Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Δεν χρησιμοποιω κανενα αλλο ψευδωνυμο παρα μονο το ακαρνανας. Κοντοι χοντροι και ακυροι σπιτια τους αντρες και γυναικες. Ο στρατος αστυνομια κλπ δεν ειναι δημοσιο να αραξουμε στην πολυθρονα και στα αρχ... Μας. Εισαι σε ετοιμοτητα για καθε ενδεχομενο καθε στιγμη. Παντα εξαιρουνται τα βισματα.
Μερικοι ομως δεν το βλεπουν ετσι... το βλεπουν δημοσιο αραλικη κανονικο... και οσο αφορα τα βισματα που λετε ολοι σας καλος κακος ολοι βαζουμε το θεμα ειναι αμα θα μας βοηθεισει... πολοι λενε πολλα λογια αλλα η πραξεις μετρανε! τωρα αν περνανε οι χοντροι-ες κοντοι-ες ειναι καθαρα οτι το κρατος το εχει κανει ετσι και ας μην τα βαζουμε επιτελους με τα παιδια αυτα μια θεσει πανε να κερδισουν η και να αρπαξουν δεν το βλεπω καθολου παραξενο ετσι οπως τα κανανε στιν σημερινη εποχιη ο καθενας να χωθει καπου παει... και ας μην ξεγελιομαστε ο στρατος ειναι μεγαληηηη σαπιλααααα εγω προσωπικα δεν ξαναδινω εχω ξενερωσει ασχημα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Βοηθηστε με λιγακι σε αυτο: Ολα αυτα τα αθληματα ειναι για την αμυνης αεροδρομιων ειδικων επιχειρησεων ή και στην ειδικοτητα μονο "αμυνης αεροδρομιων"; Εγω ετσι οπως διαβαζω την προκηρυξη καταλαβαινω οτι εννοει μονο για των ειδικων επιχειρησεων
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Βοηθηστε με λιγακι σε αυτο: Ολα αυτα τα αθληματα ειναι για την αμυνης αεροδρομιων ειδικων επιχειρησεων ή και στην ειδικοτητα μονο "αμυνης αεροδρομιων"; Εγω ετσι οπως διαβαζω την προκηρυξη καταλαβαινω οτι εννοει μονο για των ειδικων επιχειρησεων
Τα πολλά

ε. Επιτροπή Αθλητικών Δοκιμασιών.
(1) Όσοι κριθούν κατάλληλοι και από τον υγειονομικό έλεγχο, καλούνται για
αθλητική δοκιμασία σε προκαθορισμένο χώρο από την αρμόδια Επιτροπή.
(2) Οι αθλητικές δοκιμασίες περιλαμβάνουν:
(α) Για όλους τους υποψήφιους ΕΠ. ΟΠ (εκτός των ειδικοτήτων Διασώστη, Μεταφορέα Ασθενών - Τραυματιοφορέα, Αστυνομικού,Αμύνης Αεροδρομίων Ειδικών Επιχειρήσεων) :
(β) Για τις ειδικότητες Διασώστη, Μεταφορέα Ασθενών - Τραυματιοφορέα, Αστυνομικού,Αμύνης Αεροδρομίων Ειδικών Επιχειρήσεων οι αθλητικές δοκιμασίες περιλαμβάνουν:
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Αν καποιος εχει περασει ολη την διαδικασια και επιτυχως τα αθληματα. θεωρειτε οτι θα τον παρουν;
-
- Στρατηγός
Ναι κυριε αλεξιπτωτιστα μου
, οταν την ξαναδιαβασα την προκηρυξη σημερα το πρωι παρατηρησα οτι ηταν ξεκαθαρο, οτι ηταν αποκλειστικα και μονο για την ειδικων επιχειρησεων... Ευχαριστω πολυ

Dum spiro spero
Σήμερα έδωσα και αθλητικά και ξεμπέρδεψα. 

-
- Συνταγματάρχης
Πως ηταν στα αγωνισματα στο συνολο τους ολοι οι αντρες; Ποσοι φτασατε στα αθληματα;
Είμασταν 115 άτομα σύνολο ! Άντε να κόπηκαν 3-4 το πολύ που και πάλι κρατάω μια επιφύλαξη ! Πάντως μπράβο στα παιδιά της ομάδας μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν ! Ήταν όλοι τους άξιοι ! Ήταν και 3 κοπέλες τις οποίες δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί θα με πείτε φαλοκράτη. Μπράβο στα παιδιά !

-
- Συνταγματάρχης
Ήταν όλοι τους άξιοι ! ήταν και 3 κοπέλες τις οποίες δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί θα με πείτε φαλοκράτη. μπράβο στα παιδιά
γιατι οι γυναικες δεν τα πηγαν αριστα σε ολα. πολλοι λιγες να τα εκαναν ολα τα αθληματα, μην σου πω και καμια
γιατι οι γυναικες δεν τα πηγαν αριστα σε ολα. πολλοι λιγες να τα εκαναν ολα τα αθληματα, μην σου πω και καμια
Θέλω πλέον να βλέπω παιδιά που καταβάλουν προσπάθεια και που το αξίζουν πραγματικά! Απο τις 3 κοπέλες που έδωσαν μαζί μου σήμερα οι 2 ήταν επιεικώς αξιοθρήνητες! Η μία ήταν εκπληκτική ! Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και μπράβο της ! Της αξίζει μια θέση στις ΕΔ.
Απο την ομαδα μου (120 περιπου) στα αθληματα φτασαμε οι 90 περιπου.
απο τους 90 στα αθληματα 2-3 δεν εβγαλαν το 1000 (εγκαταληψεις-τραυματισμοι) αλλα συνεχισαν στα υπολοιπα αθληματα!
τωρα αν τους κοψανε και απλα τους ειπαν να συνεχισουν δεν το ξερω.
απο τους 90 στα αθληματα 2-3 δεν εβγαλαν το 1000 (εγκαταληψεις-τραυματισμοι) αλλα συνεχισαν στα υπολοιπα αθληματα!
τωρα αν τους κοψανε και απλα τους ειπαν να συνεχισουν δεν το ξερω.
-
- Συνταγματάρχης
Τωρα αν τους κοψανε και απλα τους ειπαν να συνεχισουν δεν το ξερω.
οταν τελειωνεις ολη την διαδικασια με τα αθληματα, μετα χωριζουν αυτους που περασαν και αυτους που εμειναν; Αν εχεις περασει στα αθληματα κ εχεις τα μορια μπορει να σε παρουν;
-
- Στρατηγός
Κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια οτι θα εισαι επιτυχουσα/ων αν περασεις ολα τα αθληματα! Απλα περιμενεις μεχρι την ανακοινωση των τελικων αποτελεσματων
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
illy έγραψε: Κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια οτι θα εισαι επιτυχουσα/ων αν περασεις ολα τα αθληματα! Απλα περιμενεις μεχρι την ανακοινωση των τελικων αποτελεσματων
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες