Υποψήφιοι Σχολής Αστυφυλάκων (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από georgekir »

TΡομακτικη επιδοση συγχαρητηρια συνταγματαρχη, καλη καταταξη στη ΣΑΕΑ απο Οκτωβρη ευχομαι
alexandrosntoi
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από alexandrosntoi »

Αντε παιδιά ελπίζω όταν βγουν τα αποτελέσματα να μείνουμε όλοι χαρούμενοι και να περάσουμε στην αστυνομία που τόσο επιθυμούμε
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από panagiotishellas »

Ισίδωρε με βρίσκεις σύμφωνο για ακόμη μια φορά. Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει παλαιότερα νήματα να επαναλάβω ότι έχω συγκεντρώσει 15.630 μόρια για την Σχολή Αστυφυλάκων στην γενική σειρά. Πράγματι δεν έχουμε στατιστικά βαθμών συνεπώς δεν μπορεί κανείς να σχηματίσει μια 100% καθαρή εικόνα. Κατ'εμέ οι πίνακες ικανότητας δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί λόγω του ότι οι ΠΚΕ έλαβαν μέρος πριν τις πανελλαδικές και πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν έγραψαν όπως είναι αναμενόμενο. Αξιοσημείωτο είναι μιας και με οδήγησε εδώ ο ειρμός της σκέψης ότι στις ΠΚΕ συνάντησα αμέτρητα παιδιά που δίνανε καθαρά για χαβαλέ δίχως όρεξη για διάβασμα και προσήλωση στον στόχο (αυτό υποθέτω επαληθεύεται και από εσάς). Για να μην μακρηγορώ η πανωλεθρία στις πανελλαδικές, η απουσία των στατιστικών για βαθμούς, η αλλαγή του ορίου ύψους και οι 730 εισακτέοι που η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε με οδηγούν σε μια "τζογαδορικη" πρόβλεψη. Γεν. Σειρά Αστυφυλάκων 𝟭𝟱 𝟬𝟬𝟬-𝟭𝟱 𝟰𝟬𝟬

SYNTAGMATARXHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από SYNTAGMATARXHS »

Γιωργαρε επειδή είμαι στην ίδια θέση με σένα δεν νομίζω να θέλω να πάω ΣΑΕΑ τουλάχιστον ως πρώτη επιλογή. Στοχος ήταν η Σχολή Ικάρων το τμήμα Ιπταμένων αλλά δυστυχώς κόπηκα για ελάχιστο βαθμό μυωπίας από το επιτρεπτό ορίο, πράγμα που μου ακύρωσε μια προσπάθεια χρόνων και δεν απέδωσα τα Μέγιστα (Μορια μια χαρά είναι αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω).Φιλαράκι που έκανες πρόβλεψη κράτα μικρό καλάθι γιατί με 5700 ίσως η βάση μείνει και ΣΤΑΘΕΡΗ σύμφωνα με τα λεγόμενα σας. Αυτο που έχω παρατηρήσει εδώ στο φόρουμ είναι πως Ο καθένας που κάνει πρόβλεψη μειώνει την βάση ώστε να βάλει και τον εαυτό του μέσα στο πλήθος των επιτυχοντων. Αν έχουμε 5700 άτομα

4300 από ΓΕΛ τότε σίγουρα υπάρχουν 572 άτομα με βαθμολογία 16000-17500 οπότε η βάση θα είναι 16000. Το μυαλό δημιουργεί διάφορα σενάρια που ίσως η προσέγγιση τους είναι πολύ πρόχειρη και υποκειμενική!

SYNTAGMATARXHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

*Έβαλα παραπάνω άτομα σορρυ

georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Συνταγματάρχη βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια θέση και εγώ αν και δεύτερη φορά δεν απέδωσα τα μέγιστα. Όσο για το τμήμα ιπτάμενων της ικαρων και τα θέματα στα μάτια είναι όντως ιδιαίτερα αυστηρά αλλά έχω ακούσει διαφορά πράγματα τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε άλλη φορά. Σε καμία περίπτωση μη στεναχωριέσαι για το συγκεκριμένο εμπόδιο μπορείς να μπεις σε οποία σχολή θες τα πηγές περίφημα. Από περιέργεια για ποια σχολή στοχεύεις; Αν επιτρέπεται φυσικά
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Συνταγματάρχη συγχαρητήρια για την επίδοση σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία! Μια πάρα πολύ σωστή παρατηρητή καθώς ο κάθε ένας τείνει πολλές φορές να προσαρμόζει την βάση στα δικά του όρια. Παρόλα αυτά εγώ από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι και με δικές μου "πρόχειρες" μελέτες ήξερα ότι αν γράψω πάνω από 15 αυτή την χρονιά θα έχω πολλές ελπίδες για να εισαχθώ στην αστυφυλάκων. Παιδιά που γνωρίζω προσωπικά με βαθμούς 16 και άνω κάνουν την ίδια ακριβώς πρόβλεψη αποκλείοντας μια βάση στάσιμη στο 16. Σωστή η παρατήρηση σου για ορισμένους αλλά όχι στην προκειμένη.
SYNTAGMATARXHS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η Σχολή που με ενδιαφέρει πλέον είναι η Σχολή Ανθυποπυραγων. Μια πρόσφατη επίσκεψη στην Σχολή με έκανε να την αγαπήσω. Αλλη λύση ήταν να εισαχθω Στην ΣΣΕ και να κυνηγήσω εκεί το όνειρο μου έστω και με ελικόπτερα. Ωστοσο το θεώρησα αρκετά ριψοκίνδυνο σενάριο καθώς δεν μου επιβεβαιώνει κάνεις ότι θα καταταγω στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Firfiriki
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Firfiriki »

Η πρόβλεψη του συνταγματάρχη για την σταθερή βάση είναι πέρα για πέρα λανθασμένη. Πρώτων, Δεν θέλουν όλοι οι 16.000+ επιτυχόντες πανελλαδικών (του συγκεκριμένου βαθμού) αστυφυλάκων. Δεύτερον, η βάση έχει τόσο μόνο όταν ο αριθμός εισακτεων είναι μικρός 250-300 άτομα. Καλό θα ήταν να ξανά ρίξουν μερικοί μια ματιά σε παλαιοτέρα δεδομένα. Επιπλέον δεν προσαρμόζουμε όλοι τις εκτιμήσεις μας ανάλογα με τα συμφέροντά μας. Όσοι διεκδικείτε αυτήν την άποψη ίσως κρίνετε από τον εαυτό σας. Και ας έχετε αριστεύσει. Έτερον εκάτερον. Οι εκτιμήσεις μας γίνονται με δεδομένα, συγκρίσεις και στατιστικά. Σε ο, τι αφορά την προσωπική μου άποψη η βάση για αστυφυλάκων γενική σειρά θα είναι στα 14.300. Και το πόρισμα αυτό βασίζεται σε σύγκριση με τα προπερσινα δεδομένα που αφορούν τον ίδιο αριθμό των εισακτεων (με ελάχιστη αύξηση λόγω αλλαγής ορίων ύψους και χαμηλό ποσοστό επιτυχόντων στο 4ο πεδίο). Η σύγκριση με την περσινή βάση είναι άσχετη! Ούτε οι εισακτεοι είναι οι ίδιοι ούτε τα κριτήρια εισαγωγής των υποψηφίων.
The Greek
Άβαταρ μέλους
THEOKATSINO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από THEOKATSINO »

Η αλήθεια είναι ότι με τα φετινά δεδομένα ενδέχεται να δούμε μια υψηλή ή χαμηλή βάση. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, δυστυχώς. Πάντως ένας ακόμη παράγοντας που τείνει να τη μειώσει είναι η αλλαγή των συντελεστών βαρύτητας. Για παράδειγμα εγώ με τους περσινούς συντελεστές θα είχα 16.660 για αστυνομία, ενώ φέτος έχω 16.310.
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Firfiriki τα είπες όλα. Ενδιαφέρεσαι να μπεις σε μια ομαδική υποψηφίων αστυνομίας; Λειτουργεί από τον Οκτώβρη και δημιουργήθηκε χάρις αυτό το forum
isidoros96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από isidoros96 »

Panagiotihellas εγώ πάντως ενδιαφέρομαι!
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Υπάρχει καμιά πληροφορία για την ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων; Άκουσα από μερικούς ότι ενδέχεται να ανακοινωθούν στο τέλος αυτής της βδομάδας
georgekir
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αν και θα ηθελα παρα πολυ να συμβει αυτο προσωπικα δυστυχως το θεωρω αρκετα αδυνατο. Θα ειχε βγει σιγουρα καποια σχετικη ανακοινωση. Ολοι λενε οτι η ανακοινωση θα γινει πριν τις διακοπες του Αυγουστου. Δικη μου προβλεψη ειναι 5 η 8 Αυγουστου. Αληθεια που ακουσες κατι τετοιο;
Άβαταρ μέλους
panagiotishellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Το άκουσα από ένα φιλαράκι που έδωσε για αστυφυλάκων. Του το είπε μια καθηγήτρια αν δεν απατώμαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες