Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Αντε Ρουλακι, που εισαι να μας πεις πως τα πηγες στα αθληματα; ΠεριμενουμεΕικόνα
Dum spiro spero
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marina2 »

sayraki444 έγραψε:
illy έγραψε:Μικαελα, αν εννοεις για γυναικες, οι γυναικες δινουν μονο Αθηνα+Θεσσαλονικη... Εκτος+αν λες γενικα+για τους ανδρες που δινουν και στις αλλες περιοχες για να δεις τι παιζει! Δυκ μου, εδινε η φιλη μου σημερα+απο τις 40 ηταν μεσα στις 4 που τα εβγαλαν ολα! Ηρθε πρωτη σε ολα της τεχνικης,59" στα κανιστρα κ ολα καλα με ελξεις, τα πηγε πολυ καλα!
Εικόνα Ακριβως ετσι... Χιλιαρι οποιος το κανει κατω απο 5 λεπτα ειναι μεσα. Και χωρις να περπατησει κτλ... Εκει που δε χαριζουν τιποτα Ειναι (μηκος σφαιρα υψος) κατα τα αλλα ελξεις δεν ειναι τιποτα... Ειχα 4 και βγαινουν ανετοτατα αν λιγο προπονηθειτε στη τεχνικη (και φυσικα η προβλεπομενη δυναμη ειναι αναγκαια) καθαρα τεχνικη! Αυτα μην αγχωνεστε και υπομονη σε ολους... ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Και πανω απο ολα 1000αρι κατω απο 5!

Σαυράκι μου εγω το εκανα περισυ 5.10 και ουτε να διανοηθούν να με κόψουν. Φέτος θα δωσω για στρατολογία να δουμε και εκει τι παιζει... Χαχαχαχ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"Εικόνα
Dum spiro spero
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από mila82 »

roula24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων και αυριο παω κανονικα στα αθληματα! Δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια! Απο τις 20 πρωτες κοπελες που μπηκαμε περασαμε μονο οι 5! Δηλαδη τελος καλο ολα καλα! Ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δωσατε και για την υποστηριξη! Αυριο θα σας πω εντυπωσεις απο τα αθληματα!Εικόνα

roula24 οταν λες απο τις 20 περασατε οι 5 τι εννοεις; Δινατε μονο 20 κοπελες ή η ομαδα σου αποτελουνταν απο 20 κοπελες;
πες μας εντυπωσεις απο τα αθληματα αν θελεις! Ευχαριστω.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οχι μικαελα μου... Εννοει τα πρωτα ονοματα που φωναζε απο τις καταστασεις για να περιμενουν στην αιθουσα αναμονης για να περασουν απο την επιτροπη απαλλαγων, ηταν η πρωτη φουρνια που φωναξε και περιμεναν να ακουσουν το ονομα τους που ηταν 20 ατομα και απο αυτες περασαν 5 ατομα...

Dum spiro spero
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από mila82 »

illy έγραψε:Οχι μικαελα μου... Εννοει τα πρωτα ονοματα που φωναζε απο τις καταστασεις για να περιμενουν στην αιθουσα αναμονης για να περασουν απο την επιτροπη απαλλαγων, ηταν η πρωτη φουρνια που φωναξε και περιμεναν να ακουσουν το ονομα τους που ηταν 20 ατομα και απο αυτες περασαν 5 ατομα...

ποπο!
thanks illy!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

illy έγραψε:Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"Εικόνα
οκ... Ερχομαι...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

illy έγραψε:Μαρινακι, που εισαι εσυ ρε ψυχη χαμενη; Ελα στο "γνωριστειτε και ανταλλαξτε εμπειριες"Εικόνα
οκ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

mila82 έγραψε:
ποπο!
thanks illy!
να'σαι καλα babyΕικόνα
Dum spiro spero
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

illy έγραψε:Αντε Ρουλακι, που εισαι να μας πεις πως τα πηγες στα αθληματα; ΠεριμενουμεΕικόνα
εδω ειμαι ιλλυ μου!Εικόνα Λοιπον... Δε τα πηγα πολυ καλα στα αθληματα. Περασα 100αρι, κανιστρα, καμψεις, σφαιρα. Υψος-μηκος δεν τα περασα, τις ελξεις οπως σας ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ μου δεν τις ειχα ουτως ή αλλως και το 1000αρι το εκανα 5.30! Ειναι πολλα αλλα σχετικα με περυσι που το εκανα 6.10 ειμαι σε καλυτερη μοιρα φετος. Αυτα! Τωρα θα δειξει! Παντως το ευχαριστηθηκα σημερα! Ηθελα πολυ να παω στα αθληματα!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γειά σου ρούλα! Η προσπάθεια μετράει και ποτέ δεν ξέρεις! Καλή επιτυχία σου εύχομαι !
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπραβο Ρουλακι μου, πολυ καλα! Ξερω οτι μολις εχεις επανελθει απο την κατασταση της εγκυμοσυνης και ηδη αυτα που εκανες ηταν υπεραρκετα! Ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχειςΕικόνα

Dum spiro spero
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από roula24 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Γειά σου ρούλα! Η προσπάθεια μετράει και ποτέ δεν ξέρεις! Καλή επιτυχία σου εύχομαι !
σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ ΔΥΚ μου! Και σε σενα καλη επιτυχια σε οτι κι αν κανεις!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σ'ευχαριστώ καλή μου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπραβο Ρουλακι μου, πολυ καλα! Ξερω οτι μολις εχεις επανελθει απο την κατασταση της εγκυμοσυνης και ηδη αυτα που εκανες ηταν υπεραρκετα! Ευχομαι καλα αποτελεσματα να εχειςΕικόνα

Dum spiro spero
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες