείς να μη πάρεις απαλλαγή να τις μαζεύεις και να τις κάνεις 5-6 απαλλαγές 1 βδομαδα άδεια
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Ακριβώς ότι είπε ο 33ΜΚ. Ακριβώς όμως ισχύει. Επίσης κάποιοι λοχαγοι φίλοι μου με συμβούλεψαν ότι όταν πάει 14:30 ακριβώς να φεύγεις. Μην σας πει κανένας να κάτσετε παραπάνω. Δεν επιτρέπεται! 😉
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Καλημέρα μια βοήθεια οποίος ξέρει γιατί με έχουν μπερδέψει από Θεσσαλονίκη για το κέντρο ποσά τρένα πρέπει να αλλάξω και που ευχαριστώ οποίος απαντήσει έστω και κάτι λίγα !
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

ΑΚ πάρε από σταθμο τρένο και κατέβα Οινόη από εκεί θα πάρεις για Άγιο Θωμά η διαδρομή είναι 10'λεπτα και το στρατόπεδο είναι 2-3 λεπτά από εκεί που θα σε αφήσει, μπορείς να κλείσεις και τα 2 εισητηρια μαζί δηλαδή δε χρειάζεται να κατέβεις Οινόη και να κλείσεις εισητηριο για Άγιο Θωμά πάνε στα εκδοτήρια στη Θεσσαλονίκη ή online και πατα σταθμο πχ ή όπου πάρεις το τρένο και βάλε προορισμό Άγιο Θωμά, συμπεριλάβονται και τα 2 δρομολόγια και για σταθμο προς Οινόη αλλά και από Οινόη προς Άγιο ΘωμάΤο ΚΕΤΘ είναι δίπλα και το εισητηριο φθηνό 30 ευρώ θα σου βγουν πάνω κάτω και τα 2 μαζί και κάνει 4 ώρες να φτάσεις στο σύνολο

Η στάση Αυλωνα είναι μακριά από το ΚΕΤΘ για αυτό βάλε Άγιο Θωμά αν έχεις κάποια απορία ρώτησε με

Nospa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Nospa »

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτησηΠερνεις τον *βαθμο υποδεκανεα*

Υπάρχει δυνατότητα να γινεις δεκανεας;

Γιατί εψαξα να δω τους βαθμούς και υπάρχει δεκαενεας οβα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

33ΜΚ έγραψε:ΑΚ πάρε από σταθμο τρένο και κατέβα Οινόη από εκεί θα πάρεις για Άγιο Θωμά η διαδρομή είναι 10'λεπτα και το στρατόπεδο είναι 2-3 λεπτά από εκεί που θα σε αφήσει, μπορείς να κλείσεις και τα 2 εισητηρια μαζί δηλαδή δε χρειάζεται να κατέβεις Οινόη και να κλείσεις εισητηριο για Άγιο Θωμά πάνε στα εκδοτήρια στη Θεσσαλονίκη ή online και πατα σταθμο πχ ή όπου πάρεις το τρένο και βάλε προορισμό Άγιο Θωμά, συμπεριλάβονται και τα 2 δρομολόγια και για σταθμο προς Οινόη αλλά και από Οινόη προς Άγιο ΘωμάΤο ΚΕΤΘ είναι δίπλα και το εισητηριο φθηνό 30 ευρώ θα σου βγουν πάνω κάτω και τα 2 μαζί και κάνει 4 ώρες να φτάσεις στο σύνολο

Η στάση Αυλωνα είναι μακριά από το ΚΕΤΘ για αυτό βάλε Άγιο Θωμά αν έχεις κάποια απορία ρώτησε με

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε με κάλυψες να σε καλά

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Nospa έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτησηΠερνεις τον *βαθμο υποδεκανεα*

Υπάρχει δυνατότητα να γινεις δεκανεας;

Γιατί εψαξα να δω τους βαθμούς και υπάρχει δεκαενεας οβα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Από όσο ξέρω από παλιό ΟΒΑ μου είπε από την πρώτη μέρα που θα μπούμε θα είμαστε υποδεκανείς και για να γίνεις δεκαεννέας πρέπει να περάσεις σχολείο τώρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά έτσι μου είπε μην σε πάρω και στο λαιμό μου

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Είναι ακριβώς ο βαθμός της θητείας. Εάν κάποιος είχε απολυθεί δεκανέας είναι δεκανεας αν κάποιος λοχίας λοχίας αν κάποιος απολύθηκε με βαθμό στρατιώτη είναι υποδεκανεας
Panostr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Panostr »

Καλησπέρα κύριοι, Εγώ απολύθηκα από Κύπρο με τον βαθμό του υδ/νέα τθ. Τι θα έχω τώρα που μπαίνω;

Επίσης εμείς μπορούμε να πάρουμε άλλον βαθμό η είμαστε στάσιμοι;

Γιατί νομίζω κάτι αναφέρθηκε για κάποια σχολεία που μπορείς να παρακολουθήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

.
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Ρε παίδες έχετε Βρει πουθενά τα διακριτικά για τη στολη εξόδου που είναι εγχρωμα δλδ του πεζικού σε λευκό; Αν ναι στείλτε σαιτ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν ξέρω αν υπάρχει στα παρακάτω το συγκεκριμένο, λογικά μπορείς να τα παραγγείλεις.

https://army-market.gr/el/stratiotika-eidi/simata-yfasmatina-79

Armycamp ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου

Armyland Δάφνη Αττικής και Θηρεοί Μπράτσου (Όπλα-Σώματα )

Evergreen Army Θεσσαλονίκη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 4:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Name
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Name »

Καλησπέρα παιδιά είναι κανείς που μπαίνει 9 του μηνός; Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις κάποιος πράγματικα από θεσσαλονικη οκ πας οινοη αλλά δεν έχει βραδινό ρε παιδιά και έχει μόνο πρωινό που φτάνει 12 μήπως θα χρειαστεί πρώτα Αθήνα και με το πρωινό από εκεί για άγιο Θωμά. Ευχαριστώ πολύ
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Name έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είναι κανείς που μπαίνει 9 του μηνός; Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις κάποιος πράγματικα από θεσσαλονικη οκ πας οινοη αλλά δεν έχει βραδινό ρε παιδιά και έχει μόνο πρωινό που φτάνει 12 μήπως θα χρειαστεί πρώτα Αθήνα και με το πρωινό από εκεί για άγιο Θωμά. Ευχαριστώ πολύ
Ναι το ίδιο παρατήρησα και εγώ και είδα ότι από Θεσσαλονίκη πας αθηνα οκ αλλά μετά άλλο από αθηνα για άγιο Θωμά αυτό είδα και εγώ

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Leop »

Ευχαριστώ πάρα πολύ
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

33ΜΚ έγραψε:Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες, εφόσον την προηγούμενη μέρα έχεις υπηρεσία το πρωί φεύγεις απαλλαγή.Eπίσης μπορείς να μη πάρεις απαλλαγή να τις μαζεύεις και να τις κάνεις 5-6 απαλλαγές 1 βδομαδα άδεια

1) αυτό ισχύει μετά από υπηρεσία απαλλαγή, παρόλα αυτά όμως λόγω υποχρεώσεων [αποθηκάριος, όνια, βοηθός γραφείου, επιθεώρηση, άσκηση Κ. Τ. Λ ] θα αναγκάζεσαι να παραμένεις όλα είναι ρευστά

2) αυτό όντως ισχύει δεν έχω Γράψει κάτι το αντίθετο αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια αρκεί να έχεις το θάρρος να γράψεις όταν θα τα ζήσεις όσα σου έχω γράψει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 8:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες