Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KarrasGR99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από KarrasGR99 »

Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum. Απίστευτο παντός το ποσό πολύ τράβηξε αυτή η προκυρηξη ξέρω παίξαν ρόλο πολλοί παράγοντες άλλο το ξεφτίλισαν πιστεύω άντε τουλάχιστον να μάθουμε αν πέρασαμε η όχι να ξέρουμε τι θα κάνουμε και με τις δουλειές μας από δω και πέρα.

Καταλαβαίνω την αγωνία μερικών που το θέλουν τόσο πολύ για τον Α και Β λόγο ο καθένας σαφώς κι εγώ θα ήθελα να περάσω πολύ αλλά την πάτησα μάλλον όχι μάλλον σίγουρα δεν πέρασα γτ υποτίμησα την άσκηση με τους κοιλιακούς και δεν το προπόνησα καθόλου μόνο τρέξιμο, έλξεις και κάμσεις. έλξεις έβγαλα 19, καμσεις 62, το 2μιλο σε 14:40 αλλά τα σκάτωσα στους κοιλιακούς 40 ενώ έπρεπε 50.

Κρίμα αυτά τα 10 σίγουρα θα μου στερήσουν τη δουλειά αλλά νταξ δεν πειράζει προχωράμε την επόμενη φορά όποτε και αν είναι αυτή απλά ένα σημαντικό μάθημα που πήρα στη ζωή μ είναι πως δεν πρέπει να υποτιμάς ποτέ τπτ όσο εύκολο κι αν είναι η φαίνεται γτ μπορεί να σου έρθει μπούμεραγκ όπως στη περίπτωση. τ'α θέλω και τα έπαθα δεν κλαίγομαι σε καμία περίπτωση απλά μοιράζομαι την εμπειρία μ μαζί σας.

Όπως και να έχει εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους σας μα κυρίως σε αυτούς που το κυνήγησαν και το ήθελαν πραγμτικα. αυτά να περνάτε πάντα καλά με υγεία εύχομαι και να προσέχετε τον εαυτό σας! 😉💪

Τουλάχιστον ας δω το όνομα μ στη λίστα με τους κομμένους να ξέρω τι μ γίνεται να ησυχάσω έστω και να δω τι να κάνω με τη ζωή μ άπο δω και πέρα εφόσον δεν πέρασα να αλλάξουν τα πλάνα χαχ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Νοέμ 18, 2021 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Takis771
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Takis771 »

Μπορεί να ήρθαν τα αποτελέσματα μεσημέρι πήραν όσους πήραν και λογικά αύριο από τής 9 και μετά θα αρχίσουν να περνούν και περισσή πρώτα πήραν τηλέφωνο και μετά από μια με δύο μέρες βγήκανε τα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Θα μαθουμε αυριο τι θα γινει αλλα και εγω πιστευω οτι τα παιδια το μαθανε απο καποιον δικο τους γιατι να πηρε τηλεφωνο η στρατολογια μερικους και να τους ειπε οτι περασαν χωρις να τους πει ελατε παρτε το σημειωμα καταταξης ή εστω να τους πει ποτε και που παρουσιαζονται ενω το γες ακομα δεν εχει ανακοινωσει τιποτα μου φαινεται κουφο
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Παίζει απλά να μην προλαβανε να να ειδοποιήσουν κόσμο γτ ήταν μεσημέρι. Τα σημειώματα κατάταξης αν δεν κάνω λάθος στέλνονται στην αστυνομία και η αστυνομία ειδοποιεί
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Από τη στρατολογία ενημερώθηκε ο αδερφός μου.
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Εμένα με πήραν 2 παρά τηλ αλλά για το σημείωμα κατάταξης θα μας ενημερώσουν πάλι γιατί κανονικά το φέρνει η αστυνομία αλλά λόγο του ιού μπαίνεις εσυ στην σελίδα του στρατού και το εκτυπώνεις αυτό θα διευκρινιστεί
Nikolas1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Nikolas1995 »

Τι ώρα σε πήραν τηλέφωνο;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ρε μαγκες η αστυνομια εχει σταματησει να μοιραζει σημειωματα καταταξης εδω και καποιους μηνες
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Αύριο ίσως μάθουμε το πρωί
Special forces 2020
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Special forces 2020 »

Άντε να δούμε αν θα βγουν αύριο. Δεν θα αντέξω να περιμένω την επόμενη εβδομάδα.
Takis771
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΕΛΔΥΚ πάντως λες να μας δώσουν περιθώριο να προλάβουμε να ετοιμαστούμε γιατί πρέπει να πούμε και στην δουλειά μας ότι σταματάμε γιατί αεροπορία δώσανε 6 μέρες μόνο
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ποσο περιθώριο θέλεις φίλε μου; Αιτησου όταν νιώσεις έτοιμος και πες τους έρχομαι
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Ε θα δώσουν... Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα δώσουν περιθώριο... Φαντάζομαι δεν έχεις μιλήσει στον εργοδότη σου σχετικά με την προκήρυξη, γιατί το πιο πιθανό είναι να έπαιρνες πόδι με το που το άκουγε.

Οπότε κράτησε το λίγο ακόμα μέσα σου και την στιγμή που βγούνε και δεις ότι πέρασες, ενημέρωσε τον...

Αν είναι μια εβδομάδα πιστεύω θα είναι εντάξει ο εργοδότης με αυτό, και θα καταφέρει εγκαίρως να βρει κάποιον να σε αντικαταστήσει.

Ότι καλύτερο εύχομαι, μακάρι να βγούνε σήμερα τα αποτελέσματα να τελειώνει όλο αυτό το μπαχαλο. Μου έχει φάει την ψυχή, γνωρίζω πως οι πιθανότητες να μπω είναι πολλές, ειδικά με τα ποσά άτομα πήρανε για εξετάσεις σε σχέση με τις πόσες θέσεις έχει, αλλά δυστυχώς δεν εδώ κάποιο βύσμα για να νιώθω σιγουριά ή να γνωρίζω ο, τι πέρασα... Οπότε είμαι στην αναμονή και έχω φάει την ψυχή μου... Καλημέρα

Takis771
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

33mk κόψε την ειρωνεία απλός είπα ότι 6 μέρες είναι λίγες τώρα εσύ αν είσαι τεμπελακος και δεν δουλεύεις είναι λογικό να σε φτάνουν
Takis771
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

GiannisAmp έχω ενημερώσει απλός τώρα με ρωτάει αν είναι να μου ανανέωση την σύμβαση γιατί λήγει η σύμβασή μου Και πρέπει να ξενοικιάσω και το σπίτι για αυτό ρωτάω γιατί θα χρειαστώ και λίγες μέρες εντάξει πάνω στο ζόρι μέσα σε δύο μέρες αυτά γίνονται
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες