Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Τα ιδια χαλια κ εγω. Τι εγινε ομως?
Πώς τα πήγατε; Αυτή που έχει τώρα πρέπει να είναι η σωστή.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Παιδιά προφανώς στο πρώτο αρχείο έκαναν ταξινόμηση και στην στήλη του αριθμού πρωτοκόλλου με αύξουσα σειρά (με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πραγματική αντιστοιχία μεταξύ αριθμών πρωτοκόλλων και των αντίστοιχων βαθμολογιών που βρίσκονται κατά φθηνούς σειρά στην διπλανή στήλη)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Το δεύτερο ήταν σωστό. Στο πρώτο κάναν λάθος κάναν ταξινόμηση κ τα πρωτόκολλα. Μπαμ έκανε ότι ήταν λάθος
Ότι και να λένε πάντως το αδιάβλητο έχει σπάσει. Αξιωματικος του σώματος έδωσε για αυτές τι θεσεις. Δλδ όταν πάει στη συνέντευξη δν θα τον πάρουν μιας και ανήκει ήδη στο σώμα; Γελοία πράγματα
Kok
Στο επόμενο στάδιο της ατομικής συνέντευξης πόσους από τους επιτυχόντες θα καλέσουν;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Ζωή σε εμάς λέει η πράξη διορισμού τους ποια είναι. Αν θυμάμαι καλά στους νομικούς έλεγε η πράξη κήρυξης του διαγωνισμού
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Τριπλάσιο από τις θέσεις λέει η προκήρυξη.96 μάλλον
-
- Υποδεκανέας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ana-feromenos την Τετ Ιαν 26, 2022 7:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
G.e.k έγραψε:Στο επόμενο στάδιο της ατομικής συνέντευξης πόσους από τους επιτυχόντες θα καλέσουν;
Το τριπλάσιο του αριθμού των θέσεων (αρκεί να έχουν γράψει 50+)
-
- Υποδεκανέας
zoe261994 έγραψε:Παιδιά δείτε την ερώτηση 33 στα θέματα νομικών και δείτε την δίκη μας 90, δίνουν διαφορετικές απαντήσεις, μας δουλεύουν; Εγω είχα κάνει τσεκ τα θέματα των νομικών κ απάντησα κανονιστική πράξη, εν τελεί ποια είναι η σωστή απάντηση;
Ζωή δεν είναι η ίδια ερώτηση...
Στους νομικούς ρώτησαν τί είναι η ίδια η προκήρυξη που είναι όντως κανονιστική πράξη.
Στους οικονομολόγους ρώτησαν τί είναι το διάταγμα με το οποίο διορίζονται οι επιτυχόντες του διαγωνισμού που είναι όντως σωρευτική ατομική πράξη (σωρεύονται στο ίδιο διάταγμα όλοι οι διορισμοί, ο καθένας εκ των οποίων είναι ατομική πράξη)
Παιδια εγω ειμαι μεσα στην 80νταδαα αλλα ειδα μεγαλους βαθμους δεν ξερω εμενα πολυ περιεργο μου φανηκε... Σιγουρα δεν υπαρχει αδιαβλητο
zoe261994 έγραψε:Παιδιά δείτε την ερώτηση 33 στα θέματα νομικών και δείτε την δίκη μας 90, δίνουν διαφορετικές απαντήσεις, μας δουλεύουν; Εγω είχα κάνει τσεκ τα θέματα των νομικών κ απάντησα κανονιστική πράξη, εν τελεί ποια είναι η σωστή απάντηση;
Υπάρχει μια διαφοροποίηση. Στα θέματα των νομικών αναφέρεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού ενώ εδώ στο διάταγμα διορισμού των επιτυχόντων
Που τους είδες του μεγάλους τους βαθμούς; Σε χειρότερη κατάσταση από τις προηγούμενες ειδικότητες είμαστε, αναλογικά με τις θέσεις και τις αιτήσεις.
Απ` ότι κατάλαβα υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν σκληρή προετοιμασία ή δίδασκαν ακόμα μίκρο/μάκρο σε φοιτητές. Εγώ περίμενα ακόμα ψηλότερες.
Απ` ότι κατάλαβα υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν σκληρή προετοιμασία ή δίδασκαν ακόμα μίκρο/μάκρο σε φοιτητές. Εγώ περίμενα ακόμα ψηλότερες.
Η ερώτηση 33 των νομικών αφορούσε την προκήρυξη, δηλαδή αυτό που βγήκε τον Ιούλιο του 2021 απευθυνόμενο προς αόριστο αριθμό προσώπων που πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης να υποβάλουν αίτηση ώστε να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Αυτό είναι κανονιστική πράξη.Η ερώτηση 90 των οικονομολόγων αφορούσε την τελική πράξη μιας σύνθετης διοικητικής ενέργειας, δηλαδή το διάταγμα διορισμού των επιτυχόντων που θα βγει μετά και τις προφορικές εξετάσεις. Αυτή η πράξη δεν απευθύνεται σε αόριστο/ακαθόριστο αριθμό προσώπων, αλλά στους 150 συγκεκριμένους επιτυχόντες. Αντί να βγουν 150 ξεχωριστές πράξεις, μια για τον καθένα, αυτές οι 150 πράξεις σωρεύονται σε μια που ονομάζεται ατομική σωρευτική.
Τα θέματα διοικητικού στην ειδικότητα των οικονομολόγων ήταν βατά, δεν υπήρχαν διχογνωμίες.
Τα θέματα διοικητικού στην ειδικότητα των οικονομολόγων ήταν βατά, δεν υπήρχαν διχογνωμίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες