Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν δεν υπήρχε η οππι και η μοριοδότηση της ούτε απέξω δεν θα παίρνατε οι περισσότεροι. Μπήκατε για τα πανεπιστήμια εκεί πρέπει να είστε και όχι να πάτε στα τμήματα για λούφα.
Glock 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Χαχα στα τμήματα για λούφα. Φένεται ότι δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στα τμήματα του κέντρου. Κομμένα ρεπό που απλά χάθηκαν και άδειες που δεν δωθηκαν ποτέ.
Πήγαινε λιγο α. Τ. Αγίο Παντελεήμονα, Ομόνοια, κυψέλη, Κολωνό, Πατήσια και Ακρόπολεως να λουφαρεις.
Άμα ήταν λούφα, δεν θα τρέχανε όλοι από τα α. Τ. Να πάνε ασφάλεια, μεταγωγές, επίσημα και τροχαία...
Φένεται απλά ότι δεν πέρασες σε καμία προκήρυξη και απλά βγάζεις hate χωρίς επιχειρήματα. Αυτό έκανες και πιο παλιά σε άλλα posts. Λυπηρό.
Πήγαινε λιγο α. Τ. Αγίο Παντελεήμονα, Ομόνοια, κυψέλη, Κολωνό, Πατήσια και Ακρόπολεως να λουφαρεις.
Άμα ήταν λούφα, δεν θα τρέχανε όλοι από τα α. Τ. Να πάνε ασφάλεια, μεταγωγές, επίσημα και τροχαία...
Φένεται απλά ότι δεν πέρασες σε καμία προκήρυξη και απλά βγάζεις hate χωρίς επιχειρήματα. Αυτό έκανες και πιο παλιά σε άλλα posts. Λυπηρό.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχω περάσει στην 9κ του 2021 που βγήκε από τον ασεπ. Εσύ που πέρασες στην οππι πρέπει να είσαι στα πανεπιστήμια και όχι σε άλλη υπηρεσία.
Glock 19
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εσυ νεομοση να σε ρωτήσω εσυ είσαι σε κάποιο τμήμα έχεις κάποιο νέο μεΤου επιλαχών η έχεις ακουστή κάτι ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Brabus, τώρα παίρνουν τους πρώτους 600 για εκπαίδευση.
Δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά να ξέρεις ότι θα φύγουν καμιά 20αρια τουλάχιστον μέσα στους 2 πρώτους μήνες και θα καλέσει επιλαχόντες.
Δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά να ξέρεις ότι θα φύγουν καμιά 20αρια τουλάχιστον μέσα στους 2 πρώτους μήνες και θα καλέσει επιλαχόντες.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη 20 είναι πολύ συντηρητικό νούμερο, με αυτά που γίνονται ήδη θα προτιμήσουν δικαστική και δημοτική
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι φυσικά. Εγώ είπα το μικρότερο νούμερο για σιγουριά.
Ο αριθμός δύναται να μεγαλώσει κατά το διπλάσιο και ακόμη παραπανω.
Αν και δεν ξέρω εάν μπορέσουν να δώσουν αθλήματα κτλπ ενώ είναι ήδη μέσα στην σχολή. Θα πρέπει να παραιτηθούν για μια προσπάθεια να μπουν δικαστική και δημοτική χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπουν. Ο καθένας φυσικά κάνει τις αποφάσεις του.
Ο αριθμός δύναται να μεγαλώσει κατά το διπλάσιο και ακόμη παραπανω.
Αν και δεν ξέρω εάν μπορέσουν να δώσουν αθλήματα κτλπ ενώ είναι ήδη μέσα στην σχολή. Θα πρέπει να παραιτηθούν για μια προσπάθεια να μπουν δικαστική και δημοτική χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπουν. Ο καθένας φυσικά κάνει τις αποφάσεις του.
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όποτε λεβεντακο μ άποψη σου γτ από αυτά που γράφεις βλέπω ότι γνωρίζεις πάνω κάτω τα πράγματα. Δηλαδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καλέσουν άτομα από αυτούς που πέρασαν αθλήματα και είναι επιλαχών σωστά ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μάγκες άσχετο αλλα κινητά επιτρεπονται στην σχολη ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι αλλά πιθανότατα σε κάνα 2 μήνες. Συνήθως θα καλέσουν όταν μαζευτούν 10-20 τουλαχιστον κενά.
Δεν τους καλούν έναν -εναν. Αλλά σε γκρουπ. Και θα καλέσουν παραπάνω άτομα από αυτά που θέλουν μπας και κοπούν και άλλοι στο μέλλον.
Οστωσο δεν ξέρω πόσοι επιλαχών ήδη έχουν περάσει αθλήματα και δεν μπήκαν. Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα. Μόλις συμπληρωθούν αυτοί, θα καλέσουν τους επόμενους στην λίστα.
Δεν τους καλούν έναν -εναν. Αλλά σε γκρουπ. Και θα καλέσουν παραπάνω άτομα από αυτά που θέλουν μπας και κοπούν και άλλοι στο μέλλον.
Οστωσο δεν ξέρω πόσοι επιλαχών ήδη έχουν περάσει αθλήματα και δεν μπήκαν. Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα. Μόλις συμπληρωθούν αυτοί, θα καλέσουν τους επόμενους στην λίστα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κανεις δν μπορει να ξερει ποσοι θα φυγουν. Γενικα μην βασιζεσαι σ αυτο συνεχισε την ζωη σου και αν ειναι θα σε ειδοποιησουν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Kosta επιτρέπονται αλλά τον πρώτο καιρό θα τα χρησιμοποιείς μόνο στον ελεύθερο χρόνο. Όχι σε διαλλειμα και ώρα μαθήματος.
Δεν είναι όπως τον στρατό που σου το κράταγαν στην εκπαίδευση.
Δεν είναι όπως τον στρατό που σου το κράταγαν στην εκπαίδευση.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου νασαι καλα!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πως πήγε η ορκωμοσία ; Έχουμε κανένα νέο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 11 επισκέπτες