Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Αντε Ρουλακι, που εισαι να μας πεις πως τα πηγες στα αθληματα; Περιμενουμε

Dum spiro spero
Σαυράκι μου εγω το εκανα περισυ 5.10 και ουτε να διανοηθούν να με κόψουν. Φέτος θα δωσω για στρατολογία να δουμε και εκει τι παιζει... Χαχαχαχsayraki444 έγραψε:illy έγραψε:Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!Ακριβως ετσι... Χιλιαρι οποιος το κανει κατω απο 5 λεπτα ειναι μεσα. Και χωρις να περπατησει κτλ... Εκει που δε χαριζουν τιποτα Ειναι (μηκος σφαιρα υψος) κατα τα αλλα ελξεις δεν ειναι τιποτα... Ειχα 4 και βγαινουν ανετοτατα αν λιγο προπονηθειτε στη τεχνικη (και φυσικα η προβλεπομενη δυναμη ειναι αναγκαια) καθαρα τεχνικη! Αυτα μην αγχωνεστε και υπομονη σε ολους... ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Και πανω απο ολα 1000αρι κατω απο 5!
-
- Στρατηγός
Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"

Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
roula24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!
roula24 οταν λες απο τις 20 περασατε οι 5 τι εννοεις; Δινατε μονο 20 κοπελες ή η ομαδα σου αποτελουνταν απο 20 κοπελες;
πες μας εντυπωσεις απο τα αθληματα αν θελεις! Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
Οχι μικαελα μου... Εννοει τα πρωτα ονοματα που φωναζε απο τις καταστασεις για να περιμενουν στην αιθουσα αναμονης για να περασουν απο την επιτροπη απαλλαγων, ηταν η πρωτη φουρνια που φωναξε και περιμεναν να ακουσουν το ονομα τους που ηταν 20 ατομα και απο αυτες περασαν 5 ατομα...
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
illy έγραψε:Οχι μικαελα μου... Εννοει τα πρωτα ονοματα που φωναζε απο τις καταστασεις για να περιμενουν στην αιθουσα αναμονης για να περασουν απο την επιτροπη απαλλαγων, ηταν η πρωτη φουρνια που φωναξε και περιμεναν να ακουσουν το ονομα τους που ηταν 20 ατομα και απο αυτες περασαν 5 ατομα...
ποπο!
thanks illy!
οκ... Ερχομαι...illy έγραψε:Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"
οκ...illy έγραψε:Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"
-
- Στρατηγός
να'σαι καλα babymila82 έγραψε:
ποπο!
thanks illy!

Dum spiro spero
εδω ειμαι ιλλυ μου!illy έγραψε:Αντε Ρουλακι, που εισαι να μας πεις πως τα πηγες στα αθληματα; Περιμενουμε

Γειά σου ρούλα! Η προσπάθεια μετράει και ποτέ δεν ξέρεις! Καλή επιτυχία σου εύχομαι !
-
- Στρατηγός
Μπραβο Ρουλακι μου, πολυ καλα! Ξερω οτι μολις εχεις επανελθει απο την κατασταση της εγκυμοσυνης και ηδη αυτα που εκανες ηταν υπεραρκετα! Ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχεις

Dum spiro spero
σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ ΔΥΚ μου! Και σε σενα καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις!Δ. Υ. Κ έγραψε:Γειά σου ρούλα! Η προσπάθεια μετράει και ποτέ δεν ξέρεις! Καλή επιτυχία σου εύχομαι !

Σ'ευχαριστώ καλή μου.
-
- Στρατηγός
Μπραβο Ρουλακι μου, πολυ καλα! Ξερω οτι μολις εχεις επανελθει απο την κατασταση της εγκυμοσυνης και ηδη αυτα που εκανες ηταν υπεραρκετα! Ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχεις

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες