Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Εγώ δε μπορώ καταλάβω το άλλο, πως γίνεται να βγαίνει διαταγή για +600 άτομα και στα καπάκια να ακυρώνεται και να λέτε ότι οφείλεται σε θέμα οικονομικό. Αυτό δε παίζει να είναι οικονομικό το θέμα. Όλα είναι μελετημένα από καιρό. Δεν είναι οικονομία νοικοκυριού να λέμε " έφαγα τα λεφτά μου χθες στα μπουζούκια και ξέμεινα ". Εγώ πιστεύω ότι διέρρευσε η διαταγή λίγο πριν την ώρα της, λόγω ασυνενοησιας. Οπότε υπομονή κάνα μήνα ακόμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xrounk »

Ε. Φ.op έγραψε:Παιδιά έχω απογοητευτεί... Λέτε να μην μας πάρουν τελικά;
υπομονή πάνε όλα καλά
Sakis4321
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Sakis4321 »

Καλησπέρα σε όλους παιδιά,

Είχα κάνει την αίτηση και ήμουν εκτός. Η αλήθεια είναι ότι από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη προκήρυξη διότι κατάλαβα ότι θα ήταν πρακτικά αδύνατο να μπω. Ίσα που την είχα ξεχάσει. Μέχρι πριν λίγες μέρες που με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι είμαι επιλαχών για τους 600 και να πάω να πάρω καρτέλα. Βέβαια μετά από λίγες ώρες με ξανά πήραν να μου πουν ότι αναβλήθηκε.

Η αλήθεια είναι πως η θέση μου είναι η1330.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο είναι αν όλα πάνε καλά και δεν κοπω στις προκαταρκτικές εξετάσεις τι πιθανότητες έχω να μπω;

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω θα με βοηθούσε πολυ.

Σας ευχαριστώ!

Καλή συνέχεια καλό Πάσχα και καλή δύναμη !

Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 101

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Ε. Φ.op έγραψε:Παιδιά έχω απογοητευτεί... Λέτε να μην μας πάρουν τελικά;

Θα σας παρουν τους 600. ειναι θεμα χρονου λογικα μεχρι αρχες Ιουλίου θα εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 50

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Τρουχτσιδι αυτό ακούγεται στην Κομοτηνή ; Ότι θα τους πάρουν ;
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 101

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Nikoskriti4 έγραψε:Τρουχτσιδι αυτό ακούγεται στην Κομοτηνή ; Ότι θα τους πάρουν ;

Γενικα ναι ετσι ακουγεται και απο γνωστους που εχω με γνωριμίες . ακουγεται οτι θα σας παρει σιγουρα!

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Εμένα πάντως γνωστός μου μέσα στη σχολή Μου είπε δεν έχει ακούσει τίποτα για εμάς. Και ότι ακόμα δεν ξέρετε που θα τοποθετηθείτε λίγες βδομαδες πριν την έξοδο σας από τη σχολή. Δε φταίτε εσείς για αυτό βέβαια, η ανοργανωσια είναι προφανεστατη. Κράτος της τελευταίας στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

thomaskdal έγραψε:Εμένα πάντως γνωστός μου μέσα στη σχολή Μου είπε δεν έχει ακούσει τίποτα για εμάς. Και ότι ακόμα δεν ξέρετε που θα τοποθετηθείτε λίγες βδομαδες πριν την έξοδο σας από τη σχολή. Δε φταίτε εσείς για αυτό βέβαια, η ανοργανωσια είναι προφανεστατη. Κράτος της τελευταίας στιγμής.
Καλησπερα. Η εκπαίδευση τους θα τελειωσει προς τα τελη μαιου. Μετά θα κανουν πρακτικη πολύ πιθανόν να την κανουν και σε Α. Τ

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 105

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η εκπαίδευση. Υποθετικά η πραγματική εκπαίδευση τελείωσε στο 3μηνο μαζί με τις εξετάσεις. Τώρα μόνο υπηρεσίες βαράμε και τίποτα αλλο.

Επίσης στην ΕΛΑΣ γίνονται όλα τελευταία στιγμή επομένως κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και πότε θα γίνει...

EpilaxwnS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από EpilaxwnS »

Ξερει κανεις ποτε ληγει επισημα το οριο των 9 μηνων για να παρουν τους επιλαχοντες; Ποιον μηνα ληγει η προθεσμια?
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από BilD »

Νοημοσύνη έγραψε:Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η εκπαίδευση. Υποθετικά η πραγματική εκπαίδευση τελείωσε στο 3μηνο μαζί με τις εξετάσεις. Τώρα μόνο υπηρεσίες βαράμε και τίποτα αλλο.

Επίσης στην ΕΛΑΣ γίνονται όλα τελευταία στιγμή επομένως κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα γίνει και πότε θα γίνει...

Συνάδελφε λογικά 17 θα τελειώσει η εκπαίδευση... Ποσο ακόμα! Αφού μας είπαν 17 τέλος

-Bildakoss-
V2310
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Καράτε

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από V2310 »

Και εγώ μια από τα ίδια. Οι αθλητικές εξετάσεις θα έπρεπε να είναι μέρος της εκπαίδευσης και οχι προϋπόθεση για να περάσεις. Δηλαδή εμείς που δουλεύουμε 10ωρα και 12ωρα καθημερινά για την επιβίωση πρέπει να βρούμε χρόνο για προπόνηση; Ή να παραιτηθούμε από τις δουλειές μας για να προπονηθούμε και στο τέλος να μας κόψουν στο 1000αρι επειδή το βγάζουμε λίγο παραπάνω από το 4.20; Και εγώ όλη μου τη ζωή αθλήτρια καράτε ήμουν, σχετική με γυμναστική θέλω να πω με καθημερινές προπονήσεις, αλλά αυτόν τον χρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το βγάλω ποτέ. Μα ποτέ. Πολύ υπερβολικά πράγματα που δεν στηρίζονται στα πτυχία και τα μόρια που βγάζει ο κάθε ένας από εμάς.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Guardian1 »

Όταν θα σε κυνηγάνε οι αναρχικοί στην ασσοε, δε θα σε σώσει το πτυχίο ούτε το καράτε.Θα σε σώσει η ικανότητα να τρέχεις γρήγορα.

Γι αυτό υπάρχουν οι αθλητικές δοκιμασίες!

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Στην ΑΣΟΕΕ δεν μπαίνει οππι. ΕικόναΕικόνα
V2310
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Καράτε

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από V2310 »

Συμφωνώ μαζί σου και εννοείται πως πρέπει να υπάρχουν τα αθλήματα είναι απολύτως απαραίτητα αλλά για μένα θα έπρεπε να αποτελούν μέρος της εκπαίδευσης και όχι προϋπόθεση για να μπεις, αυτό έγραψα και παραπάνω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες