Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fire4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Fire4 »

Τσάμπα κόπος έξοδα το ταξίδι τα έχουν κανονίσει να μπουν μόνο οι πρώτοι 32
LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από LongFire90 »

Θεωρώ απίθανο να μας εξασφαλίσουν διαμονή. Νομίζω πως ούτε υπάρχει χώρος, ούτε οι σπουδαστές της σχολής μένουν μέσα-ποσω μάλλον εμείς. Μου κάνει ακραία αρνητική εντύπωση ότι οι συνεντεύξεις κρατάνε δύο μήνες και με τόση ευκολία βγάζουν off την προκήρυξη που αναφέρει ακαδημαϊκό έτος 21-22. Την ίδια στιγμή - και σωστά - προλαμβάνουν άμεσα τους 500 κομάντος.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

Fire4 έγραψε:Τσάμπα κόπος έξοδα το ταξίδι τα έχουν κανονίσει να μπουν μόνο οι πρώτοι 32

Τι εννοείς φίλε μου; Ρώτησες και σου το είπαν;

Johan90
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Johan90 »

Καλημέρα σε ερώτηση που είχα κάνει για την έναρξη της φάσης εκπαίδευσης με έιχαν παραπέμψει στον Σεπτέμβριο. Τώρα για Ιούνιο μακάρι αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Τώρα από που και ως που προέκυψε ότι είναι τσάμπα κόπος για όσους δεν είναι στους πρώτους 32 τι να πω.
GeorgeUI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GeorgeUI »

Καλησπέρα, παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά η συνέντευξη καλώς ή κακώς θα παίξει ρόλο και το λέω εγώ που είμαι στην πρώτη 25αδα. Συνάδελφοι που δίναμε στο ίδιο γκρουπ είχαν έρθει ντυμένοι λες και πάνε για καφέ, με αθλητικά και κολλάν ή ανοιχτό πουκάμισο με t-shirt. Μην πάτε χαλαροί υποτιμώντας την διαδικασία, όλα παίζουν ρόλο. Υπήρχαν διαφορές και στο πόση ώρα μας κράτησαν. Όσο λιγότερη ώρα τόσο χειρότερα. Οπότε να είστε προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι, μην τα παρατάτε πριν τελειώσει η διαδικασία.

Καλή επιτυχία σε όλους, ας περάσουν οι πιο ικανοί!

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τσάμπα. Με μία διαφορά 5% μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, πόσω μάλλον με μεγαλύτερη.

Τελικά μήπως έμαθε κανένας αν ο τόπος διορισμού θα ανακοινωθεί κατά την αρχή ή το τέλος της εκπαίδευσης; Διότι αν ανακοινωθεί στο τέλος και κάποιος υποψήφιος την αρνηθεί, σύμφωνα με την προκήρυξη θα χαθούν οι θέσεις και δεν θα κληθούν οι επιλαχόντες (αν θυμάμαι σωστά).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Barberis την Πέμ Μάιος 05, 2022 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Ναι, αν θυμάμαι καλα, παραίτηση μπορεί να γίνει έναν μήνα μετά την κατάταξη στη σχολή.
GeorgeUI
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τις θέσεις, βάσει αυτών που είπε ένας απ' τους επιτηρητές στις γραπτές εξετάσεις, πρώτα πάει η επιλογή με κοινωνικά κριτήρια (παντρεμένοι με παιδιά κλπ) και μετά με την βαθμολογία εντός σχολής αλλά στην ουσία παίζει ρόλο αν έχεις και γνωστό. Θα φανούν όλα στην πορεία, όπου και να πάμε καλά θα είναι, άλλοι παλεύουν για 650 ευρώ με 10ωρα.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

GeorgeUI έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά η συνέντευξη καλώς ή κακώς θα παίξει ρόλο και το λέω εγώ που είμαι στην πρώτη 25αδα. Συνάδελφοι που δίναμε στο ίδιο γκρουπ είχαν έρθει ντυμένοι λες και πάνε για καφέ, με αθλητικά και κολλάν ή ανοιχτό πουκάμισο με t-shirt. Μην πάτε χαλαροί υποτιμώντας την διαδικασία, όλα παίζουν ρόλο. Υπήρχαν διαφορές και στο πόση ώρα μας κράτησαν. Όσο λιγότερη ώρα τόσο χειρότερα. Οπότε να είστε προετοιμασμένοι και αισιόδοξοι, μην τα παρατάτε πριν τελειώσει η διαδικασία.

Καλή επιτυχία σε όλους, ας περάσουν οι πιο ικανοί!

Νομίζω όσο περισσότερη ώρα τόσο το χειρότερο. Αν δεν απαντάς συγκεκριμένα και αρχίζουν να σε ρωτάνε είναι πρόβλημα γιατί σημαίνει ότι η επικοινωνία σου κάπου πάσχει.

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

Ναι, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τις θέσεις και συμφωνώ μαζί σου, προσωπικά δεν έχω ενδοιασμό να πάω σε νησί ή οπουδήποτε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους.

Ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, για να δω αν υπάρχουν ελπίδες για τους πρώτους επιλαχόντες σε περίπτωση που είμαι ένας από αυτούς.
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Και εγώ πιστεύω πως όσο περισσότερο είσαι μέσα τόσο το χειρότερο. Αλλά είναι όλα θεωρητικά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι εμφάνιση ενώπιον της επιτροπής σίγουρο έπαιξε και παίζει ρόλο.
Pantelis1900

Επίσης το 2010 που είχε γίνει διαγω αξιωματικων ειδικών καθηκόντων στην αστυνομία οι θέσεις δόθηκαν ανάλογα με τα μόρια εισαγωγής και τη προτίμηση του καθενός. Όποτε ίσως γίνει έτσι και εδώ.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Fire26 »

Pantelis1900 έγραψε:Επίσης το 2010 που είχε γίνει διαγω αξιωματικων ειδικών καθηκόντων στην αστυνομία οι θέσεις δόθηκαν ανάλογα με τα μόρια εισαγωγής και τη προτίμηση του καθενός. Όποτε ίσως γίνει έτσι και εδώ.

Η απάντηση σου βρίσκεται στο ΠΔ 38/2021. Τα κοινωνικά κριτήρια προέχουν κ ο βαθμός που θα βγάλεις στη σχολή.

GeorgeUI
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δεν συμφωνώ, το ίδιο ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα. Οι συνεντεύξεις που τελειώνουν σύντομα σημαίνει ότι δεν τους κάνεις κατά βάση γιατί δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν περισσότερα για σένα και οι απαντήσεις που τους έχεις δώσει δεν τους ικανοποίησαν. Μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ σχετικές απόψεις από recruiters,anyways τώρα ότι έγινε έγινε, καλά αποτελέσματα σε όλους!
Pantelis1900

Δεν έχω διάβασει κάπου στο ΠΔ που λες αυτο για τα κοινωνικά κριτήρια.Ναι αλλά εδώ είναι τυποποιημένες ερωτήσεις που κάποιοι έχουν μάθει κιόλας απ έξω. Οποτε δεν είναι τόσο ίδια η συνέντευξη με τον ιδιωτικό τομέα. Ο πυρήνας ας πούμε αυτής της συνέντευξης δεν είναι η εργασιακή σου εμπειρία αλλά η επικοινωνιακή σου δεξιότητα κυρίως. Γνώμη μου πάντα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες