Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Καταλαβαίνω την αγωνία και τον εκνευρισμό όλων αλλά πριν πάει ο νους στο κακό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα:
1. Το Δημόσιο είναι γενικά αργοκίνητο. Μη σκέφτεστε με όρους και διαδικασίες ιδιωτικού τομέα γιατί θα εκπλαγείτε πολύ δυσάρεστα όσοι μπείτε στην υπηρεσία. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι μπάχαλο. Κάποιες δεν έχουν καν οργανόγραμμα.
2. Οι πόροι και το προσωπικό δεν είναι όπως το φαντάζεστε. Είναι πολύ πιθανό η Επιτροπή του Διαγωνισμού να ασχολείται ταυτόχρονα με αλλά 200 πράγματα εξίσου σημαντικά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε αντιπυρική περίοδο. Δεν ασχολούνται όλη μέρα μόνο με τον διαγωνισμό. Το ξέρω γιατί έχω δουλέψει σε δημόσια υπηρεσία στο παρελθόν. Λίγοι υπάλληλοι ασχολούνται με παρά πολλά και άσχετα με το αντικείμενο τους ελλείψει προσωπικού.
3. Ακόμα και αυτό που έγραψε ένας φίλος για το εξέλ μην το θεωρείτε δεδομένο. Είναι πολύ πιθανό να τα κάνουν στο χέρι και στο τέλος να τα δώσουν σε ένα νέο παιδί να τα ψηφιοποιήσει. Στην δημόσια υπηρεσία που εργαζόμουν η κεντρική γραμματεία, επαναλαμβάνω η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ δεν ήξερε ούτε word ούτε excel. Μόνο στυλό, χαρτούρα και σφραγίδες. Σε ένα γραφείο με 6 άτομα είχαν έναν υπολογιστή.
Όποτε υπομονή και ψυχραιμία. Θα βγουν μέχρι την άλλη εβδομάδα πιστεύω. Περιμέναμε τόσους μήνες και ίσως περιμένουμε και άλλους τόσους για την έναρξη της εκπαίδευσης.
1. Το Δημόσιο είναι γενικά αργοκίνητο. Μη σκέφτεστε με όρους και διαδικασίες ιδιωτικού τομέα γιατί θα εκπλαγείτε πολύ δυσάρεστα όσοι μπείτε στην υπηρεσία. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι μπάχαλο. Κάποιες δεν έχουν καν οργανόγραμμα.
2. Οι πόροι και το προσωπικό δεν είναι όπως το φαντάζεστε. Είναι πολύ πιθανό η Επιτροπή του Διαγωνισμού να ασχολείται ταυτόχρονα με αλλά 200 πράγματα εξίσου σημαντικά. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε αντιπυρική περίοδο. Δεν ασχολούνται όλη μέρα μόνο με τον διαγωνισμό. Το ξέρω γιατί έχω δουλέψει σε δημόσια υπηρεσία στο παρελθόν. Λίγοι υπάλληλοι ασχολούνται με παρά πολλά και άσχετα με το αντικείμενο τους ελλείψει προσωπικού.
3. Ακόμα και αυτό που έγραψε ένας φίλος για το εξέλ μην το θεωρείτε δεδομένο. Είναι πολύ πιθανό να τα κάνουν στο χέρι και στο τέλος να τα δώσουν σε ένα νέο παιδί να τα ψηφιοποιήσει. Στην δημόσια υπηρεσία που εργαζόμουν η κεντρική γραμματεία, επαναλαμβάνω η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ δεν ήξερε ούτε word ούτε excel. Μόνο στυλό, χαρτούρα και σφραγίδες. Σε ένα γραφείο με 6 άτομα είχαν έναν υπολογιστή.
Όποτε υπομονή και ψυχραιμία. Θα βγουν μέχρι την άλλη εβδομάδα πιστεύω. Περιμέναμε τόσους μήνες και ίσως περιμένουμε και άλλους τόσους για την έναρξη της εκπαίδευσης.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Παιδιά εγώ έχω τρελαθεί. Παίρνω 100 τηλέφωνα την ημέρα! Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ... Τέτοια απελπισία ούτε σε γκομενικο...
Συμφωνώ με ότι είπες. Και αυτό που έγραψα πιο πάνω δεν ήταν με αγανάκτηση, άλλα έτσι για τον χαβά με όλη την παράνοια που μας έχει πιάσει.
Mood of the day:

Mood of the day:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr υπάρχει εισήγηση για εκλογές 25/9 ή 2/10..
fire_89 έγραψε:Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr υπάρχει εισήγηση για εκλογές 25/9 ή 2/10..
Κακή εξέλιξη φίλε μου, ειδικά για τους επιλαχόντες.
Καλησπέρα παιδιά,αν επικρατήσει αυτό το σενάριο για πρόωρες εκλογές Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει πίσω η προκήρυξη ή ακόμα και να ακυρωθεί;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Νομίζω πως αν βγουν τα αποτελέσματα σε ΦΕΚ δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποτε όλη αυτή η καθυστέρηση δεν βολεύει.
Tasos89 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,αν επικρατήσει αυτό το σενάριο για πρόωρες εκλογές Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει πίσω η προκήρυξη ή ακόμα και να ακυρωθεί;
Να ακυρωθεί δεν υπάρχει περίπτωση.
Αλλά αν πράγματι προκηρυχθούν εκλογές τέλη Αυγούστου για να γίνουν τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, χαιρετάνε την φοίτηση μέσα στο 2022.
Περίμενα οι εκλογές να γίνουν προς Νοέμβριο. Αν γίνουν τόσο νωρίς θα γίνουν επαναληπτικές το Νοέμβριο. Μέχρι να διοριστεί κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνη, να δουν οι υπουργοί τι γίνεται θα μπει 2023 για την έναρξη της εκπαίδευσης.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Δεν νομίζω πως θα επηρεάσει απαραίτητα την αρχή της φοίτησης η αλλαγή κυβέρνησης .Μπαίνουν κάθε χρόνο παιδιά στην ακαδημία από πανελλαδικές που ούτε αυτό θα επηρεαστεί . εννοώ πως η πυροσβεστική ακαδημία ως σχολή θα συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί ενιαία ακόμα και μετά τις εκλογές.
Ίσως το βλέπω πολύ απλοϊκά το θέμα αλλά ελπίζω να μην τραβήξει τόσο παραπάνω όλη αυτή η οδύσσεια . σύντομα κλείνουμε χρόνο από την ημερομηνία που πρωτοβγήκε η προκήρυξη.
Βέβαια προς το παρόν ας δούμε τα τελικά αποτελέσματα και αν το όνομα μας είναι στο ΦΕΚ τουλάχιστον έχουμε μια σιγουριά για το μέλλον - όποτε και αν θα είναι τελικά αυτό .
Ίσως το βλέπω πολύ απλοϊκά το θέμα αλλά ελπίζω να μην τραβήξει τόσο παραπάνω όλη αυτή η οδύσσεια . σύντομα κλείνουμε χρόνο από την ημερομηνία που πρωτοβγήκε η προκήρυξη.
Βέβαια προς το παρόν ας δούμε τα τελικά αποτελέσματα και αν το όνομα μας είναι στο ΦΕΚ τουλάχιστον έχουμε μια σιγουριά για το μέλλον - όποτε και αν θα είναι τελικά αυτό .
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Παιδιά μίλησε κανένας σήμερα; Λέτε να τα βγάλουν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Παιδιά μίλησα εγώ μόλις και μου είπαν ότι υπάρχει ελπίδα για σήμερα, αλλά δεν ξέρουν σίγουρα οπότε διαφορετικά την άλλη εβδομάδα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Άρα συνεχίζουμε να σταματούμε F5 στο σάιτ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σπαμαρουμε F5 εννοούσα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Το πάθαμε πάλι το μίνι εγκεφαλικό με τις ανακοινωσεις των εποχικων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες