Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μάθω, αν μπορούν να επικυρώσουν τα χαρτιά που χρειάζονται για την προκύρηξη της αεροπορίας μέσα στο στρατόπεδο όσοι υπηρετούν την θητεία τους. Ισχύει αυτό ή πρέπει να πάνε σε Αστυνομικά τμήματα ή Κεπ;
illy έγραψε:Να ρωτησω κατι; Εγω που θελω να κανω μονο για αεροπορια θα συμπληρωσω την υπευθυνη δηλωση ή οχι;
Εννοεις την υπευθυνη δήλωση οτι δεν έχεις κάνει χαρτιά για ναυτικό και στρατολογικο; Αν ναι, φυσικά και θα την συμπληρώσης! ΚΑι πιο συγκεκριμένα θα γράψεις "Δεν έχω κάνει χαρτια... Δεν είμαι κοινός υποψήφιος... "!
Καλέ, ας μου πει κάποιος τι γίνεται τελικά με όσους υπηρετούν την θητεία τους! Τα χαρτιά τους τα επικυρώνουν στο στρατόπεδο ή πρέπει να πάνε στην Αστυνομία και στα Κεπ;
Η οποιαδηποτε στρατιωτικη υπηρεσια δεν εχει δικαιωμα επικυρωσης, αφου χρειαζεται επικυρωση για το γνησιο της υπογραφης. Πρεπει να πας σε δημοσια υπηρεσια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Velerefontis έγραψε:Η οποιαδηποτε στρατιωτικη υπηρεσια δεν εχει δικαιωμα επικυρωσης, αφου χρειαζεται επικυρωση για το γνησιο της υπογραφης. Πρεπει να πας σε δημοσια υπηρεσια
Χωρις να ειμαι σιγουρη πιστευω πως αν βαλλεις χαρτι απο το τει ενω η ειδικοτητα ειναι ασχετη με τη σχολη σου θα ειναι λαθος. Για να εισαι σιγουρος ομως και να μην χασεις τα μορια αν τα δικαιουσαι ρωτα στη στρατολογια.
Σημερα που πηγα να κανω τα τελευταια χαρτια για την πολεμικη αεροπορια, ενας που δουλευε στο ΚΕΠ, μου ειπε οτι το πτυχιο Αγγλικων που εχω, χρειαζονται μεταφραση στα ελληνικα απο εναν δικηγορο. Αληθευει αυτο; Εγω ηξερα οτι οπου και να δωσεις τα πτυχια σου οτι πτυχια και να ειναι αυτα, τα περνουν ετσι οπως ειναι.
Παρακαλω αμα γνωριζει κανεις κατι για αυτο το θεμα, να μου πει