Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Καλησπέρα έχουν δώσει την μετάθεση μου 16 Σεπτεμβρίου πόσο περίπου καιρό θα πάρει να βγει; Είμαι δ εσσο
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Όχι ρε φίλε τίποτα ακόμη εσύ έχεις ακούσει τίποτε από τότε που το αναρτήσες μέχρι τώρα για μεταθέσεις μας ;(Δ εσσο)
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Ναι μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται θα φύγουν οι βυσματικες της Δ
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Σε ευχαριστώ πολύ Στάθη τώρα είδα την απάντηση σου σε ευχαριστώ πολύ
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Καλησπέρα ρε παιδιά ξέρουμε στο περίπου πότε θα βγουν οι μεταθέσεις της Δ εσσο γιατί άλλοι μου λένε ότι θα βγουν με το που μπει η ΣΤ εσσο και άλλοι αυτήν την Παρασκευή σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι παραπάνω να ισχύει πείτε μου και συγγνώμη για την ερώτηση.
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Παιδιά νομίζω βγήκαν για εσάς βγήκαν ; Έχετε κανένα νέο σειρουλες της δ εσσο ή μπα ακόμη; Γιατί νομίζω όσα δεν έχουν έρθει θα έρθουν από αύριο και από Παρασκευή
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Παιδιά χθες δεν ήρθαν τελικά λέτε σήμερα η παρασκευή αύριο; Τι πιστεύετε ;
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Όχι παιδιά όπως και είπα πιο πάνω η την Τετάρτη θα ερχόταν ή αύριο αυτή την ενημέρωση έχω μέχρι στιγμής οπότε περιμένουμε για αύριο
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Παιδιά και εγω άκουσα ότι αύριο το μεσημέρι βγαίνουν λογικά αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Νομιζω όμως πως βγαίνουν μεσημέρι ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Καλησπέρα! Από ότι νομίζω θα βγουν την επόμενη εβδομάδα! Της Γ ΕΣΣΟ βγήκαν Σεπτέμβριο για Οκτώβριο. Έτσι και σε εμάς θα βγουν Νοέμβριο για Δεκέμβριο (δηλαδή 2 μήνες μετά)
Βυσματικές Δ ΕΣΣΟ (2021)
Έχεις δίκιο φάντασμα απλά νομίζω ότι ήδη έχουν αργήσει πολύ και εμένα που μίλησα μου είπαν ότι από αύριο λογικά θα πρέπει να έρθουν γιατι από 15 Νοεμβρίου ουσιαστικά παρουσιάζονται η ΣΤ όποτε λίγο πριν παρουσιαστεί πρέπει εμείς να την κάνουμε νομίζω και οι μεταθέσεις συνήθως πέφτουν παρασκευή γι'αυτό ποντάρουμε όλοι εκεί (θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου πάνω σε αυτό αν δεν σου κάνει κοπο) ευχαριστώ πολύ ❤️
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες