Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Greekwarrior1
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Greekwarrior1 »

Γνωμη μου αφου βγηκε η διαταγη για τους 600 ακομα και αν ακυρωθηκε προσωρινα νομιζω οτι η διαδικασια θα προχωρισει κανονικα αργα η γρηγορα
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 101

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Greekwarrior1 έγραψε:Γνωμη μου αφου βγηκε η διαταγη για τους 600 ακομα και αν ακυρωθηκε προσωρινα νομιζω οτι η διαδικασια θα προχωρισει κανονικα αργα η γρηγορα

Συμφωνώ απόλυτα ! Μακάρι να σας πάρει Για να ειμαστε Δυνατο team!400 ατομα θεωρω ειναι υπερβολικα λιγα!

Buba
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Buba »

Έντονη φημολογία για ανακοίνωση εκλογών στις 29 Μαϊου... Αν ισχύει αυτό τότε σύντομα θα έχουμε νέα και εξηγήσεις... Μέχρι τότε καλή Μ. Εβδομαδα και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία. Ας κρατήσουμε το ηθικό των παιδιών ψηλά γιατί χωρίς αυτούς οι υπόλοιποι 400 δεν θα τα βγάλουμε πέρα στα πανεπιστήμια... Υ. Γ: Όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να τους ρίξουν ψυχολογικά ας μπουν για λίγο στη θέση των παιδιών, δεν είναι κακό...
Elmatador_93
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Elmatador_93 »

Ευχαριστούμε αγορίνα σε αυτό όλοι είμαστε μαζί παιδιά. Ρισπεκτ για το σχόλιο σου καλό Πάσχα με υγεία σε όλους. Και εγώ στους 600 περιμένω όπως τα υπόλοιπα, παιδιά!
Xsol
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xsol »

Να κρατησουμε το ηθικό υψηλό; Ναι σύμφωνο, εφόσον υπαρχουν θετικές εξελίξεις. Εχεις άκουσει κάποια τελευταία; Η προτιμάς να εθελοτυφλεις; Τι έγινε στο γραφείο που σου είπα πήρες τηλέφωνο ή να μας κατηγορείς για ψέματα ξέρεις σε όσους μιλούν με αποδείξεις; Μην σας περνει από κάτω. Τον Σεπτέμβριο που θα γίνουν εκλογές θα σας Έχει στην μετεκλογική του ατζέντα, εφόσον ξαναβγεί...

Buba
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Buba »

Xsol τα ψυχολογικά σου στον ψυχολόγο σου... Τη μια μας λες ότι αφορά τον αδερφό σου... Τώρα γυρνάς τη μπιφτέκα...
Buba
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Buba »

Ο Τσιάρας μίλησε ανοιχτά για εκλογές σύντομα στο alpha radio... Ρούφα το αυγό σου τώρα Xsol...
Ε.Φ.op
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ε.Φ.op »

Παιδιά παρακολουθώ το φόρουμ από πριν κάνω τα χαρτιά μου για ΕΦ αλλά Βλέποντας τις κόντρες ορισμένων δεν ήθελα να γίνω κρίκος μιας τοξικής αλυσίδας. Ωστόσο πλέον είναι αναπόφευκτο καθώς θέλω να ζητήσω βοήθεια από τα παιδιά που αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις οποιες θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Το πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής: Εδώ και 3 μήνες κάνω 4 φορές την εβδομάδα προπόνηση αλλά ο χρόνος μου στο 1000ρι δεν πέφτει κάτω από 4:30. Σκεφτείτε ότι όταν είχα ξεκινήσει ήμουν στο 6:00. Υπάρχει κάποιο tip. Σχόλια του τύπου δεν θα σας πάρουν δεν με αφορούν και δεν θα ασχοληθώ.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Εκλογές θα γίνουν φθινόπωρο κατά πάσα πιθανότητα. Εκεί θα έχουμε μπαράζ προσλήψεων. Πάντως ειδικούς φρουρούς θα ξαναπάρει μόνο αν ξαναβγεί ο Μίστερ μπιν.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Παιδιά τα βασικό είναι να σας ξαναδώσει καρτέλα εκεί εστιαστε. Όλα τα άλλα φτιάχνονται.
Xsol
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xsol »

Ρε αρδακι buba είχες γράψει ας κρατήσουμε το ηθικό υψηλό να μην περνει τα παιδιά από κατω. Πηρες τιποτα και δεν καταλαβενεις αυτά που γράφω η είσαι όντως ταγάρι; Και στην δεύτερη απάντηση τι θες να πεις ότι θα γίνουν εκλογές και θα τους πάρει προεκλογικά; Αχαχχαχαχαχαχαχχα.Το ότι ακυρώθηκε η διαδικασια έχει ανοίξει την κάνουλα στο δημόσιο ήδη, δίνει ότι λεφτά υπάρχουν στα ταμεία σε χίλια δυο επιδόματα θα έπρεπε έστω με το λίγο μυαλό που έχεις να καταλαβενεις.
Θα σας πάρει παιδιά είδε όνειρο ο buba μην ανυσηχειτε.

Ε.Φ.op
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ε.Φ.op »

Πήρα σήμερα στο τμήμα της περιοχής μου να δω μήπως υπάρχει καμία εξέλιξη και μου επιβεβαίωσαν το αυτονόητο... Ότι μέσα στις γιορτές να το ξεχάσω και ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση. Ο κύριος στο τηλέφωνο πάντως ήταν καθησυχαστικος και μου είπε να μην ανησυχω γιατί η πρώτη κλήση για καρτέλες παρόλο που συνοδεύτηκε από ανάκληση σημαίνει ότι μας έχουν στο μυαλό τους για μελλοντική αξιοποίηση...
Red Dragon
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Red Dragon »

kikofuentes έγραψε:Δεν υπάρχει σάλιο μάγκες ... Άντε να βγει νέα προκήρυξη γιατί με αυτή τη μοριοδοτηση μπήκε η Σάρα και η Μάρα μέσα.
Έτσι ακριβώς μπήκε ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε συσκευασία stock και με πτυχίο πανεπιστήμιου!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Ε.Φ.op
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)