Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Απλα το ζητημα ειναι ποτε θα επιλεξουν .
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Ρε παιδιά απλό είναι. Θα πάει μ με το φύλλο πορείας κατά πάσα πιθανότητα. Σε οσους πέρασαν για παράδειγμα ΠΑ και ΣΞ θα έρθουν δυο φύλλα πορείας. Και αν διαλέξει ΠΑ και η θέση του ΣΞ μείνει κενή, σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο, το πολύ μιας εβδομάδας θα κληθεί ο άμεσος επόμενος επιλαχών και έτσι σιγά σιγά θα συμπληρωθούν τα κενά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
mortar δεν έρχονται δύο φύλλα πορείας σε φωνάζουν στο ΑΤ της περιοχής σου ή στην στρατολογική υπηρεσία και εκεί επιλέγεις πιον διορισμό αποδέχεσαι, ακριβώς έτσι γίνετε και για στρατιωτικές σχολές, βγαίνουν τα αποτελέσματα και λίγο πριν την πρόσληψη σε φωνάζουν αν αποδέχεσαι την θέση
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Φίλε καλά που είσαι και εσυ ώρες ώρες. Δε το λέω ειρωνικά προφανώς. Ευτυχώς που ξέρεις κάποια πράγματα, γιατί δίνεις μεγάλη βοηθείας στο φόρουμ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Ίσως έχουν αλλάξει οι εποχές γιατί ξέρω κάποιον σε παλιά προκήρυξη που του είχε έρθει το χαρτί στο σπίτι... Παρόμοιο χαρτί με αυτό που σε καλούν για να υπηρετήσεις στρατιωτική θητεία
-
- Posts in topic: 1
re pate kala re έγραψε:mortar δεν έρχονται δύο φύλλα πορείας σε φωνάζουν στο ΑΤ της περιοχής σου ή στην στρατολογική υπηρεσία και εκεί επιλέγεις πιον διορισμό αποδέχεσαι, ακριβώς έτσι γίνετε και για στρατιωτικές σχολές, βγαίνουν τα αποτελέσματα και λίγο πριν την πρόσληψη σε φωνάζουν αν αποδέχεσαι την θέση
Τα περί στρατιωτικών σχολών αποδοχή διορισμού, φύλλα πορείας, καμιά σχέση, μάλλον πηγάζουν από φανταστικά σενάρια. Εφόσον ανακοινωθούν οι βάσεις κάθε σχολή ανακοινώνει την ημέρα που εισαγωγής καθώς και το τι θα πρέπει να φέρει ο κάθε σπουδαστής, έγγραφα, ρουχισμό κ. Τ. Λ ο οποίος φροντίζει να πάει με δική του μέριμνα και έξοδα. Μου αρέσει η συνεχόμενη σύγκριση μεταξύ στρατιωτικών παραγωγικών σχολών και μιας προκήρυξης Μέσου ΑΣΕΠ, πλάκα έχει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Γερολυκε δλδ τι θα γινει τωρα για πες μου. Εγω εχω περασει και στα 3 σωματα. Πως θα επιλεξω σε ποιο θα παω και απο που θα παρω φυλλο πορειας;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Γερολυκε φέτος 2020 Οκτώβρη συγγενή μου τον καλέσανε από το ατ της περιοχής του να δεχθεί η όχι την θέση επιλαχών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Επίσης το έχουμε πει η προκυρηξη εποπ είναι εκτός ασεπ
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Εσύ που πέρασες και στα τρία θα ερωτηθείς από στρατολογια η αστυνομικό τμήμα αν αποδέχεσαι η όχι και ποια θέση
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 11
Φιλικά πάντα παίξε και Τζόκερ μετα απο 11 χρόνια προκήρυξη καταφερες να περάσεις σε ολα... Οχι σε πιστεύω απλα αφου εισαι τόσο τυχερός παιξε κ τίποτα σου ξέφυγε το νομικο σώμα; Εκει δεν περάσες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Αρα θα μας καλεσουν απο ατ ; Τους επιλαχοντες εννοω στην περιπτωση που φυγει καποιος.
-
- Posts in topic: 43
Φίλε πολίτη δεν είναι ο μόνος Όσοι είχαν πολλά μόρια κ τα δήλωσαν και τα 3 πέρασαν σε όλα Γι αυτό περιμένουμε να επιλέξουν κ έχουμε ελπίδες οι επιλαχόντες .
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
mikealexiou21 έγραψε:Γερολυκε δλδ τι θα γινει τωρα για πες μου. Εγω εχω περασει και στα 3 σωματα. Πως θα επιλεξω σε ποιο θα παω και απο που θα παρω φυλλο πορειας;
Παρε στο ΓΕΣ και ρωτα, μη περιμενεις απο ενα φορουμ να σου πει τι κινησεις να κανεις σε μια τοσο σημαντικη στιγμης της επαγγελματικης σου πορειας.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη καλύτερη ενημέρωση θα έχεις μόνο από ΓΕΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες