για να ξεκαθαρίσουμε κάτι είμαι Έλληνας... Ήμουν κι εγώ απ' τους επιλαχόντες... Αν θα πας στον στρατό με αυτό το μυαλό καλύτερα να το ξεχάσεις... Θα έχεις διοικητή λόχου κάποιον απ' τους παραπάνω και θα κρέμεσαι απ' τα καρύδια του για μια απαλλαγή και άδεια... Αλλά φαίνεται από εδώ ότι είσαι αστράτευτο! Και το τι είμαι εγώ δεν έχει σημασία εδώ στο φόρουμ ... Είτε είμαι μεσαίος είτε της άκρης είτε του μήκους είτε του πλάτους... Και μάθε να μιλάς καλύτερα γιατί αν πιστεύεις στον Θεό ... Πρέπει να ξέρεις ότι όλοι είμαστε παιδιά τουre pate kala re έγραψε:Ρambo No8 έγραψε:Άδικα το κάνετε θέμα... Απ' την στιγμή που έχει περισσότερα μόρια ο Αλβανός. Περνάει αυτός! Μην ξεχνάμε ότι είναι διαγωνισμός... Και επιπλέον μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν στον στρατό κι άλλης εθνικότητας άνθρωποι που είναι επίσης άξιοι όπως Ρώσοι, Γεωργιανοί, Αιγύπτιοι, και οι κορυφαίοι οι Αρμένιοι!
δεν είναι θέμα μορίων την στιγμή που και εμείς μέσα είμαστε αν εσύ δέχεσαι στον στρατό της χωράς του να υπάρχουν Αλβανοί Τούρκοι Γεωργιανοί και ότι άλλο σκέφτεσαι μάλλον έχεις πρόβλημα να σε πληροφορήσω ότι οι Αιγύπτιοι και οι Γεωργιανοί είναι εκπαιδευόμενοι και πάνε πίσω μετα, επίσης ρε αριστερέ όλη η γη πατρίδα μας δεν είπε κάνεις ούτε έκρινε κάνεις το ποσό άξιοι είναι άμα είναι άξιοι να πάνε να δουλέψουν στους ΟΤΑ, στα κρεπ στα νοσοκομεία αλλά όχι στον στρατό, τα σύνορα είναι για να χωρίζουν τους λαούς όχι για να τους ενώνουν
εγω ρε αλβανοπαιδο δεν κανω αλβανικούς χαρταετούς στον στρατό ούτε δίνω αλβανικά συνθήματα
Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Ναι ρε αλβανοπαιδο ότι πεις αστρατευτος είμαι να σου κάνω την χάρη τραβά ψάξε τον πατέρα σου στο τεπελενη γιατί εγώ είμαι επιτυχών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Κατάλαβε κάτι μικρέ τα σύνορα είναι για να χωρίζουν τους λαούς όχι να τους ενώνουν και τα είμαστε παιδιά του Θεού άστα στην άκρη γιατί το αλβανοπαιδο του Θεού αύριο μεθαύριο μπορεί να στη φέρει και να αρχίσει τις αλβανικες κότες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ρε πάτε καλά ρε, εκτός το φάσμα των γνώσεων που έχεις για την συγκεκριμένη προκήρυξη, φίλε έχεις πολύ μίσος, και όχι στο τι λες αλλά πως υποστηρίζεις και με τι χρώμα βαφής το ύφος του λόγου σου, και δεν το λέω αυτό για να σου την πω, αλλά καλά είναι να ζητήσεις μια βοήθεια, μιλά σε κάποιον Πάντα φιλικά
-
- Posts in topic: 43
Παιδιά μην ασχολείστε με αυτά εφόσον είστε επιτυχών Οι επιλαχών δλδ τι να πούμε. repatekala που τα ψάχνεις το θέμα πες μας έχουμε ελπίδες ή να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη
-
αρχίσαμε με πατεράδες και οικογένειες; Γιατί δεν πας πρώτα να ψάξεις τον δικό σου πατέρα στη Συγγρού; Αλλά πίσω από μια οθόνη είσαι πολύ μάγκαςre pate kala re έγραψε:Ναι ρε αλβανοπαιδο ότι πεις αστρατευτος είμαι να σου κάνω την χάρη τραβά ψάξε τον πατέρα σου στο τεπελενη γιατί εγώ είμαι επιτυχών
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Απο που και ως που οι ελληνες πατερες ειναι τεμπεληδες και οι δικοι σας οι μαγκες ; Εσυ βγαζεις ρατσισμο τωρα στην χωρα που σας δινει μισθο. Ειναι κριμα να μας κρινετε ετσι σαν ελληνες. Εγω δεν κρινω την εισοδο αλβανων ή ατομων απο αλλα εθνη στον ελληνικο στρατο αλλα ειναι κριμα να μιλας ετσι.
-
- Posts in topic: 63
Τί σειρά επιλαχών είσαι; Υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει και αεροπορία πέρα από ΣΞ οπότε λογικά θα ελευθερωθούν θέσειςChris00 έγραψε:Παιδιά μην ασχολείστε με αυτά εφόσον είστε επιτυχών Οι επιλαχών δλδ τι να πούμε. repatekala που τα ψάχνεις το θέμα πες μας έχουμε ελπίδες ή να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη
-
λέει εμένα Αλβανό αυτή η κουράδα εδώ που αν θα κάνουμε τεστ dna εμένα θα με βγάλουν εκατό τα εκατό Έλληνα... Αυτό που είμαι ... Και αυτό το τουρκάκι το re pate kala re Εκατό τα εκατό τουρκόσποροre pate kala re έγραψε:Ναι ρε αλβανοπαιδο ότι πεις αστρατευτος είμαι να σου κάνω την χάρη τραβά ψάξε τον πατέρα σου στο τεπελενη γιατί εγώ είμαι επιτυχών
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
Οι διαξιφισμοι εδω μεσα, ειναι καλυτεροι κι απο σειρα στο Netflix.

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Το μονο σιγουρο παντως αν θα κανετε τεστ dna ειναι οτι θα σας βγαλει ολους ηλιθιους με τε μυαλια που κουβαλατεΡambo No8 έγραψε:λέει εμένα Αλβανό αυτή η κουράδα εδώ που αν θα κάνουμε τεστ dna εμένα θα με βγάλουν εκατό τα εκατό Έλληνα... Αυτό που είμαι ... Και αυτό το τουρκάκι το re pate kala re Εκατό τα εκατό τουρκόσποροre pate kala re έγραψε:Ναι ρε αλβανοπαιδο ότι πεις αστρατευτος είμαι να σου κάνω την χάρη τραβά ψάξε τον πατέρα σου στο τεπελενη γιατί εγώ είμαι επιτυχών
-
- Posts in topic: 43
FlaWless 10 επιλαχών φίλε αλλά παίρνει 27 Απλά να φύγουν 10 άτομα από την ειδικοτητα ; Γτ για να αναπληρώσουμε άλλες ειδικότητες δεν το βλέπω έχει πολλούς επιλαχών
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Νταξυ ρε αλβανε ότι πεις
-
έτσι μπράβο τουρκάκι ... Ότι πω... Πάνω απ' όλα στα τέσσερα όπως πρέπει να είσαι... Υποταγή ρε πανιβλακα!re pate kala re έγραψε:Νταξυ ρε αλβανε ότι πεις
Αυριο μεθαυριο μπορει να ειστε συναδελφοι στο ιδιο στρατοπεδο ρε μαγκες, τι πραγματα ειναι αυτα;Ελληνες και να ανεβοκατεβαζετε ο ενας τον αλλο Αλβανοτουρκο... Ντροπη. Σταματηστε το.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες