anonymous19970 έγραψε:Ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα και σκεφτεστε που θα σας στειλουν... Περιμενετε να βγουν και μετα σκεφτειτε το. Σημερα περασα μια βολτα απο το στρατιωτικο νοσοκομειο και γινοταν χαμος με τους οβα που περνουσαν ιατρικα
Στρατιοτικο νοσοκομείο είναι μην ξεχνάτε ορκίστηκαν και οι ΕΠΟΠ πρίν τρείς μέρες έχει γίνει και ενα επεισόδιο με ένα αστυνομικό που έχουν χτυπήσει εκεί δεν θέλει και πολύ
Μάγκες οι συνολικές αιτήσεις ήταν 5 χιλιάδες κοντά, κάλεσαν για ιατρικά 1557 άτομα, και μπαίνουν οι 780, εκεί θα παιχτει μπάλα, τώρα αν κάποιοι δεν πήγαν ιατρικά καλύτερα για εμάς, αλλά αυτοί που καλέστηκαν ήταν 1557
Mere1995 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι ΔΒ και έχω υπηρετήσει Ξάνθη 6 μήνες και απολύθηκα από Αθήνα.361 σειρά... Έχω ελπίδες να μπω;
δεν μετραει ουτε που υπηρετησες ουτε ποσους μηνες. Μονο η εσσο μετραει και σε περιπτωση ισσοβαθμιας η μικροτερη ηλικια. Οποτε εισαι καπου στη μεση εχεις αρκετες πιθανοτητες αλλα σε περνανε και 11 εσσο γιατι απο 372 και πριν μπορουσαν να δηλωσουν
Οπότε αεροπορία θα βγει κι αλλος πίνακας διότι 156 ειναι λιγότερα απο τις θέσεις και φυσικά ποτέ σε αυτό το κόσμο οι αιτήσεις δεν ειναι λιγότερες απο τις θέσεις.
156 ηταν οι αιτησεις απο εφεδρους σιγουρα θα υπηρχαν αλλες 45 απο οπλιτες για να καλυφθουν. Και ποτε να καλεσει και αλλα ατομα αφου τις επομενες εβδομαδες θα γινει η καταταξη