Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Εμένα από Ηράκλειο Κρήτης με πήραν και τηλέφωνο πρώτα και μου είπαν μόλις το λάβω να στείλω απάντηση αν επυθιμεις την ανακατάταξη
Μάγκες εμείς που έχουμε καταδρομοσημα και μπερέ θα τα φορές από την πρώτη μέρα;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Αυτό το τι να πάρουμε μαζί μας καλύτερα θα σας πρότεινα να τους πάρετε ένα τηλέφωνο γιατί οι περισσότεροι όσοι έχουμε απολυθεί σαν στρατιώτες είχαμε κρατήσει κάποια πράγματα όπως χιτώνια αρβύλα κτλπ... Μην παρουσιάστειτε και δεν σας δώσουν τίποτα και ψάχνεστε κ ρίχνουν φταίξιμο γτ δεν πήρατε μια αλαξια... Εγώ έχω ετοιμάσει πράματα πήρα ένα χιτωνιο παντελόνι μακριά στρατιωτική μπλούζα Χ3 φανελάκια αρβύλα εσώρουχα πετσέτα στρατιωτική Χ2 τζόκεϋ μπερέ και τα σχετικά για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως..
-
- Αρχιλοχίας
Louizao έγραψε:Μάγκες εμείς που έχουμε καταδρομοσημα και μπερέ θα τα φορές από την πρώτη μέρα;
Λογικά ναι από τη στιγμή που έχεις τελειώσει καταδρομείς γιατί όχι εξάλλου για οβοσημα πηγαίνουμε στο πετό όχι ξανά από την αρχή όσοι έχετε τελειώσει ΚΔ για μπερέ. Εννοείτε πως ναι με βάση λογικής
Εγώ πχ ήμουν Προεδρική φρουρά φίλε, τα έχω γυρίσει όλα. Για εμάς τα κινητά Android επιτρέπονται μέσα ή θα πρέπει να έχουμε την άλλη τη μαλακια;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Φίλε μου, εμένα μου τα πήραν όλα ρε, το μόνο που μου έδωσαν πίσω ήταν το παγουρινο χαχα, ελπίζω να μας φτιάξει ο στρατός
-
- Αρχιλοχίας
Epson89 έγραψε:Εγώ πχ ήμουν Προεδρική φρουρά φίλε, τα έχω γυρίσει όλα. Για εμάς τα κινητά Android επιτρέπονται μέσα ή θα πρέπει να έχουμε την άλλη τη μαλακια;
Έχω ακούσει πρόσφατα από πολλούς ότι Αυλώνα παίρνουν κινητά και τα δίνουν μια φορά τη μέρα νταξει αν κάτσουμε και μια βδομάδα με περιορισμένη χρήση δεν πειράζει αποτοξίνωση αλλά αν κάτσουμε περισσότερο τη γ@σαμε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Παιδιά δεν νομίζω θα δώσουν πράγματα όπως πχ ρούχα και τέτοια διότι εγώ και πολλοί ακόμα φαντάζομαι τα έχουν δώσει πίσωΕγώ μόνο φανέλες θα πάρω εσώρουχα και κάλτσες τα αλλά θα τα δώσουν εκεί τι διάολο ξεβράκωτους θα μα έχουν 😅
-
- Αρχιλοχίας
fotistzouv έγραψε:Παιδιά δεν νομίζω θα δώσουν πράγματα όπως πχ ρούχα και τέτοια διότι εγώ και πολλοί ακόμα φαντάζομαι τα έχουν δώσει πίσωΕγώ μόνο φανέλες θα πάρω εσώρουχα και κάλτσες τα αλλά θα τα δώσουν εκεί τι διάολο ξεβράκωτους θα μα έχουν 😅
Όχι άλλα με πολιτικά ρούχα χαχαχχχαχαχ😆
Πέρσι πήγε ένας φίλος μου ΟΒΑ και του είπαν για το κινητό αυτό που λένε πάντα μην βγάζεις φωτογραφίες και τέτοια αλλά δεν του το πήραν. Επίσης από ρούχα μου είπε να πάρω εσώρουχα κάλτσες μπλουζάκια όλα τα αλλά θα μας τα δώσουν εκεί και από την πρώτη μέρα που μπαίνουμε είμαστε υποδεκανείς αυτά μου είπε.
Όσο για τον μισθό μου ειπε 836 ακριβώς θα περνούμε αλλά υπάρχει περίπτωση να μην μπουν τον πρώτο μήνα αλλά να μπουν σε δυο μήνες μαζεμένα αυτά ξέρω
Όσο για τον μισθό μου ειπε 836 ακριβώς θα περνούμε αλλά υπάρχει περίπτωση να μην μπουν τον πρώτο μήνα αλλά να μπουν σε δυο μήνες μαζεμένα αυτά ξέρω
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
836 και τα 1500 συντήρηση αλεξιπτωτιστή
Πριν από λίγο έλαβα και εγώ το σημείωμα κατάταξης από στρατολογία Β. Αιγαίου 7 του μήνα τα λέμε Αυλώνα!Ερώτηση ξέρει κανείς που θα κάνουμε το μοριακό τεστ για τον κορονοιο γτ δεν έχω ιδέα;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Με το σημειωμα καταταξης δεν μπορουμε να κανουμε το μοριακο δωρεαν σε δημοσιο νοσοκομειο?60 ευρω ειναι πολλα ρε μαγκες για μια μπατονετα
Όχι δυστυχώς δεν γίνεται το ρώτησα δυστυχώς θα δώσουμε 60 ?anonymous19970 έγραψε:Με το σημειωμα καταταξης δεν μπορουμε να κανουμε το μοριακο δωρεαν σε δημοσιο νοσοκομειο?60 ευρω ειναι πολλα ρε μαγκες για μια μπατονετα
Αν μπορέσετε να βρείτε φίλο για συγκάτοικο κάντε το γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα εται όπως κάνουν αυξήσεις σε όλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες