Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Καλησπέρα σε ερώτηση που είχα κάνει και γω μετά το πέρας της συνέντευξης που το διασταύρωσα και με συναδέλφους που δίναμε την ίδια μέρα μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα είναι στο 2ο δεκαπενθημερο του Μαΐου. Εγώ εύχομαι να έχουμε σε αυτό το διάστημα ή αρκετά έγκαιρα και το πότε θα μπούμε στη σχολή για να μπορούμε να οργανωθούμε την επαγγελματική και προσωπική ζωή μας
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Fire26 έγραψε:
Pantelis1900 έγραψε:Στους διοικητικούς αρκετές οργανικές θέσεις θα καλυφθούν από μετατάξεις τις οποίες περίμεναν αρκετό καιρό και αυτοί.

Και έτσι να ναι 92-18=74 άτομα να ναι οι μετατάξεις; Δύσκολο.

Σε αυτό το 92 που προφανώς είναι οι οργανικές της ειδικότητας που ορίζει το ΦΕΚ είναι όλες καινούριες οργανικες ή μέσα στο οργανόγραμμα έχουν εντάξει τον αριθμό εκείνων που ήδη υπηρετούν με αυτή την ειδικότητα.

Έπίσης δεν λέει κανένας ότι όλες οι οργανικές θα καλυφθούν. Ξέρω περίπτωση δημόσιας υπηρεσίας που έχει παρά πολλές θεσμοθετημένες οργανικές και δεν έχει προκηρύξει διαγωνισμό πλήρωσης κοντά 15 χρόνια.Welcome to Greece!

Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

fire_89 έγραψε:Σε αυτό το 92 που προφανώς είναι οι οργανικές της ειδικότητας που ορίζει το ΦΕΚ είναι όλες καινούριες οργανικες ή μέσα στο οργανόγραμμα έχουν εντάξει τον αριθμό εκείνων που ήδη υπηρετούν με αυτή την ειδικότητα.Έπίσης δεν λέει κανένας ότι όλες οι οργανικές θα καλυφθούν. Ξέρω περίπτωση δημόσιας υπηρεσίας που έχει παρά πολλές θεσμοθετημένες οργανικές και δεν έχει προκηρύξει διαγωνισμό πλήρωσης κοντά 15 χρόνια.Welcome to Greece!

Οι πυροσβέστες ειδικών καθηκόντων είναι νέα κατηγορία που συστάθηκε με τον 4662. Οι ήδη υπηρετούντες είναι γενικών καθηκόντων. Από εκεί και πέρα καλό θα ταν να διεκδικούμε ο, τι μπορούμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 08, 2022 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Johan90 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά ελπίζω οι διαδικασίες να κυλήσουν σχετικά γρήγορα και να ανοίξει από Σεπτέμβριο ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές μας
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Πιστεύω Δευτέρα η Τρίτη θα έχουν βγει την άλλη εβδομάδα. Δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης αφού ο βαθμός καταχωρείται επιτούτου
Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Johan90 »

Μακάρι και εγω πιστεύω άμεσα θα βγούνε γιατί είναι επιτόπια η βαθμολόγηση επι της ουσίας ένα πέρασμα των βαθμολογιών στο excel και η σύνταξη πρακτικών και αποτελεσμάτων.
Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Tasos89 »

Καλησπερα και απο μενα,

ποσοι απο εσας παιδια ειστε μεσα στον πινακα των

γραπτων; Αυτη η αναμονη ειναι οντως ψυχοφθορα.

Υπομονη λιγο ακομα!

wetre
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από wetre »

Τελευταία εβδομάδα!

Τα τελικά αποτελέσματα μετά το πέρας των συνεντεύξεων θα ανακοινωθούν πρώτα σε πίνακα ή σε κατευθείαν σε ΦΕΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wetre την Δευ Μάιος 09, 2022 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pantelis1900

Και εγώ είμαι εντός του πίνακα Τάσο. Εσυ τι ειδικότητα είσαι ;
Pantelis1900

Λογικά πίνακα και μετά από λίγες μέρες συνήθως 5-7 μέρες σε φεκ. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στις κατατακτήριες. Ενστάσεις φαντάζομαι πλέον δεν έχει.
Pantelis1900

Οικονομολόγων
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα

Όντως είναι πολύ ψυχοφθόρα η διαδικασία αφού έχει τραβήξει 4 μήνες από τότε που έδωσαν και οι τελευταίοι γραπτά. Το καλό είναι ότι πλησιάζουμε στο τέλος. Την άλλη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Θα φύγει ένα μεγάλο βάρος. Το επόμενο άγχος πότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση. Κι εγώ είμαι μέσα στις θέσεις στα γραπτά στους μετεωρολόγους.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ArvaG
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ArvaG »

Καλησπέρα σας,

Με δεδομενο οτι εχει εκδοθει προκύρξηξη για το τρεχον ακαδημαικο ετος (21-22) , θεωρείται οτι θα χρειαστέι τροποποιητική αν θα ξεκινήσουμε το Σεπτ;

σχετικά με τη πορεία αποτελεσμάτων, θα βγουν τα προσωρινα, επειτα τα οριστική και μετά νομίζω θα βγει σε ΦΕΚ τα ονόματα. Επίσης όπως αναφέρεται στη προκύρηξη με απόφαση του αρχηγού ΠΣ θα οριστεί ημερομηνία κατάταξης.

όπως αρκετοί απο εσάς ετσι κα ι εγώ εργαζόμαστε και ελπίζουμε να υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τις μελλοντικές μας κινήσεις στην εργασία την οποία είμαστε

Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tasos89 »

Pantelis1900 έγραψε:Και εγώ είμαι εντός του πίνακα Τάσο. Εσυ τι ειδικότητα είσαι ;

Ειδικότητα Οικονομικών Παντελή.

Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Tasos89 »

ArvaG έγραψε:Καλησπέρα σας,

Με δεδομενο οτι εχει εκδοθει προκύρξηξη για το τρεχον ακαδημαικο ετος (21-22) , θεωρείται οτι θα χρειαστέι τροποποιητική αν θα ξεκινήσουμε το Σεπτ;

σχετικά με τη πορεία αποτελεσμάτων, θα βγουν τα προσωρινα, επειτα τα οριστική και μετά νομίζω θα βγει σε ΦΕΚ τα ονόματα. Επίσης όπως αναφέρεται στη προκύρηξη με απόφαση του αρχηγού ΠΣ θα οριστεί ημερομηνία κατάταξης.

όπως αρκετοί απο εσάς ετσι κα ι εγώ εργαζόμαστε και ελπίζουμε να υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για τις μελλοντικές μας κινήσεις στην εργασία την οποία είμαστε

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μη ξέρεις πότε θα μπεις γιατί πολλά παιδιά δουλεύουν και

θα πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως στην καινούρια εργασιακή μετάβαση. Θα έπρεπε εξαρχής να γνωρίζεις και το χρονικό διάστημα εισαγωγής. Στο εξωτερικό μπορεί και εδώ, υπάρχει όρος συμβολαίου όπου ενημερώνεις τον εργοδότη σου έγκαιρα, καθώς και αντίστοιχες κυρώσεις σε περίπτωση αθέτησης του. Κανένας στην επιτροπή φυσικά δεν το γνώριζε πότε θα μπούμε. Κάποιος στην επιτροπή ισχυρίστηκε πως αυτό θα το ξέρουμε τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα και φυσικά το ανέφερε πάλι κατόπιν προσωπικής εκτίμησης του, χωρίς να είναι σίγουρο.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες