Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Αυτο ακριβως
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Αναρωτιέμαι πόσοι απ' σας δεν κοιμηθήκατε χθες 

Όσοι λέτε σήμερα έχετε κάποια ενημέρωση.
Chris00 έγραψε:Η εφαρμογή τίθεται εκτός λειτουργίας για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών, εν αναμονή ολοκλήρωσης των διαδικασιών του διαγωνισμού και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Εμένα μου γράφει αυτό που είδες από πανω. Τέλος παντων μην κολλάς στις λέξεις. Πολλές φορές το συστημα δείχνει αλλά όταν μπαίνουν πολλοί χρήστες ταυτόχρονα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 25
Πάει το σύντομα παιδιά το φάγανε με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει
epop dneas έγραψε:Πάει το σύντομα παιδιά το φάγανε με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει
Καλά τα λεες έχουμε φάει τον γαϊδαρο και έχει μείνει η ουρά και έχουμε κολλήσει σε μια λέξη...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 25
Που είναι ο συνάδελφος που μαθαίνει από τη νονά του να μας πει; Και δεν το λέω αστεία, οι νονές πάντα έχουν σωστή πληροφόρηση
epop dneas έγραψε:Που είναι ο συνάδελφος που μαθαίνει από τη νονά του να μας πει; Και δεν το λέω αστεία, οι νονές πάντα έχουν σωστή πληροφόρηση
Χαχαχα δεν την ξαναρωταω! Χθες από μόνη της μου είπε ''Σήμερα - αύριο τα αποτελέσματα". Οπότε περιμένουμε... Ελπίζω αυτή τη φορά να μην γίνει κάτι.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Ποιον αυτον εδω λες; 😂Ak123 έγραψε:Η νονά μου (στρατιωτικός) ρώτησε μια συνάδελφο της χθες αν τελείωσαν οι ΕΠΟΠ και είπε σήμερα αύριο τα αποτελέσματα. 🤷🏼♀
Οκ φάγαμε το γάιδαρο και την ουρά, ουσιαστικά τρίχες μείνανε... Αλλά ρε guys αυτή η τελική Αναμονή σκοτώνει... Ελπίζω να βγουν σήμερα ότι ώρα και να είναι...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Να χαίρεσαι την νονά σου... Εμένα ούτε λαμπάδα δεν μου φέρνειanonymous19970 έγραψε:Ποιον αυτον εδω λες; 😂Ak123 έγραψε:Η νονά μου (στρατιωτικός) ρώτησε μια συνάδελφο της χθες αν τελείωσαν οι ΕΠΟΠ και είπε σήμερα αύριο τα αποτελέσματα. 🤷🏼♀
-
- Posts in topic: 55
Αύριο είναι Σάββατο δουλεύουν αυτοι;
Για κάποιο λόγο ό, τι γράφω πρέπει πρώτα να εγκριθεί και αργεί να φανεί! Σε όλους έτσι κάνει;
-
Δεν ξέρω πότε σκοπεύουν, αλλά έχω μία ελπίδα για σήμερα διότι Παρασκευή ήταν και η μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης επιτροπήςLUNARET έγραψε:Αύριο είναι Σάββατο δουλεύουν αυτοι;
-
Και πιστεύω στη νονά του παλικαριούFlawless έγραψε:Δεν ξέρω πότε σκοπεύουν, αλλά έχω μία ελπίδα για σήμερα διότι Παρασκευή ήταν και η μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης επιτροπήςLUNARET έγραψε:Αύριο είναι Σάββατο δουλεύουν αυτοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες