Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Που δίνεις φίλε μου σχαλ η Ρεντίνα?
Καί εγώ πιστεύω αύριο θα βγουν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
mal-sxal έγραψε:Ρε νικολας95 είσαι χαζός αγόρι μου ;Σου λέω δίνω 16 εγώ αθλήματα τι δεν καταλαβαίνεις ;
Και επίσης δεν έχει λογική να βγάλουν αποτελέσματα ξεχωριστά,
Τα αποτελέσματα θα βγουν μαζί με τις ειδικές δυνάμεις, αλλιώς θα τα είχαν βγάλει τόσο καιρό
Εγώ πιστεύω πως δεν θα βγουν μαζί γιατί οι ειδικές δυνάμεις είναι ανεξάρτητες από τα υπόλοιπα όπως και το ναυτικό και η αεροπορία είναι ανεξάρτητα μια χαρά λογική έχει εσείς δεν θα πάτε για εκπαίδευση στην Αυλώνα όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε πχ τεθωρες πεζικαριοι διαβιβαστες συν συν συν θα είναι όλοι μαζί εσείς υπαγεστε άλλου δεν ανήκετε σε μας είναι ανεξάρτητη η διοίκηση ειδικών δυνάμεων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Πολύ σωστά, οι ειδικές δυνάμεις έχουν ξεχωριστή δοιηκηση.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Μην περιμένετε ξεχωριστά αποτελέσματα. Ειδικές δυνάμεις και όπλα σώματα υπάγονται όλα στο γες. Δεν είναι άλλος κλάδος όπως το ναυτικό ή η αεροπορία. Εκτός αυτού αν ήταν να βγουν ξεχωριστά θα είχαν βγει από καιρό.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
ακριβως αυτο ρε φιλε στο γες ειναι και τα 2 τα αλλα ανηκουν σε γεν και γεα αλλα δεν το καταλαβαινουν... Επισης αααν ηταν να τα βγαλουν ξεχωριστα θα το κανανε ηδη αφου 1 μηνα τα ο-ς εχουν τελειωσει και εχουν κριθει ποιοι θα μπουνtethoras355 έγραψε:Μην περιμένετε ξεχωριστά αποτελέσματα. Ειδικές δυνάμεις και όπλα σώματα υπάγονται όλα στο γες. Δεν είναι άλλος κλάδος όπως το ναυτικό ή η αεροπορία. Εκτός αυτού αν ήταν να βγουν ξεχωριστά θα είχαν βγει από καιρό.
Ρε παίδες τζάμπα μαλώνετε και σκάτε για αποτελέσματα ότι είναι να γίνει θα γίνει η αυτήν την εβδομάδα η την άλλη απλό περιμένουμε και όποτε βγουν
Special forces 2020 έγραψε:Πολύ σωστά, οι ειδικές δυνάμεις έχουν ξεχωριστή δοιηκηση.
Το να λες ότι στο είπε ένα άτομο που δουλεύει στην στρατολογία και λογικά τους έχουν ενημερώσει να ειδοποιήσουν άτομα οτι θα βγουν τα αποτελέσματα αύριο έχει βαρύτητα θεωρώ
Εγώ λέω να αφήσετε θεωρίες και ότι άλλο έχετε στο μυαλό σας και να περιμένουμε να δούμε αύριο μήπως βγει κάτι
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Φίλε μου ΕΛΔΥΚ, ότι μου είπαν σας αναφέρω. Ευλπιστω να ισχύει
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εγώ πιστεύω να μας ενημερώσουν εμάς που έχουμε δώσει αθλήματα και συνάμα στα ΟΣ και αυτοί που θά δώσουν 16 να ενημερωθούν σε δεύτερο χρόνο.
Αν είναι λογικά θα δώσει διαταγή το γες αύριο με ανακοίνωση
Μας έφαγαν την ψυχή τοσο καιρό υπομονη αν δεν βγει κάτι αυτήν την εβδομάδα θα βγει την άλλη τελειώνει το μαρτύριο ετοιμάστε να πιούμε καφέ στο κέντρο
Εριστικοί πολύ δεν βλέπω φώς σε τίποτα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
Πήρες τηλέφωνο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 6 επισκέπτες