Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Δεν. Νομιζω ότι ενδιαφέρει κανενα η οποιαδήποτε προϋπηρεσία. Για παράδειγμα αν. Καποιος γίνει εισαγγελέας στα 28 είναι δυνατόν να ειχε καποια ιδιαίτερη προϋπηρεσία; Και όμως Μπορεί καλλιστα να γίνει και θα ανταπεξέλθει και τελεια.
Purosvestis1990 έγραψε:Μαλλον μου διεφυγε το κομματι της προκηρυξης που ελεγε οτι προκειται για διαγωνισμο multitasking. Με συγχωρεις, καλη σταδιοδρομια στο πυροσβεστικο σωμα φιλε
Είναι στην τρίτη παράγραφο με τα απαραίτητα προσόντα:
". Σε περίπτωση που ο υποψήφιος μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό, να εργάζεται, να διαβάζει για τις εξετάσεις και τον λένε Νίκο θα πάρει 10 επιπλέον μονάδες και ένα κουλουράκι.
Επιπρόσθετα, αν αποτυγχάνει επανειλημμένως να κάνει σωστή παράθεση και η ορθογραφία του είναι ανεπαρκής θα του δοθούν 7 από τις 32 θέσεις και όσα παιδιά γεννηθούν το επόμενο έτος θα πάρουν το όνομά του. "
Απορώ πώς όλοι εσείς που δεν έχετε εμπειρία δεν μάθατε ποτέ να διαβάζετε, ενώ εμείς φυσάμε τη μύτη μας και η χαρτοπετσέτα έχει πάνω τον επόμενο ισολογισμό της Μυτιληναίος.
Φίλε Νίκο,
Αφού είσαι τόσο καλός, δουλεύεις non-stop κάτω από πίεση 17-18 ώρες ακούραστος, έχεις εμπειρία, γιατί θέλεις να γίνεις δημόσιος υπάλληλος για 900 ευρώ;
Με τις δικές σου ικανότητες θα έπρεπε να ήσουν διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία και να καθαρίζεις 2000-3000!
Αν με τόση δουλειά που ριχνεις και mentality πρωταθλητή που βγάζεις δεν έχεις εξελιχθεί στον τομέα σου κάτι δεν πάει καλά..
Αφού είσαι τόσο καλός, δουλεύεις non-stop κάτω από πίεση 17-18 ώρες ακούραστος, έχεις εμπειρία, γιατί θέλεις να γίνεις δημόσιος υπάλληλος για 900 ευρώ;
Με τις δικές σου ικανότητες θα έπρεπε να ήσουν διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία και να καθαρίζεις 2000-3000!
Αν με τόση δουλειά που ριχνεις και mentality πρωταθλητή που βγάζεις δεν έχεις εξελιχθεί στον τομέα σου κάτι δεν πάει καλά..
Το92Pantelis1900 έγραψε:Φίλε Νικόλα ποσό χρόνων είσαι αν επιτρέπεται ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 20, 2022 12:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Εγώ πάλι πιστεύω οτι επειδή τα θέματα ήταν κουλά και δύσκολα ίσα ίσα ο κάθε έξτρα πόντος διχνει ώρες διαβάσματος και προετοιμασίας. Στο κάτω κάτω κάποιος με τόσο εμπειρία μεταπτυχιακά κλπ θα είχε τόσες γνώσεις που θα είχε 90+.
-
Και για να προλάβω κάποια σχόλια του τύπου δεν ξέρεις Γτ δεν το έχεις κάνει. Έχω μεταπτυχιακό από τα 23 μου.
Φίλε Νίκο,
Αν με τόση δουλειά που ριχνεις και mentality πρωταθλητή που βγάζεις δεν έχεις εξελιχθεί στον τομέα σου κάτι δεν πάει καλά.. Απο αυτα που λετε εκτιθεστε και φαινεται οτι δεν εχετε ιδεα απο ιδιωτικο τομεα αν ειχες εστω και ενα χρονο με δυο ενσημα σε μια εταιρεια πχ pwc mitilineos deloite kpmg ειτε γενικα δε μια μεγαλη επιχειρηση θα ηξερες οτι για να φτασεις να περνεις 3κ πρεπει να να εισαι τουλαχιστον head και παραπανω οσοι ειναι σε αυτο το βαθμο εχουν τουλαχιστον 10+ χρονια και ειναι απο 35-38 εγω φιλε δεν καιγομαι για το 900 κανεις λαθος εαν καιγομουν θα ειχα και εγω παρετηθει ανετα και θα βαραγα Φρεντακι 9 10 το πρωι διαβασμα ενα 4 ωρακι μετα υπνο και μετα παλι διαβασμα στο χαλαρο τωρα τι σας εξηγω βεβαια δεν υπαρχει λογος
Αν με τόση δουλειά που ριχνεις και mentality πρωταθλητή που βγάζεις δεν έχεις εξελιχθεί στον τομέα σου κάτι δεν πάει καλά.. Απο αυτα που λετε εκτιθεστε και φαινεται οτι δεν εχετε ιδεα απο ιδιωτικο τομεα αν ειχες εστω και ενα χρονο με δυο ενσημα σε μια εταιρεια πχ pwc mitilineos deloite kpmg ειτε γενικα δε μια μεγαλη επιχειρηση θα ηξερες οτι για να φτασεις να περνεις 3κ πρεπει να να εισαι τουλαχιστον head και παραπανω οσοι ειναι σε αυτο το βαθμο εχουν τουλαχιστον 10+ χρονια και ειναι απο 35-38 εγω φιλε δεν καιγομαι για το 900 κανεις λαθος εαν καιγομουν θα ειχα και εγω παρετηθει ανετα και θα βαραγα Φρεντακι 9 10 το πρωι διαβασμα ενα 4 ωρακι μετα υπνο και μετα παλι διαβασμα στο χαλαρο τωρα τι σας εξηγω βεβαια δεν υπαρχει λογος
-
Μην ακυρώνεις όμως και την προσπάθεια αυτών των παιδιών. Δεν είναι και εύκολα να προσηλωθείς έστω και σε αυτό το στόχο και να διαβάσεις όλη μέρα.
Ρε φιλε πραγματικα πιστευω οτι καταλαβαινεις 100% αυτα που λεω απλα επειδη δεν ειναι προς το συμφερων σου και αρκετων αλλων λετε αυτα που λετε φυσικα και δεν ακυρωνω προφανως μπραβο στα παιδια αυτα, Δεν μιλαμε για Τα οφθαλμοφανες θεματα, να στο πω απλα εαν ειχε αρνητικη που σε ολους τους σοβαρους γραπτους Διαγωνισμους εχει οπως και σε ολους τους διαγωνισμους ασεπ ολοι δινουν ιδια μερα και οχι αλλη μερα ή το αλλο κουφο με κοινο μαθημα αλλα θεματα τυπου πληροφορικη- μετερεωλογοι δεν θα συζηταγα καθολου τωρα ειναι στην μεση η τυχη για ενα κυκλο παραπανω μια μουτζουρα που εκανα καταλαθος δεν μπορει να φανει ποιος ειναι ποιο καταλληλοςPantelis1900 έγραψε:Μην ακυρώνεις όμως και την προσπάθεια αυτών των παιδιών. Δεν είναι και εύκολα να προσηλωθείς έστω και σε αυτό το στόχο και να διαβάσεις όλη μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 20, 2022 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαυτο και οριομαι για το οτι σιγουρα θα δειτε και παιδια με 69 70 να περνανε ατομα με 72 73 αν δεις το 66 να περνα το 79 80 ναι μαζι σου ειναι σκανδαλο και κρυβονται απο πισω αλλα εκει ναι μαζι σου...
-
Δεν διαφώνησα ότι στο πόντο δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Είναι Προφανες πως για 1-2 έξτρα μπορεί να γίνει αλλαγή παρολο που είτε Είναι τύχη είτε όχι. Απλά σου είπα πως προσπαθείς να το αποδείξεις αυτό με λίγο κακή επιχειρηματολογία. Είχα πει και γω πριν κάτι μέρες πως στο 28-32 θα κριθεί που ειναι όλοι 72-73 κλπ. Τώρα θα δείξει. Δεν είμαστε εμείς οι επιτροπή
σε παρακαλώ πολύ.Nickprof έγραψε:Γιαυτο και οριομαι για το οτι σιγουρα θα δειτε και παιδια με 69 70 να περνανε ατομα με 72 73 αν δεις το 66 να περνα το 79 80 ναι μαζι σου ειναι σκανδαλο και κρυβονται απο πισω αλλα εκει ναι μαζι σου...
Σταμάτα να σβήνεις το
Παιδιά καλημέρα κ από εμένα, για γνωστό μου μια ερώτηση.33 ετών με απολυτήριο γυμνασίου. Έχει πιθανότητα για εποπ η πυροσβεστική; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα.Νομίζω πως και για εποπ πλέον το ελάχιστο επίπεδο σπουδών είναι το απολυτήριο λυκείου. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάποια ειδικότητα που δεν το θέλει αλλά δεν νομίζω. Για πυροσβεστικη σίγουρα όχι.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ελπίζω να είναι καθοριστική αυτή η εβδομάδα και να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα τώρα που ανασυστάθηκε η επιτροπή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης