Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Coronatimegr έγραψε:Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι γραφετε καθε μερα τα ιδια πραγματα και κανετε σεναρια και προβλεψεις για ημερομηνιες εισαγωγης; Σε τι οφελει; Ολοι περιμενουμε και ψαχνουμε και αλλου εργασια παραλληλα. Μονο να αγχωνεστε χωρις λογο καταφερνετε. Παρτε χαμπαρι οτι μας εχουν γραμμενους, αν ειχαν τοση αναγκη οσο λενε θα το ειχαν τρεξει το θεμα αλλα προφανως δεν τους καιει.

Με συγχωρείς παρά πολύ αλλά η αναζήτησή και η επιλογή εργασίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και απαιτεί σοβαρό προγραμματισμό και όχι προχειρότητες. Κάποιοι αφιερώσαμε χρόνο χρήμα και κόπο για να πετύχουμε σε αυτό το διαγωνισμό. Είναι μια δημόσια υπηρεσία, με εξασφαλισμένο μισθό και πάνω στο επάγγελμα και τις σπουδές του καθενός.

Το ψάχνω παράλληλα δουλειά αλλού για μένα δεν είναι σοβαρό. Δεν λέω ότι πρέπει να περιμένουμε μια ζωή την πυροσβεστική. Αλλά εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ να εργαστώ κάπου και σε δυο εβδομάδες να παραιτηθώ. Δεν είναι σοβαρό επαγγελματικά εκτός αν πρόκειται για δουλειές του ποδαριού. Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ξέρεις ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μετά από ένα ενάμιση χρόνο και απλά προσλαμβάνεσαι η οχι. Όποτε κανονίζεις τη ζωή σου ανάλογα. Εδώ έχει συνέντευξη και με βάση την διαδικασία που πήγαινε σχετικά καλά και γρήγορα φτάσαμε να μας έχουν βγάλει την ψυχή και να μας κρατούν σε ομηρία. Αλλιώς λοιπόν είναι να ξέρω ότι σε 1-2 εβδομάδες αυτή η διαδικασία θα τελειώσει και αλλιώς ότι θα τραβήξει αρκετούς μήνες ακόμα. Γιαυτο γράφουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

fire_89 έγραψε:Με συγχωρείς παρά πολύ αλλά η αναζήτησή και η επιλογή εργασίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και απαιτεί σοβαρό προγραμματισμό και όχι προχειρότητες. Κάποιοι αφιερώσαμε χρόνο χρήμα και κόπο για να πετύχουμε σε αυτό το διαγωνισμό. Είναι μια δημόσια υπηρεσία, με εξασφαλισμένο μισθό και πάνω στο επάγγελμα και τις σπουδές του καθενός.

Το ψάχνω παράλληλα δουλειά αλλού για μένα δεν είναι σοβαρό. Δεν λέω ότι πρέπει να περιμένουμε μια ζωή την πυροσβεστική. Αλλά εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ να εργαστώ κάπου και σε δυο εβδομάδες να παραιτηθώ. Δεν είναι σοβαρό επαγγελματικά εκτός αν πρόκειται για δουλειές του ποδαριού. Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ξέρεις ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μετά από ένα ενάμιση χρόνο και απλά προσλαμβάνεσαι η οχι. Όποτε κανονίζεις τη ζωή σου ανάλογα. Εδώ έχει συνέντευξη και με βάση την διαδικασία που πήγαινε σχετικά καλά και γρήγορα φτάσαμε να μας έχουν βγάλει την ψυχή και να μας κρατούν σε ομηρία. Αλλιώς λοιπόν είναι να ξέρω ότι σε 1-2 εβδομάδες αυτή η διαδικασία θα τελειώσει και αλλιώς ότι θα τραβήξει αρκετούς μήνες ακόμα. Γιαυτο γράφουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.

Παρ`ότι ο τρόπος του δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, δεν έχει άδικο. Θέλω να πω, δεν ωφελεί να παίρνουμε μέρα παρά μέρα τηλέφωνο, ούτε να τα βάζουμε με την διαδικασία με τους όποιους χαρακτηρισμούς. Νομίζω ότι απλά χειροτερεύουμε την ήδη κακή/μέτρια ψυχολογία μας. Από την άλλη έχεις κάθε δίκιο να μας πεις "Ε, μην μπαίνετε αν δεν σας αρέσει".

Τεσπά. Να `χαμε να λέγαμε είναι όλα, να περνάνε οι μέρες μέχρι την ανακοίνωση.
giannis56
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giannis56 »

Παιδιά Καλησπέρα σας! Να κάνω μια ερώτηση. Είμαστε σίγουροι ότι μετά τα 5 υποχρεωτικά χρόνια δεν παίζει να μας διώξουν έτσι; Και μια ακόμα ερώτηση μέχρι ποιο βαθμό φτάνουμε ξέρει κανείς; Γιατί ανάλογα θα είναι και ο μισθός.
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Εμένα προσωπικά μου περνάει το οποίο άγχος όταν το συζητάω με άτομο που περνάνε το ίδιο. Αλλά ναι ο καθένας όπως το βλέπει
giannis56
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Συμφωνώ απόλυτα!
Pantelis1900

Όχι δεν μας Διώχνουν φίλε. Για το βαθμό δεν ξέρω ίσως μέχρι πύραρχος.
giannis56
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ωραία, σε ευχαριστώ!
johnpapad
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από johnpapad »

Ρε παιδιά συγγνώμη, Κανετε διαδικασίες, χαρτιά, έξοδα και δεν ξερετε αν οι θεσεις είναι μόνιμες ή ορισμένου χρόνου;

Θα γινεις αξιωματικος για 5 χρόνια; Και μετά τι; Θα σε ξηλώσουν;

Είπαμε, κάποιος μπορεί να μην έχει εξοικείωση με τις διαδικασίες, αλλά μέχρι ενός σημείου. Στην εκπαίδευση δηλαδη, θα πρέπει να παμε από το Λόλα ένα μήλο

LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από LongFire90 »

Τι εννοείς βαθμό; Θα φοράμε και στολη?
giannis56
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ρωτάω για να μην μου μπαίνουν αμφιβολίες! Και να είμαι 100% σίγουρος ότι σωστά έχω καταλάβει! ξέρεις εξαιτίας της αναμονής πολλά σενάρια κάνει το κεφάλι.

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Λογικά και αυτή είναι ερώτηση τρολλ. Ρε παιδιά σώμα ασφαλείας είναι η πυροσβεστική . στρατό δεν κάνατε; Σαν τον στρατό λίγο πιο χαλαρά είναι η κατάσταση. Κανονικά στολή γραφείου, κουρεμένοι, ξυρισμένοι, οι γυναίκες με μαζεμένα τα μαλλιά κότσο και όλα όσα συνεπάγεται το να είσαι αξιωματικός. τελικά μου φαίνεται πολλοί είδατε δημόσιο στην πόρτα και θέλετε να μπείτε χωρίς να έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Pantelis1900

Εσυ τι ειδικότητα είσαι φίλε Γιάννη ;
giannis56
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μαζί σου είμαι
johnpapad
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από johnpapad »

Νομικος ειμαι και θα μου πεσουν τα μαλλιά, να μη χρειάζεται να κουρευομαι με αυτά που ακούω! Σοβαρά τωρα παιδιά, δεν ξερω αν κανετε μονοι σας τις διαδικασίες, αν έχετε γονείς απο πίσω, κινητοποιηθείτε όμως.

Θα γινει συνέντευξη... Ποιο οργανόγραμμα να μελετησεις αν δεν εχεις καταλαβει τι θέση κυνηγας;

Στον ιδιωτικό τομέα τέτοια άγνοια για την εταιρεία που πας για συνέντευξη σε στιγματίζει.

User1908
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από User1908 »

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες για την στολή; Γιατί δεν περασαμε ούτε αθλήματα ούτε καν σωματομετρηση μας έκαναν και φαντάζομαι όπως και στον στρατό θα υπάρχει πολιτικό προσωπικό. Οπότε το βλέπω δύσκολο αυτό που λες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης