Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
thorfinn
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thorfinn »

Εγώ δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα γίνει η μοριοδότηση για την τελική κατάταξη.

Έστω ότι στα γραπτά πετυχαίνουμε 70/100.

Και στη συνέντευξη 80/100 τότε σύμφωνα με τη προκήρυξη το πολλαπλασιάζουμε με 0,35 δηλαδή 80x0,35=28.

Οπότε έχουμε τελική βαθμολογία 98;

Βαθμός πτυχίου κτλ δεν παίζουν ρόλο αν έχω καταλάβει σωστά.

firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από firefighter92 »

Ουτε εγω εχω καταλαβει παιδια. Επισης δεν μου σηκωνουν τα τηλεφωνα. Καταφερε κανεις να επικοινωνησει;
Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Marz »

Αν δεν απαντούν στα τηλέφωνα, στείλτε mail παιδιά:epdiagpty@psnet.grΓια τη βαθμολογία, ό, τι καταλαβαίνετε από το περιεχόμενο της προκήρυξης:
"Το έντυπο απαντήσεων θα περιλαμβάνει για κάθε θέμα έως εκατό (100) ερωτήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας για κάθε προκηρυσσόμενη ειδικότητα/κατηγορία.

Κάθε ερώτηση προκύπτει από την εξεταστέα ύλη, κάτω από αυτήν παρατίθενται τέσσερις απαντήσεις μεταξύ των οποίων δύναται να επιλέξει ο υποψήφιος (Α, Β, Γ, Δ) και κάθε σωστή απάντηση βαθμολογείται με ένα βαθμό, ενώ λανθασμένη απάντηση ή απουσία απάντησης με μηδέν.

Η συνέντευξη αποσκοπεί στη διαμόρφωση γνώμης για την προσωπικότητα, την ικανότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων για την άσκηση των καθηκόντων των προκηρυσσόμενων θέσεων και βαθμολογείται σε κλίμακα 1-100 μονάδων.

Τελική βαθμολογία που να προκύπτει από τη συνολική απόδοση του υποψηφίου και το μέσο όρο των επιμέρους βαθμολογιών του, συνοδευόμενη από σαφή, ορισμένη και επαρκή αιτιολογία.

Ο βαθμός της συνέντευξης πολλαπλασιαζόμενος με συντελεστή 0,35 προστίθεται στη βαθμολογία του υποψηφίου.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων προηγείται ο έχων το μεγαλύτερο βαθμό στο βασικό τίτλο σπουδών της κατηγορίας / ειδικότητας, ενώ εφόσον προκύπτει και νέα ισοβαθμία, η σειρά καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται με μέριμνα της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία των ενδιαφερομένων. "

Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Marz »

Θέλω όμως να θίξω και ένα άλλο ζήτημα. Πήγα να καταθέσω δικαιολογητικά στην Πυροσβεστική Ακαδημία πριν τις 14:00. Δε με άφησαν να καταθέσω, παρόλο που πήγα εγκαίρως και εμπροθέσμως, επειδή ήταν ήδη μέσα πολλοί υποψήφιοι! Μου αντιπρότειναν να έρθω άλλη μέρα.Καταλαβαίνω ότι λόγω covid τηρούνται κάποια αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Να καταλάβουν όμως κι αυτοί το εξής:

Α. Δουλεύουμε και δεν μπορούμε να ερχόμαστε 2 φορές για το ίδιο πράγμα.

Β. Η απόσταση για Κηφισιά είναι πολύ μακριά για τους περισσότερους υποψήφιους. Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε λεφτά για τη μετακίνησή μας και όταν φτάνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ να μας λένε "αύριο".

Γ. Αν δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τον αριθμό των υποψηφίων, ας έκαναν ηλεκτρονικά τη διαδικασία και αποστολή δικαιολογητικών με συστημένο φάκελο. Δε ζούμε στο 1950 να περιμένουμε στις ουρές.

Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

Να σε ρωτήσω και εγω με την σειρά μου μπορώ να κανω την αιτηση σαββατο η κυριακη;
firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Και γω Σαββατο θα παω και κατεβαινω απο Θεσσαλονικη οποτε ΕΛΠΙΖΩ να μη με διωξουν. Και Σαββατο λεει πως μπορουμε σωστα;Marz έδωσες επικυρωμενο φωτοαντιγραφο για τη γνωση υπολογιστών; Και μεταφραση των αγγλικών;
Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Marz »

firefighter92 έγραψε:Και γω Σαββατο θα παω και κατεβαινω απο Θεσσαλονικη οποτε ΕΛΠΙΖΩ να μη με διωξουν. Και Σαββατο λεει πως μπορουμε σωστα;Marz έδωσες επικυρωμενο φωτοαντιγραφο για τη γνωση υπολογιστών; Και μεταφραση των αγγλικών;
Ναι, όλα επικυρωμένα τα έχω. Μπορούμε και Σάββατο. Υποθέτω ότι αν πεις στην πύλη ότι έρχεσαι από Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για να καταθέσεις δικαιολογητικά θα σε αφήσουν να μπεις όπως και να 'χει. Όσο πιο πρωί, τόσο το καλύτερο.

firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σε ευχαριστω Marz. Εγω αυτο που εμαθα ειναι οτι θα δωσουμε Οκτωβρη και θα μπουμε τον Γεναρη εσωκλειστοι στη σχολη. Η συνεντευξη εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο οσο πιστευα παντως. Ουσιαστικα μπορει να αλλαξει το αποτελεσμα.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οκτωβρη τοσο γρηγορα; Εισαι σιγουρος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Σεπ 09, 2021 7:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS2626
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KOSTAS2626 »

Καλησπέρα σε όλους σήμερα πήγα να καταθέσω τα δικαιολογητικά για την Κατηγορία των μηχανικών.Καθώς στην προκήρυξη αναφέρει κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι διπλώματος θεώρησα πως ένας πτυχιούχος ΤΕΙ έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος, όμως δεν δέχτηκαν την αίτηση μου λέγοντας πως οι θέσεις των μηχανικών αναφέρονται μόνο σε διπλωματούχους μηχανικούς. Συνέβη αυτό σε κάποιον άλλο;

Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Γνωρίζει κάποιος αν οι ιδιωτες γιατροί στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης αρκούνται στην γνωμάτευση επί του δελτίου με δυο λόγια ή απαιτείται γνωμάτευση σε ξεχωριστό έγγραφο; Ευχαριστώ!

firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μου το πε συναδερφος που ηδη κατεθεσε. Οσοι εχετε καταθεσει μηπως ρωτησατε για την διαδικασια ποσο θα διαρκεσει για να κλεισουμε ξενοδοχεια αν ειναι; Επισης ξερετε κατι για την συνεντευξη;
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ρε λεβεντια μου εισαι σιγουροα μιλαμε για πολυ μικρο χρονικο διαστημα και παρα πολυ μεγαλη υλη... Αν καποιος ξερει σιγουρα να μας πει S.O.S
firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν θα το εβγαλε απο το κεφαλι του ρε συ. Θα ρωτησω και γω οταν κατεβω. Προς το παρον μονο ο, τι ακουω απο οσους ηδη κατεθεσαν. Αν θες το πιστευεις αν οχι οκ.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Συναδελφε σε πιστευω αλοιμονο δεν εχεις κανενα λογο να πεις ψεματα απλα μου φαινεται δυσκολο λογο υληςςς δλδ Δεν μπορει να προλαβει κανενας να την βγαλει ειδικα εμεις που δουλευουμε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες