Παράταση Αναβολής

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gmoniou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 19, 2021 2:03 pm
Τοποθεσία: Πολίτης
Επικοινωνία:

Παράταση Αναβολής

Δημοσίευση από gmoniou »

Καλησπέρα σας. Έχω υπηρετήσει από τον Νοέμβριο του 2020 στη Χίο έως και τα μέσα Φεβρουαρίου 2021 όπου και πήρα 6μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους. Αυτή τελείωσε προφανώς στα μέσα Αυγούστου, ήρθε χαρτί αρχές Σεπτέμβρη για Θήβα και κατόπιν επικοινωνίας με φρουραρχείο Χίου και ΣΤΕΠ ενημερώθηκα πως μπορώ να συνεχίσω την αναβολή μου χωρις να χρειαστεί να μεταβώ εκεί. Σημειώνω πως το χαρτί με ήθελε 15 Σεπτέμβρη στη Θήβα.

Έπειτα από μια διαδικασία που έκανα μέσω Φρουραρχείου στις 10 του μήνα για να πάρω μια γνωμάτευση όχι συμπληρωμένη όμως από κάποιο γιατρό καθώς και μιας διαδικασίας μέσω της στρατολογίας μου με online αποστολή του σημειώματος κατάταξης μου, μιας αίτησης και μιας υπεύθυνης δήλωσης, μου δόθηκαν 5 μέρες για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας προκειμένου, κατά τα ΣΤΕΠ, να μεταβώ Δευτέρα 20 του μήνα (αύριο δηλαδή) στο κέντρο υποδοχής/κατάταξης όπου και θα υπάρχει ψυχίατρος ο οποίος θα μπορέσει να μου συμπληρώσει τη γνωμάτευση ώστε να μπορέσω να συνεχίσω ή να παρατείνω την αναβολή μου.

Κατά τη στρατολογία βέβαια, ο κύριος με τον οποίο μίλησα είπε πως στο κέντρο θα είναι ΣΥΠΟ επομένως εγώ δε θα μπορώ να πάω εκεί, αλλά θα πρέπει να μεταβώ στα ΣΤΕΠ! Κοινώς, από στεπ και στρατολογία έχω ακούσει δυο διαφορετικά πράγματα, με το μόνο που έχω κρατήσει να είναι τα λόγια του κυρίου από τη στρατολογία πως αύριο 20 του μήνα θα πρέπει να μεταβώ στο Φρουραρχείο με το Σημείωμα Κατάταξης μου (με έξτρα σημείωση πάνω από τον ίδιο που αναφέρει τους λόγους αντικειμενικής αδυναμίας), την ταυτότητα μου και την ασυμπλήρωτη ιατρική γνωμάτευση, δίχως όμως να μου πει τι θα επακολουθήσει.

Έχω κατααγχωθεί όπως πιστεύω θα καταλάβατε σχετικά με το τι διαδικασία θα ακολουθήσω αύριο και είμαι εντελώς στα χαμένα. Υπάρχει λοιπόν κάποιος καλός άνθρωπος που γνωρίζει επί του θέματος και θα μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του; Ισχύει οτι η διαδικασία θα μπορέσει να γίνει από εδώ, τον τόπο διαμονής μου, τη Χίο; Κάτι έξτρα που τυχαίνει να γνωρίζω είναι πως παλαιότερα, παιδί έπαιρνε αναβολές για λόγους υγείας μονάχα από εδώ, έως ότου συμπλήρωσε 2 χρόνια αναβολών, όπου και χρειάστηκε να μεταβεί σε Επιτροπή Απαλλαγών προκειμένου να πάρει την απαλλαγή του.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο αυτό κείμενο.

ΑΝΟΝΥΜΟΣ

Παράταση Αναβολής

Δημοσίευση από ΑΝΟΝΥΜΟΣ »

Φίλε θα παρουσιαστεις στο Φρουραρχείο της Χίου και θα σου δώσουν παραπεμπτικό για το στρατιωτικό νοσοκομείο Χίου. Εκεί θα σε δει ο γιατρός και η επιτροπή απαλλαγών του νησιού... Οπότε θα πάρεις την αναβολή από κει... Άδικα αγχώνεσαι
gmoniou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 19, 2021 2:03 pm
Τοποθεσία: Πολίτης
Επικοινωνία:

Παράταση Αναβολής

Δημοσίευση από gmoniou »

Αδερφέ μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Απλά στρατιωτικό νοσοκομείο ακριβώς δεν έχουμε. Ο ψυχίατρος αύριο θα είναι στο κέντρο υποδοχής των νεοσυλλέκτων, υποθέτω θα με στείλουν εκεί. Χαίρομαι που είναι τόσο απλά τα πράγματα τελικά εύχομαι να βγεις ολόσωστος. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες