Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το άρθρο από ζούγκλα ότι πιο παραπληροφορηση και προπαγάνδα
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχει λάβει κάνεις απάντηση από ένσταση?
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δύσκολα τα πράγματα μπήκε στον πάγο η οππι. Στην καλύτερη περίπτωση η 400 θα μπούνε άνοιξη του 2022.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Λέει γίνανε πολλές ενστάσεις εκεί που ήμασταν μέσα στη 1000αδα θα βρεθούμε κ εκτός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην τρώτε παπά με τις ενστάσεις. Εδώ και χρόνια σπάνια αλλάζουν να ξέρετε. Σου έδωσαν 30 ημέρες να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Οι περισσότερες δεν θα γίνουν δεκτές. Ας αλλάξουν 10 άτομα θέση το πολυ.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά τα άρθρα τα σημερινά είναι κομμένα_ ραμμένα όπως τους βολεύει. Δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο πάρα μόνο πράγματα που ξέραμε με ένα τίτλο για κράχτη και μόνο το '' παγωσε''. Τίποτα δεν έχει παγώσει, απλά είναι η κλασσική γραφειοκρατία του ελληνικού δημοσίου. Ελπίζω κάποιος από το κλιμάκιο του υπουργού να τα δει και να επέμβει ώστε να επισπεύσει τις διαδικασίες. Καλά ειδικά εκεί που λέει ότι έχει αναλάβει το ΣΤΕ της ενστάσεις πόσο άσχετοι δλδ πια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι 9 μήνες διορία μετράνε αντίστροφα από την στιγμή που θα προσληφθούν οι πρώτοι 400.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η πρόσληψη των επιλαχόντων θα γίνει σε βάθος 9 μηνών από τη πρόσληψη των αρχικών επιτυχόντων. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να γράφει το 9μηνο δηλαδή.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γιατί κάτι μου λέει ότι το καθυστερούν όσο μπορούν ώστε να γίνουν όλα κοντά στις εκλογές του 23;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν μπούμε το 23 θα καούμε στο ζέσταμα... Αθλητές Ολυμπιακών αγώνων και βάλε... 

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Χάχαχα και εγώ επιλαχών μάγκες και κάνω προπονήσεις, αλλά πόσο θα πάει θα κατέβουμε σε κάνα πανελλήνιο σε λίγο χαχααχ
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 29
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Χωρίς να θέλω να φανώ κακός, αλλά εφόσον βλέπετε ότι μπαίνει πάγος για τους 400 πιστεύετε ότι έχουν ελπίδες να μπουν οι 600 επιλαχοντες; Δε το βλεπετε ότι έχει αρχίζει και βρωμάει η κατάσταση για τη συγκεκριμένη προκήρυξη; Μακάρι να μπουν όλοι πραγματικά, αλλά ελπίζω ως νοημονες άνθρωποι που είστε να έχετε υποψιαστεί που οδεύει η κατάσταση.
Επαναλαμβάνω μακάρι να μπουν όλοι!
Επαναλαμβάνω μακάρι να μπουν όλοι!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα παπαγαλάκια λέγανε 2 μέρες πριν ανέβει η προκήρυξη ότι δεν θα ανέβει καθόλου. Εγώ σου λέω μετά τα σημερινά δημοσιεύματα εντός Σεπτεμβρίου θα βγούνε οι οριστικοί πίνακες και θα πάμε για αθλήματα. Εμείς θα είμαστε στη σχολή και εσύ θα περιμένεις να γίνει ΣΦ. Μακάρι να γίνεις ΣΦ όμως δεν έχω κάτι μαζί σου. Φιλικά πάντα
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έτσι είναι όσο δεν μπαίνουν οι 400 δεν είναι καλά τα πράγματα για τους 600. Πάντως μακάρι να σας απορροφήσει όλους.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
ManM έγραψε:Τα παπαγαλάκια λέγανε 2 μέρες πριν ανέβει η προκήρυξη ότι δεν θα ανέβει καθόλου. Εγώ σου λέω μετά τα σημερινά δημοσιεύματα εντός Σεπτεμβρίου θα βγούνε οι οριστικοί πίνακες και θα πάμε για αθλήματα. Εμείς θα είμαστε στη σχολή και εσύ θα περιμένεις να γίνει ΣΦ. Μακάρι να γίνεις ΣΦ όμως δεν έχω κάτι μαζί σου. Φιλικά πάντα
Για οριστικά αποτελέσματα αναμένουμε με την ευχή του ΑΣΕΠ τον Σεπτέμβρη. Ωστόσο οι προκαταρκτικές εξετάσεις κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν αρχές- μέσα Οκτώβρη. Το 2019, τα οριστικά αποτελέσματα είχαν βγει 8 Σεπτέμβρη και οι εξετάσεις γίνανε αρχές Οκτώβρη.
Υποπτευομαι Νοέμβρη Δεκέμβρη Ιανουαρίο σχολή. Ίσως και λίγο Φεβρουάριο. Μάρτη θα είναι στις σχολές ο Οππι για εαρινό εξάμηνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες