Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν γίνεται να μπουν μόνο σε δυο πανεπιστήμια
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτή η κυβέρνηση πάρτε το χαμπάρι είναι φιλοαστυνομικη και πέρα από αυτό παίρνει κόσμο για να ξανάεκλεγει! Αν ήθελαν μόνο 400 θα έπαιρναν μόνο 400! Και άμα ήθελε και άλλους θα ξανά έβγαζε προκηρηξη. Τώρα παίρνει 400 και τον Δεκέμβρη που θα βγουν από τις σχολές θα μπουν και οι 600.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πες τα ρε φίλε μας έχει πρήξει το τρολακι ο player7 και τα 20 τρολοπροφιλ που έχει φτιάξει ο πικραμένος, η οππι συνεχίζει κανονικά και θα πετύχει
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν δεν κάνω λάθος ίσως στους εφ να είναι η πρώτη φορά που γίνεται αλλά στο λιμενικό πάντα έτσι ήταν προκηρησε πχ 500 θέσεις έπαιρνε γι αρχή τους 200 και τους υπόλοιπους σιγά σιγά . κάτι τέτοιο θα γίνει και με εμάς
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε βλαμμένος είσαι; Εγω απλά είπα ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ επειδή έτυχε και το έμαθα. Δεν σχετίζεται με την οππι αυτό απλά το είπα σα πληροφορία.Ούτως ή άλλως ο Κουλης έφτιαξε την οππι όχι ο Χρυσοχοιδης, οποτε και να φύγει δε παίζει ρόλο.
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το λιμενικό μάγκες, σε θέμα οργάνωσης για μια προκήρυξη είναι ότι χειρότερο υπάρχει απλά.Πριν 1,5 μήνα μπήκαν τα άτομα που πέρασαν στην προκήρυξη του 19 για το λιμενικό.
Απλά το αναφέρω.
Καμιά σχέση το λιμενικό με την αστυνομία.(γνώμη μου με αυτά που ξέρω)
Απλά το αναφέρω.
Καμιά σχέση το λιμενικό με την αστυνομία.(γνώμη μου με αυτά που ξέρω)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σύμφωνα με γνώμες αστυνομικών οι 400 δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες ούτε μια στο εκατομμύριο... Αφήστε πόσοι θα κοπούν και θα αρνηθούν και τον εμβολιασμό... Άμεσα απαραίτητη η πρόσληψη των 600 αλλιώς δεν βγαίνει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Kostasdim έγραψε:Σύμφωνα με γνώμες αστυνομικών οι 400 δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες ούτε μια στο εκατομμύριο... Αφήστε πόσοι θα κοπούν και θα αρνηθούν και τον εμβολιασμό... Άμεσα απαραίτητη η πρόσληψη των 600 αλλιώς δεν βγαίνει.
Δεν νομίζω να αρνηθεί κάποιος τον εμβολιασμό!
-Bildakoss-
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν θα υπάρχει θέμα με υποχρεωτικό εμβολιασμό στην αστυνομία. Η προκήρυξη δεν γράφει τίποτα τέτοιο.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν και έχω κάνει το εμβόλιο, δεν νομίζω πως είναι υποχρεωτικό . το ότι οι 400 δεν φτάνουν είναι άλλο θέμα . αλλά έχω μια απορία . μήπως παίρνει 400 τώρα γιατί είναι μόνο δυο πανεπιστήμια έτοιμα (χρηματοδοτημένα για να τοποθετήσουν τις «πύλες» ελεγχόμενης πρόσβασης. Και απλά είναι 200 στο κάθε πανεπιστήμιο ; Έτσι μόνο βγαίνει λογική.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κακα νεα δυστυχως. Ειτε με πειτε τρολ ειτε οχι εγω θα σας πω αυτα που μου ειπα απο εγκυρη και μεγαλη πηγη... Φέτος δεν θα μπουμε οι ΟΠΠΙ στα πανεπιστημια. Φετος θα ολοκληρωθει εως τον ιουνη-ιουλη η εκπαιδευση και απο το νεο πανεπιστημιακο ετος θα μπουμε δυστυχως... Και ο λογος πορφανως ειναι για πολιτικες σκοπιμοτητες πιθανον!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν βαρέθηκες ρε μεγάλε να αποθαρρύνεις τον κόσμο όλη την ώρα; Η ίδια πηγή είναι που σου έλεγε να λες και τις άλλες μπαρούφες κάθε φορά; Ντροπή φε φίλε.ASsos123 έγραψε:Κακα νεα δυστυχως. Ειτε με πειτε τρολ ειτε οχι εγω θα σας πω αυτα που μου ειπα απο εγκυρη και μεγαλη πηγη... Φέτος δεν θα μπουμε οι ΟΠΠΙ στα πανεπιστημια. Φετος θα ολοκληρωθει εως τον ιουνη-ιουλη η εκπαιδευση και απο το νεο πανεπιστημιακο ετος θα μπουμε δυστυχως... Και ο λογος πορφανως ειναι για πολιτικες σκοπιμοτητες πιθανον!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι εννοείς δηλαδή θα γίνει εκπαίδευση και που θα παναι τόσους μήνες έμαθες κάτι και για τους υπόλοιπους 600ASsos123 έγραψε:Κακα νεα δυστυχως. Ειτε με πειτε τρολ ειτε οχι εγω θα σας πω αυτα που μου ειπα απο εγκυρη και μεγαλη πηγη... Φέτος δεν θα μπουμε οι ΟΠΠΙ στα πανεπιστημια. Φετος θα ολοκληρωθει εως τον ιουνη-ιουλη η εκπαιδευση και απο το νεο πανεπιστημιακο ετος θα μπουμε δυστυχως... Και ο λογος πορφανως ειναι για πολιτικες σκοπιμοτητες πιθανον!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην ασχολείσαι με τον άσσο, μόλις είδα το όνομα του μπήκα να δω τι έγραψε να γελάσω και όντως έγραψε μια π@π@ρια ως συνήθως. Δεν έχει καμία πληροφορία απλώς γράφει εδώ μέσα γιατι δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει. Οκτώβρη μπαίνουν οι 400 και οι υπόλοιποι από το 2022.
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Προσωπικά τον "asos" δεν τι πιστεύω. Τον έχω δει να γράφει αρκετά πράγματα που δν βγάζουν λογική.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες