Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Διάβασε τι έγραψες και μετά θα καταλάβεις εάν τους υποτιμάς. Γενικά δεν θα μιλαγες έτσι μπροστά σε ειδικούς φρουρούς με γελοίες ονομασίες. Ούτε θα σου άρεσε να σε αποκαλούν με γελοία παρατσούκλια αύριο στην δουλειά σου. Και επειδή είναι νήμα αστυφυλάκων δεν σημαίνει ότι κοροϊδεύουμε κοσμακη που δεν μας φταιει.

Τέλος πάντων, μία απορία έχω. Από πού προκύπτει η προτεραιότητα που αναφέρεις; Ελπίζω όχι από υποθέσεις και πιθανά σενάρια.

Άβαταρ μέλους
Jimi2917
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Jimi2917 »

Γνωρίζει κάποιος ποτέ θα μας πάρουν τηλέφωνο για να πάμε στο οικείο ΑΤ για τις περαιτέρω διαδικασίες ;
Ms897
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ms897 »

Γεια σας είμαι επιτυχουσα στην αστυφυλακών... Συγχαρητήρια σε όλους!
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thomaskdal »

manolo165 έγραψε:Πρώτα απ' όλα εδώ το νήμα είναι για εμάς τους αστυφυλακες που περιμένουμε να μπούμε φέτος, δεύτερον δεν υποτιμαω τους συναδέλφους όπως είπατε κάποιοι αλλά σίγουρα πιστεύω ότι προτεραιότητα του σώματος πρέπει να είναι η δική μας εκπαίδευση και τέλος τα πτυχία δεν μου λένε τίποτα κάποιος που τελείωσε ΤΕΙ πήρε 1000 μόρια ενώ και κάποιοι με μεταπτυχιακά που λες αν το είχαν όνειρο ζωής να μπουν στην αστυνομία θα το είχαν κάνει ήδη μεσα από τις πανελλήνιες και δεν θα περίμεναν να πάνε 28. Ασχοληθείτε με το δικό σας νήμα Παρακαλώ πολύ εδώ είναι για την δική μας ενημέρωση
Αστυφύλακας θα γίνεις όχι αξιωματικός για χαλάρωσε. Οι ειδικοί φρουροί είναι δέκα φορές πιο μάχιμοι από εσένα, εσύ το πολύ πολύ να βαράς σκοπια σε κάνα τμήμα η μέσα στο μετρό

kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kikofuentes »

Νοημοσύνη έγραψε:Διάβασε τι έγραψες και μετά θα καταλάβεις εάν τους υποτιμάς. Γενικά δεν θα μιλαγες έτσι μπροστά σε ειδικούς φρουρούς με γελοίες ονομασίες. Ούτε θα σου άρεσε να σε αποκαλούν με γελοία παρατσούκλια αύριο στην δουλειά σου.Και επειδή είναι νήμα αστυφυλάκων δεν σημαίνει ότι κοροϊδεύουμε κοσμακη που δεν μας φταιει.

Τέλος πάντων, μία απορία έχω. Από πού προκύπτει η προτεραιότητα που αναφέρεις; Ελπίζω όχι από υποθέσεις και πιθανά σενάρια.

Στο ότι έδωσε πανελλήνιες με 4 μαθήματα με θέματα πιο εύκολα της 10ετιας.

kikofuentes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kikofuentes »

Και τη μισή ύλη ο μάγκας.
manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από manolo165 »

Έχει πολύ πλάκα το πόσο σας πειράζει κάτι που είπα που και έχετε έρθει 5-6 άτομα και μου κάνετε επίθεση. Και για το πόσο μάχιμος είμαι φίλε δεν έχεις ιδέα δεν μπήκα ούτε για τα σίγουρα λεφτά ούτε για την μονιμότητα αλλά ούτε και για να κάθομαι. Εχω πάθος για την ελας από μικρός σε αντίθεση με αρκετούς από τους οππι που το απέκτησαν ξαφνικά στα 28 επειδή δεν βρίσκουν πουθενά αλλού δουλειά. Δεν θα απαντήσω σε άλλα σχόλια σας σε αυτό το νήμα γιατί σκοπό έχει την ενημέρωση των παιδιών που πέρασαν φέτος αστυφυλακες. Με χαρά θα σας υποδεχτώ στο προσωπικό να μου πείτε ότι θέλετε
Jonny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Jonny »

Καλησπέρα μαγκες. Και εγω αστυφυλακων πέρασα. Το σχολιο για την υλη και την ευκολία τον θεματων την θεωρω λιγο αστοχη γιατι τα θέματα ειναι ειναι πολυ υποκειμενικα και καθε καθε μαθητης ανταποκρίνεται διαφορετικά ανεξάρτητη απο τη δυσκολία ή την ευκολία που μπορει να εχουν. Συμφωνω στο οτι πρέπει να υπαρχει σεβασμος σε ολους και να μην διαχωριζομαστε εξάλλου στο ιδιο σωμα ειμαστε ολοι. Εγω αυτο που εχω να ευχηθώ ειναι καλη σταδιοδρομία σε ολους και κυρίως στους αστυφυλακες. Να ξέρετε οτι τα καλύτερα έρχονται θα ζησουμε μοναδικές εμπειρίες!
manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από manolo165 »

Φίλε jonny άσε να λένε ότι θέλουν όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια, το σημαντικό είναι ότι εμείς πετύχαμε το όνειρο μας και πραγματικά ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά μάγκες θα περάσουμε τέλεια
Ms897
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ms897 »

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Στολες μας δίνουν εκεί η πρέπει να πάρουμε εμείς ; Επίσης δίνουν μια ; Τα ρουχα που τα πλένουμε ; Τα μπάνια ανά ποσα άτομα είναι; Οι γυναίκες είναι σε άλλο κτίριο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Jimi2917
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδιά όλοι γνωρίζουμε εμείς που δώσαμε φετος Πανελλήνιες μέσα σε αντίξοες συνθήκες και πετύχαμε ποσό πολύ παλέψαμε να κάνουμε το όνειρο της παιδικής μας ηλικίας πραγματικότητα. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν
Ellen
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ellen »

Δηλαδή όλοι θά πάμε Κομοτηνή?
Άβαταρ μέλους
Jimi2917
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδιά μπορεί κάποιος που είναι ήδη δοκιμος να απαντήσει στις ερωτήσεις που πρόκειται να τεθούν, ώστε να έχουμε μια γενική εποπτεία; Ευχαριστώ.
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Παιδια καλησπερα. Οι αστυφύλακες θα μπουν πιστεύω τον Δεκέμβρη μέχρι να εκπαιδευτούν οι ΕΦ για την πανεπιστημιακή. Περισυ την ίδια περίοδο είχαν μπει επειδή είχε βγει η προκήρυξη για Συνοριοφύλακες
Ms897
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ms897 »

Πέρυσι όμως ήταν πολυ περισσοτεροι ... Φέτος που είμαστε λίγοι παιζει να μπουμε μαζί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης