Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2009)
Τοποθετησεις χρηστων στο αντιστοιχο θεμα (Ειδικοι φρουροι).
Βγηκανε τα αποτελεσματα για τους 670 Λιμενοφυλακες ετους 2008!
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=6549&type=1
ή στο www.yen.gr
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=6549&type=1
ή στο www.yen.gr
- Διακόσιοι τριάντα (230) Δόκιμοι Λιμενοφύλακες προανναγγελθηκε πως θα προσληψθουν απο το Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας
Η αληθεια ειναι eleni οτι σε κυριακατικη εφημεριδα στις 27/7 διαβασα οτι προκειται να βγει προκυρηξη το φθινοπωρο του 2009 (εχει εγκριθει απο το υπουργειο). Η εκπαιδευση απ' οτι εχω διαβασει διαρκει 6 μηνες (μπορι να κανω και λαθος), υπαρχουν μεταθεσεις και στην αρχη σε κανενα ακριτικο νησι.
Και εγω το διαβασα σε εφημεριδα. Αντε να δουμε...
Από μισθούς δεν ξέρεις τι παίζεται, ε; Όπςως κ να 'χει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
Στα γραπτα πρεπει να γραψουμε πανω απο 10; Αν γραψεις κατω απο 10 κοβεσαι;
Ναι Ηλία. Αν γραψεις κατω απο 10 ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ μαθημα κοβεσαι 

Δ. Υ. Κ μπορεις να μου πεις τα γραπτα πως ειναι; Οπως τα διαγωνησματα στο σχωλειο ή καπως αλλιως; Ερωτησεις αναπτυξεις εχει ή Σωστο λαθος; Δεν ειναι δυσκολα;
Δινεις Ιστορια - Εκθεση - Γεωγραφια - Αγγλικα (Εκθεση Ιδεων) - Εισαγωγη στο δικαιο και τους πολιτικους θεσμους.
Εαν εισαι διαβασμενος φιλε μου ολα θα πανε καλα.
Απο εκει και περα οι ερωτησεις θελουν αναπτυξη και δεν ειναι πολλαπλης επιλογης.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα οχι.
Χαλαρα.
Εαν εισαι διαβασμενος φιλε μου ολα θα πανε καλα.
Απο εκει και περα οι ερωτησεις θελουν αναπτυξη και δεν ειναι πολλαπλης επιλογης.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι δυσκολα οχι.
Χαλαρα.

Χιλια ευχαριστω φιλε μου... Εχω την τελευταια προκυρηξει και εχω την υλη, λες να ξεκηνησω σιγα σιγα να διαβαζω; Μονο ιστορια γεωγραφια και δηκαιο θα διαβασω, τα αλλα μονο μια εκθεση δεν θα γραψουμε; Δεν θελει και ιδιαιτερο διαβασμα...
Ναι Αγγλικα και Εκθεση δεν θελει τιποτα. Οτι σου ρθει εκεινη την στιγμη.
Για τα αλλα 3 ξεκινα απο τωρα φιλε μου. Οσο πιο προετοιμασμενος πας τοσο το καλυτερο για σενα.
Να σαι καλα και καλη επιτυχια
Για τα αλλα 3 ξεκινα απο τωρα φιλε μου. Οσο πιο προετοιμασμενος πας τοσο το καλυτερο για σενα.
Να σαι καλα και καλη επιτυχια

Σε ευχαριστω φιλε για τις πλυροφοριες... Ξερεις που φοβαμαι λιγο, στο κολυμπι... Δεν ειμαι πολυ καλος και φοβαμαι με τον χρονο λιγο... Κοβονται πολυ εκει; Ο χρονος φτανει ή ειναι ισα ισα;
Δεν θα χεις προβλημα αρκει να μην βουλιαξεις και να μην εισαι εξευτελιστικα αργος στην κολυμβηση. Κατα τα αλλα ειναι πανευκολο!
Αν θες τη γνωμε μου ριξε καμια ματια στην εκθεση γιατι ηταν πολλοι αυτοι που περασαν στα αλλα και μαλιστα με καλη βαθμολογια και κοπηκαν εκθεση και ειναι αρκετα χαζο να το παθεις. Εγω προσωπικα εριξα αρκετο διαβασμα και στην εκθεση και στα αγγλικα για να περασω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες