Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Papaki22
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Papaki22 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Ξέρουμε πότε περίπου τα αθλήματα;
Greekblood
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Greekblood »

Σιγά μην ψάξω τόσες σελίδες του φόρουμ που ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντο του. Αφού είναι πολύ απλά δεν μπορείς να εξηγησεις;
EpilaxwnS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από EpilaxwnS »

Με πηραν και μενα για καρτελα. Απροσμενη εξελιξη εμενα μου ειχαν πει δε προκειται να μας παρουν!Παμε γερα συναδελφοι καλη επιτυχια σε ολους!

Xsol
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xsol »

Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το όριο για μυωπία και αστιγματισμο;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Coyote »

Αυτο αν υπερβαινει καποιες τιμες καθοριζεται απο το Γιωτα που σε βγαλανε στο στρατο. Για να μπορεσες να συμμετεχεις στην προκηρηξη λογικα εισαι Ι1 οποτε δεν εχεις να ανησυχεις για κατι.
Xsol
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xsol »

Δεν το ρωτάω για εμένα αλλά στον στρατό ότι δηλώνες ήσουν και εννοώ ότι είχα γνωστό που δήλωσε π. Χ πως είχε 2.5 και στα 2 και χωρίς αστιγματισμο δεν τον πήγανε για περαιτέρω εξετάσεις και εννω είχε 3 και στα 2 και αστιγματισμο στο ένα μάτι 3.5 βγήκε ι1 που κανονικά μόνο από την μυωπία έπρεπε να πάει για ι2. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι ίδια τα όρια.
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Παίδες ξέρει κανένας μήπως θα πάρουν καινούργια καρτέλα και αυτοί που πήραν από τη 1η διαταγή;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Coyote »

Τι εννοεις αφου βλεπουν στο ΑΜΚΑ σου πληρες ιστορικο. Αν αυτος ο φιλος σου εχει κανει μια φορα ας πουμε γυαλια για τη μυωπια θα εχει περασει στο ΑΜΚΑ του. Αυτο το βλεπουν απο το 401 και σου βγαζουν το αναλογω Γιωτα.
WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από WURTH123 »

Tasossach7 έγραψε: Παίδες ξέρει κανένας μήπως θα πάρουν καινούργια καρτέλα και αυτοί που πήραν από τη 1η διαταγή;
Εμένα μου είπαν να επιστρέψω την καρτέλα από την 1η διαταγή και θα μου δώσουν καινούργια.
Xsol
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xsol »

Μα δεν τον πήγανε καν σε νοσοκομείο για εξέταση. Στον Στρατο σε πάνε για εξέταση εάν στην αρχή καρτέλα βάλεις μυωπία πάνω από το επιτρεπόμενο όριο για να σου αλλάξουμε το ι ητε άμα βάλεις ερωτιματικο (και καλά δεν ξέρεις εάν έχεις. Εαν βάλεις ότι δεν έχεις η βάλεις μέσα στα όρια δεν περνάς καν οφθαλμολογικο.
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Tasossach7 »

WURTH123 άρα θα με πάρουν για να ρους τη γυρίσω... Ευχαριστώ πολύ.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 105

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Για όσους δεν ξέρουν, και γιατί πολλοί μπήκαν σε αυτήν την προκήρυξη για να πάνε ΟΡΓΑΝΙΚΟΙ Θεσσαλονίκη, να ξέρετε ότι δεν θα είστε οργανικοί αλλά με απόσπαση λίγων μηνών όπως οι τωρινοί.

Απλά το λέω γιατί υπήρχε γκρίνια από τους τωρινούς ότι τους είχε και καλά τάξει ότι θα είναι οργανικοί Σαλόνικα και δεν θέλουν να πάνε Αθήνα για πολλούς λόγους. Ακόμη και κάτι παλικάρια κάνανε παράπονα στον ταξίαρχο στην Γαδα όταν μας μίλησε.(αν έχουν τον Θεό τους, δεν ξέρουν που βρίσκονται και σε ποιον μιλάνε).

Όλοι είναι και θα είναι Οργανικοί Αθήνα. Πουθενά αλλού. Ούτε Πάτρα ούτε Κρήτη ούτε Σαλόνικα.

Υπάρχουν Δίας αλλά και Ε. Φ. Από το 2011 που περιμένουν να πάνε Σαλόνικα κτλπ. Δεν έρχεσαι με το καλημέρα και γίνεσαι οργανικός. Και το βύσμα δεν μετράει εκεί, μόνο στις αποσπάσεις.

Απλά μην κλαψωμουνιαζεται όπως έγινε με κάποιους φετινους επειδή Είχαν δει κάποιο όνειρο θερινής νυκτός...

EpilaxwnS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από EpilaxwnS »

Βλεπω πολυς κοσμος να μη παρουσιαζεται καν μετα απο τοσο καιρο, αλλοι εφυγαν σεζον, δουλευουν αλλου κλπ.Πιστευω 300 ατομα θα κοπουν ή δε θα παρουσιαστουν καθολου!

ANTON29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ANTON29 »

Καλησπερα και καληεπιτυχια σε ολους. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει, εφ οσον περασουμε τις δοκιμασιες τρεξιμο ψυχοτεχνικα κλπ, απο τη στιγμη που μας πηραν τηλ για καρτελα, ειμαστε για σχολη, η παραμενουμε επιλαχοντες παρ ολο που περασουμε τις δοκιμασιες; Υπ οψιν 1215 σειρα περιπου, ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ANTON29 την Τετ Ιουν 15, 2022 10:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ANTON29
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ANTON29 »

Φιλε μου γνωρηζεις να μου πεις σε παρακαλω εαν εμας που φωναξανε για καρτελες εφοσον περασουμε αθληματα κλπ παμε σχολη; Η μπορει να παραμεινουμε επιλαχωντες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες