Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
Αύριο; Έχεις καμία έγκυρη πηγή;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
greenalexyo έγραψε:Μη μας σπάτε τις μπάλες με άσχετα θέματα Και μερικοί, φιλική συμβουλή Προσέχετε πως μιλάτε γιατί αύριο μεθαύριο θα πείτε τίποτα σε κάποιον που δεν πρέπει και θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Όλα μαθαίνονται, Πολεμιστές του πληκτρολογίου... Ούτε για λάντζα δεν Κάνετε μερικοί.
Για λατζα δεν κάνουν αυτοί που έχουν κάνει τα χαρτιά ακόμα δεν έχουν βγει τελικά λένε βλακείες και ονειρεύονται φλόγες αστέρια και ανύπαρκτου διαγωνισμούς ανθυπασπιστών
Ας αφήσουμε φλόγες σπαθιά αστέρια κτλπ. Πολλοί που τα έχουν αυτά δεν έχουν καν αίσθηση του στρατού ειδικά από έναν βαθμό και μετά. Όποιος τα ήθελε αυτά υπάρχει ο δρόμος των πανελληνίων λανθασμένος μεν αλλά υπάρχει. Λέτε αύριο να βγουν;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Σωστός ο Leop. Προσωπικά δε ποατευω να βγουν αλλά μακάρι
Leop έγραψε:Ας αφήσουμε φλόγες σπαθιά αστέρια κτλπ. Πολλοί που τα έχουν αυτά δεν έχουν καν αίσθηση του στρατού ειδικά από έναν βαθμό και μετά. Όποιος τα ήθελε αυτά υπάρχει ο δρόμος των πανελληνίων λανθασμένος μεν αλλά υπάρχει. Λέτε αύριο να βγουν;
Εγώ προσωπικα τον έχω δοκιμάσει τον δρόμο των πανελληνιων 2 φορές και δεν τα έχω καταφέρει δυστυχώς. Αλλά δεν έχω σταματήσει να πολεμω για το καλυτερο. Μακάρι Να βγουν αυριο Αλλά είναι σίγουρο για αυριο;
Οσοι εχουμε μιλησει με ΓΕΝ-ΓΕς, μας εχουν πει μεχρι τις 15.Μακαρι να βγουν αυριο να τελειωνουμε.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Χρήστο υποθετικά μιλάω. Αν βγουν αύριο, λες η κατάταξη να γίνει άμεσα ή σε κάνα μήνα;
Προσωπικη αποψη οτι θα δωσουν ενα μικρο περιθωριο 2-3 εβδομαδων αλλα μην το δενεις και κομπο.Το θεμα ειναι να τα βγαλουν να ηρεμησει ο κοσμος γιατι εχουμε ξεφυγει ολοι εδω μεσα και λογικο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Ε ναι ρε παιδια διοτι παίζουν με την αγωνία μας να ξέρουμε και εμείς τι να κανουνε να κανονίσουμε το πρόγραμμα με τις δουλειές υπάρχουνε πιέσεις από πίσω
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Συμφωνώ με XristoMP το μέγιστο 3 βδομάδες
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 11
Ο ρε πάτε καλα εχει πολλές γνώσεις περί στρατού παρακολουθω και το νήμα των εποπ και μπορω να πω οτι εχω εκπλαγει. Διότι συμφωνώ και επαλήθευω το 99/100 αυτων που λέει το παιδί.
Politis1994 έγραψε:Ο ρε πάτε καλα εχει πολλές γνώσεις περί στρατού παρακολουθω και το νήμα των εποπ και μπορω να πω οτι εχω εκπλαγει. Διότι συμφωνώ και επαλήθευω το 99/100 αυτων που λέει το παιδί.
Όσα και να ξέρει δεν έχει τρόπους τι να το κάνεις; Αμα δεν ξέρει να σέβεται
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Εχω τελειωσει οικονομιλο "re oate kala" με μεταπτυχιακο. Αφου απευθυνεσαι σε εμενα. Επειτα δεν ονειρευομαι καμια φλογα και κανενα σπαθι. Προφανως ομως αν μπορω να ακολουθησω εναν δρομο που θα με οδηγησει σε κατι περισσοτερο αναλογο των προσοντων μου θα το κανω. Αν παλι μεινω εποπ δεν θα εχω κανενα απολυτος θεμα. Ισα ισα. Επειτα απο πανελληνιες με συγχωρειτε κυριε αλλα δεν ειχα το υψος να δηλωσω συμμετοχη. Και το ληγω εδω. Καταλαβα οτι εισαι εξυπνος και ψαγμενος. Μπραβο!
Bodyguard θελω να δω τι θα κανεις μεσα στην μοναδα με την πρωτη φορα που θα σου την πουνε ενας απο την σειρα σου ή ενας πιο αρχαιος... Λογικα θα αρχισεις να του λες οτι δεν εχει τροπους, και να μιλαει πιο ομορφα κλπ...
Και αυτος θα αρχισει μετα να σου λεει ποσες εβδομάδες στερησης εξοδου θα εχεις μπροστα σου να σκεφτεις μεσα στην μοναδα...
Και αυτος θα αρχισει μετα να σου λεει ποσες εβδομάδες στερησης εξοδου θα εχεις μπροστα σου να σκεφτεις μεσα στην μοναδα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ο σκοπος του σαιτ δεν ειναι να την πουμε ο ενας στον αλλον. Ελεος δηλαδη τι ανθρωποφαγια ειναι αυτη ; Ας επικεντρωθουμε στα αποτελεσματα. Μια χαρα τα ειπα ο bodygard τα παντα στην ζωη θελουν τροπο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 4 επισκέπτες