Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
Αυτό ακριβώς! Όπως μου είπαν και μένα στο τηλέφωνο το τελευταίο 10ημερο του Οκτώβρη θα μάθουμε και ίσως από ότι κατάλαβα θα υπάρχει διαφορετική ενημέρωση για σξ και ειδικές δυνάμεις με κάθε επιφύλαξη.
Έτσι πιστεύω και εγώ
Τι εννοείτε παιδιά, δηλαδή σε όσους έχει σταλεί μήνυμα στο κινητό κ εφόσον πάνε όλα καλά με τις υγειονομικές είναι μέσα 100 τοις εκατό;
Από σήμερα είναι τα υγειονομικά;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Από μεθαύριο Τετάρτη
Υπάρχει κάποιο νεώτερο για αεροποριά;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
https://ova2021.army.gr/
Εδώ πέρα, υπάρχει κανένας που κατάφερε να μπει με τα στοιχεία του στο παραπάνω link;
Μου έχει έρθει κανονικά SMS και αναμένω τώρα την Τετάρτη που ξεκινάνε οι επιτροπές να πάω, δε θυμάμαι που είδα τον σύνδεσμο, σχετικα με την προκήρυξη ήτανε, έλεγε να μπω στο παραπάνω link, αλλά δε με βρίσκει.
Επίσης σημαντικό, εάν δε βγάζει ολόκληρα τα νούμερα για τον στρατιωτικό σας αριθμό, δοκιμάστε διαφορετικό browser, εμένα τουλάχιστον τα είχε φτύσει και δε δούλευε ο chrome.
Σε περίπτωση που υπάρχει κανένας ακόμα και δε γνωρίζει που μπορεί να βρει τον στρατιωτικό του αριθμό, είναι αυτό το λινκ https://www.stratologia.gr/el/eyresh_sa
Καλή μας επιτυχία, όσους μας στείλανε SMS ευελπιστώ πως κάτι θα γίνει !
Εδώ πέρα, υπάρχει κανένας που κατάφερε να μπει με τα στοιχεία του στο παραπάνω link;
Μου έχει έρθει κανονικά SMS και αναμένω τώρα την Τετάρτη που ξεκινάνε οι επιτροπές να πάω, δε θυμάμαι που είδα τον σύνδεσμο, σχετικα με την προκήρυξη ήτανε, έλεγε να μπω στο παραπάνω link, αλλά δε με βρίσκει.
Επίσης σημαντικό, εάν δε βγάζει ολόκληρα τα νούμερα για τον στρατιωτικό σας αριθμό, δοκιμάστε διαφορετικό browser, εμένα τουλάχιστον τα είχε φτύσει και δε δούλευε ο chrome.
Σε περίπτωση που υπάρχει κανένας ακόμα και δε γνωρίζει που μπορεί να βρει τον στρατιωτικό του αριθμό, είναι αυτό το λινκ https://www.stratologia.gr/el/eyresh_sa
Καλή μας επιτυχία, όσους μας στείλανε SMS ευελπιστώ πως κάτι θα γίνει !
Έχει πάει κανένας έχουμε τίποτα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δε νομίζω φίλε μου, από αύριο Τετάρτη ξεκινάν οι εξετάσεις, τουλάχιστον για όσους δεν είναι για ειδικές δυνάμεις.
Καλημέρα εαν πήγε κάνεις σήμερα να μας πει προσέλευση;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΕΛΔΥΚ, Προσπαθώ να βγάλω άκρη φίλε μου με την επιτροπή απαλλαγών Δ' Σώματος στρατού,2 φορές έχω φάει άκυρο και την τελευταία που πήρα μου το έκλεισαν στα μούτρα... Θα πω στον εαυτό μου ότι απλά έχουν φόρτο εργασίας και δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν, γενικά όμως λίγο απογοητευμένος...
Τι σ είπαν;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ΕΛΔΥΚ, τα κατάφερα τελικά, ταυτότητα θέλουν, τον ΑΜΚΑ σου και rapid test.Σ
τη διαταγή έλεγε πως δέχονται και self test, εμένα μου είπαν μόνο rapid test, κοιτάξτε το μάγκες, και αφήστε 1-2 μέρες περιθώριο μέχρι να πάτε, γιατί το rapid test κατά κανόνα είναι με ραντεβού.
Οπότε μη κάνετε κανένα λάθος και σας πούνε "μπορείτε αύριο; " Και απαντήσετε ναι, γιατί πολύ πιθανόν να μη βρείτε φαρμακείο εγκαίρως που κάνει rapid, ρωτήστε εάν γίνεται μια άλλη μέρα να έχετε βγάλει και το rapid να είστε σίγουροι.
Αύριο περνάω επιτροπές, θα σας ενημερώσω να είστε λίγο προετοιμασμένοι, αν και δε θα είναι κάτι τρομερό, πάνω κάτω ό, τι περάσαμε και στο κέντρο είναι.
τη διαταγή έλεγε πως δέχονται και self test, εμένα μου είπαν μόνο rapid test, κοιτάξτε το μάγκες, και αφήστε 1-2 μέρες περιθώριο μέχρι να πάτε, γιατί το rapid test κατά κανόνα είναι με ραντεβού.
Οπότε μη κάνετε κανένα λάθος και σας πούνε "μπορείτε αύριο; " Και απαντήσετε ναι, γιατί πολύ πιθανόν να μη βρείτε φαρμακείο εγκαίρως που κάνει rapid, ρωτήστε εάν γίνεται μια άλλη μέρα να έχετε βγάλει και το rapid να είστε σίγουροι.
Αύριο περνάω επιτροπές, θα σας ενημερώσω να είστε λίγο προετοιμασμένοι, αν και δε θα είναι κάτι τρομερό, πάνω κάτω ό, τι περάσαμε και στο κέντρο είναι.
Για ποιο λόγο ζητάνε το ΑΜΚΑ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για εξετάσεις σε δημόσια νοσοκομεία σε κάθε περίπτωση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες