Ναι όπως όταν ήσουν φαντάροςLeles έγραψε:Μάγκες περνάμε και μέσα γιατρούς;
Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Μάγκες εμείς οι 80 επιλχων φάγαμε μεγάλη πίκρα περιμέναμε πίσω τόσο καιρό και είμαστε και έξω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Επειδή δε γράφει κάπου πως βλέπεις εάν απέτυχες, τον κωδικό που είχε το έγγραφο με τα στοιχεία σου δε ψάχνεις; Πχ 1832.
Όσο για εσάς ΕΛΔΥΚ, αμφιβάλλω εάν μπούνε όλοι μέσα, υπάρχουν ακόμα ελπίδες αγορίνα μη σκας, και σίγουρα και άλλες προκηρύξεις.
Όσο για εσάς ΕΛΔΥΚ, αμφιβάλλω εάν μπούνε όλοι μέσα, υπάρχουν ακόμα ελπίδες αγορίνα μη σκας, και σίγουρα και άλλες προκηρύξεις.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Και εγώ αυτό πιστεύω είμαστε εμείς που είμασταν εδώ μέσα στο φόρουμ και περιμέναμε πως και πως και είναι άλλοι τόσοι που θα είναι μέσα και δεν δίνουν καν σημασία και έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει ακόμα αυτή η προκήρυξη μετά από τόσο μεγάλη αναμονή που πιστεύω πάλι δεν θα παρουσιαστούν όλοι όσοι είναι μέσα αυτό είναι το μόνο σίγουρο υπήρχαν πολλές αιτήσεις είδα με δικαιολογία απορρίψης ότι δεν παρουσιάστηκαν δεν πήγαν καν
El AR έγραψε:Και εγώ αυτό πιστεύω είμαστε εμείς που είμασταν εδώ μέσα στο φόρουμ και περιμέναμε πως και πως και είναι άλλοι τόσοι που θα είναι μέσα και δεν δίνουν καν σημασία και έχουν ξεχάσει ότι υπάρχει ακόμα αυτή η προκήρυξη μετά από τόσο μεγάλη αναμονή που πιστεύω πάλι δεν θα παρουσιαστούν όλοι όσοι είναι μέσα αυτό είναι το μόνο σίγουρο υπήρχαν πολλές αιτήσεις είδα με δικαιολογία απορρίψης ότι δεν παρουσιάστηκαν δεν πήγαν καν
Για να μπω φίλε πρέπει να μην πάνε 37 άτομα η να παρετηθουν 37 επιλαχόντες έχουν τα όπλα και ένας είμαι εγώ
Μην χάνεις ελπίδες φιλαράκι πόσο χρονών είσαι
Έχω μπερδευτεί άπειρα παιδιά... Όταν βγήκε η προκήρυξη ειχε για ειδικές και για τα υπόλοιπα σώματα. Εγω εκανα και για της 2! Περασα αθλήματα κανονικά και γιατρούς αλλα για ειδικές δεν τα κατάφερα. Βρήκα τον αριθμο μου στους κομμένους. Απο την αλλη τον αλλον αριθμό για τα αλλα σώματα δεν τον βρίσκω εκει πουθενά τι φαση;
Βαζω και το ασμ και μ λεει δεν βρέθηκε χρήστης
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Nospa έγραψε:Βαζω και το ασμ και μ λεει δεν βρέθηκε χρήστης
Πάρε καλύτερα στο ΓΕΣ να ρωτήσεις. Είναι περίεργο τώρα αυτό που λες. Κατ' αρχάς δεν γίνεται να κάνεις δυο αιτήσεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Νοέμ 27, 2021 9:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρεις τι κωδιο αίτησης έχεις η δεν βρίσκεις τον αριθμό σου στους υπεραριθμους και στους απορριπτεους?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Δεν έψαξα εάν γίνεται να κάνουμε και για ΕΔ και για ΟΣ αίτηση, εάν πάρω για παράδειγμα την προκήρυξη για ΕΠΟΠ, μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση για όλες τις θέσεις και όπου περνούσαμε, τώρα εάν όντως δε βρίσκεις το νούμερο σου πουθενά και εφόσον μπορούσαμε να κάνουμε 2 αιτήσεις, υποθέτω πως έχεις περάσει στο ένα και κοπηκες στο άλλο...
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως γιατί δε το είχα ψάξει για πολλαπλές αιτήσεις
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως γιατί δε το είχα ψάξει για πολλαπλές αιτήσεις
Θα μας τρελάνεται με αυτά που λέτε .ΟΒΑ ξέρετε τι σημαίνει αρχικά ; Οπλίτης Βραχείας ΑνακατάταξηςΠως είναι δυνατόν να κανεις ανακατάταξη λοιπόν σε κάτι που ουσιαστικά δεν ήταν και η κατάταξη σου; Δηλαδή εγώ τελείωσα ξηρά και θα πάω πολεμική αεροπορία ή ναυτικό;
Τι να πω κάπου το χάνουμε τελείως
Σωστό και αυτο
Αλήθεια με τι μυαλό το κάναν αυτό ρε33ΜΚ έγραψε:Θα μας τρελάνεται με αυτά που λέτε .ΟΒΑ ξέρετε τι σημαίνει αρχικά ; Οπλίτης Βραχείας ΑνακατάταξηςΠως είναι δυνατόν να κανεις ανακατάταξη λοιπόν σε κάτι που ουσιαστικά δεν ήταν και η κατάταξη σου; Δηλαδή εγώ τελείωσα ξηρά και θα πάω πολεμική αεροπορία ή ναυτικό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες