Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν εφαγα καθολου ban σαν χαμελεων μπαινω, εχω αρχισει να γραφω στο forum σας γιατι οι μισοι απο εσας δεν ξερετε καν τι ειναι ο στρατος και λετε οτι να ναι... Νομιζετε πως θα μπειτε σε κατασκηνωση... Και μην την πεφτετε ολοι μαζι πανω μου, οποιος δεν μπορει να κανει τις δοκιμασιες για να περασει ειναι ακαταλληλος... Περυσι με κοψανε κατι βισματακια με 600 και μορια που συγκεντρωνα και περασανε κατι βοδακια 100 κιλα που στα υγεονομικα ειχαν βγει Ι3 Ι4 αλλα πηραν τηλ το θειο και βολευτηκανε. Γιαυτο για στρατο μην πατε να μου την πειτε. Απο το 2006 ειμαι μεσα. Υπηρετησα σαν δοκιμος και τωρα ειμαι οβα... Τεσπα ευχωμαι καλη επιτυχια σε ολους σας.
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Οπως λεει και ο ρατατουλης για πες μας χαμελεων, ποσο τα εκανες τα αθληματα; Γιατι εγω ειδα με τα ματακια μου κοπελες που ασχολουνται χρονια με τον αθλητισμο και ειχαν για πλακα 1000αρι-100αρι και σε οτι ειχε σχεση με μυικη δυναμη (σφαιρα, κανιστρα, ελξεις) δεν τα πηγαν καλα! Ειναι πολυ μα παρα πολυ λιγοι αυτοι που πιανουν τα ορια σε ΟΛΑ τα αθληματα! Ρατατουλη μου σ'ευχαριστωωωω... Εικόνα

Anonymous

Δε χρειαζεται να κρυφτω γιατι εγω τα σαρωσα τα αθληματα για την πλακα μου. Αυτοι που ειναι του καναπε και θελουν δημοσιο να φοβουνται. Και ναι ολες οι ακυρες γυναικες αλλα και αντρες ακυροι σπιτακια τους γρηγορα.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

χαμελεων - akarnanas Αν διαβάσεις παλαιότερα post μου θα δεις (δείτε) οτι συμφωνώ μαζί σας, απλά προσπαθώ να αποφεύγω τις προσωπικές επιθέσεις. Και δεν πάω για εποπ.

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ratatoulis »

***** λετε.
sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sayraki444 »

ratatoulis έγραψε:
sayraki444 έγραψε: ακου να μαθαινεις... το να πας και να κανεις παγκοσμιο ρεκορ... θα σου πουν δυο τρεις μπραβο... και με το να πας και να τα βγαλεις οριακα θα σου πουν απλα εισαι ενταξει... τι το πρωτο κανεις τι το δευτερο μπορεις εξισου να μη μπεις και να βγεις επιλαχων... (επειδη 8α στην εχουν φαει βισματα τη θεση η απλα θα μπεις και με τους δυο τροπους απλα θα νιωθεις οτι εσκισες στα αθληματα... ) αλλα μου φαινεται λιγο παραλογο να το χεις... και να μη θες να τα δωσεις ολα!

μην αναφέρεται συνεχώς την λέξη βύσματα γιατί αλλοιώνεται τον θεσμό, δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε, αρκετά φτάσαμε στο τέλος πια, ότι έγινε έγινε.

τι τον κανουμε τον θεσμο ρατατουλι μου; τον υποβαθμιζουμε; τον ηδη υποβαθμισμενο; δε καταλαβα... ακομα και αν μπω. οοοοοταν μπω. θα συνεχισω να λεω το ιδιο πραγμα... δε γινεται να βγαινει προκυρηξη να ζηταει προσοντα... και να μπαινουν ακαταλληλοι σε αυτα. με νοεις; δε το επιτρεπω ρε φιλε να υπαρχουν ατομα που γουσταρουν ενοπλες δυναμεις γενικα να χανουν τη θεση τους για γιωταδες βισματα... οποιος ειναι ικανος ας μπει... για να μη αναφερω το θεματακι δηλωνω 12 ειδηκοτητα... αλλα στο τελος το βυσμα μου με σπρωχνει ι1 και ολα καλα... ας μην υπηρχαν αυτα για να σου ελεγα ευγε παιδια ο ικανοτερος ας μπει! αρα μη μου ζητας να μη αναφερομαι σε ΄''βυσμα'' γιατι βρωμαειιιιιιιι η υποθεση!

φιλικα παντα ρατατουλι... Εικόνα

Anonymous

Οταν ακουω κουλα του τυπου οτι οι γυναικες ολες πρεπει να μπουν μεσα δε θα κατσω με κλειστο το στομα. Προσωπικα οσες κοπελες ειδα να δινουν αθληματα ηταν ολες χοντρες χωρις καμμια υπερβολη και μονο μια κοπελα λεπτη και ψηλη η οποια και περνουσε τα αθλητικα. Τωρα τα υπολοιπα κολοκυθια λενε τις γνωστες αηδιες για αδικιες κλπ. Αυτα δεν θελω να ακουω.
Anonymous

Χιλιαρι το εβγαλα δευτερος με περασε ενας τυπος που εκανε στιβο το εβγαλε αυτος σε 3,20 και εγω σε 3,40... Εντελως χαλαρα,100αρι επισης δευτερος παλι ο ιδιος με περασε. Αλλα ολα τα αλλα τα εκανα για πλακα. Τεσπα, καλη επιτυχεια να εχουμε και να μπουνε επιτελους τα παιδια με τα περισσοτερα μορια και οχι τα σκατοπαιδια που βαζουνε μεσο... Και εγω εβαλα μεσο αλλα τουλαχιστον εγω συγκεντρωνω και 680 μορια... Αλλα περισυ με φαγανε τελευταια στιγμη απο το μηχανικο. Αστα μεγαλη ιστπρια.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από anna.nikos »

akarnana η δικη μου ομαδα στα ιατρικα ειχε 100 ατομα και χωρις υπερβολη ολες ηταν κανονικες στο βαρος. Εκτος απο ελαχιστες που ειχαν πολυ λιγα κιλα πανω απο το κανονικο. Αρκετες ηταν κοντες ομως
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Su-35 έγραψε: χαμελεων - akarnanas  Αν διαβάσεις παλαιότερα post μου θα δεις (δείτε) οτι συμφωνώ μαζί σας, απλά προσπαθώ να αποφεύγω τις προσωπικές επιθέσεις.

Και δεν πάω για εποπ.

Σου, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι προκειται για το ιδιο ατομο αφου το καταλαβαινεις απο τον τροπο που γραφει
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οπως και να εχει ακαρνανα-χαμελεων σου ευχομαι καλη επιτυχια!
Dum spiro spero
Anonymous

''Να μπουνε επιτελους τα παιδια με τα περισσοτερα μορια και οχι τα σκατοπαιδια που βαζουνε μεσο... Και εγω εβαλα μεσο αλλα τουλαχιστον εγω συγκεντρωνω και 680 μορια... ''

Πως σας ακούγεται; Να μπω εγω που έβαλα μεσον, αλλά να μην μπουνε οι άλλοι που επίσης βάλανε μέσον επειδή είναι σκατόπαιδα... Έλεοςςςςςςς ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μητσο, αλλιως το εννοει οταν λεει σκατοπαιδα... Αυτοι που ειναι κοντοι, χοντροι κ ανικανοι στις αθλητικες δοκιμασιες... Ετσι ακαρνανα;
Dum spiro spero
Anonymous

Μαι φιλε μου πολυ σωστα το λες. Μονο που εγω συγκεντρωνω και 680 μορια και εβαλα και μεσο για να μπω. Το 75 % 100 τον υποψηφιων εποπ βγαζουνε κατο απο 500 μορια... Οι περισσοτεροι ειναι απλως με ενα απολητυριο... Εκει κολαω... Περυσι που με κοψανε παιδια, στα αθληματα υπηρχε ενας τυπος που δεν μπορουσε να κανει τιποτα και φετος εμαθα οτι περασε μηχανικο. Δες ας πουμε τωρα πιος μου εφαγε την θεση, ... Ζητουσε 25 θεσεις για χειρηστης μηχανηματων, μια βδομαδα πριν βγουν τα αποτελεσματα με πηρανε απο πολιτικα γραφεια και μου λενε συγχαρητιρια περασες μηχανικο πεμπτη βραδυ με ξαναπερνουνε και λενε, ααα εισαι τεθωρακισμενα τελικα και παρασκευη που βγαινουν τα αποτελεσματα γραφω την ταυτοτητα και βλεπω επιλαχων... Χαχαχαχ αξιοκρατεια δες...
Anonymous

Και με λενε χαμελεων οχι ακαρνανανανα πως το γραφεις κιολας.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες