Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Παιδιά ο Σωτήρης είναι μέλος 10χρόνια στο φόρουμ, προσπαθεί να σας δώσει ότι πληροφορίες γνωρίζει, ήτανε κάποτε υποψήφιος και καταλαβαίνει την αγωνία και το άγχος σας.
Μερικοί αν δεν μπορείτε να το καταλάβατε ούτε και αυτό τότε να σας κάνουμε απευθείας αρχηγούς της Αστυνομίας και στελέχη του Υπουργείου.
Δεν είναι κακό να μην γνωρίζετε τα πάντα ή να ακούτε και μια δεύτερη γνώμη που ίσως να είναι και πιο λογική σε αυτά που σας λένε οι διάφοροι.
Δηλαδή σας φαίνεται λογικό όποιος διοριστεί τώρα στην ΕΛ. ΑΣ με 4 μήνες εκπαίδευση να μεταπηδήσει απευθείας στην ΟΠΚΕ και στην Ασφάλεια; Μήπως να σας πάμε και στην ΕΚΑΜ;
Σκεφτείτε τα λίγο όλα αυτά και μετά πείτε τη γνώμη σας.
Μερικοί αν δεν μπορείτε να το καταλάβατε ούτε και αυτό τότε να σας κάνουμε απευθείας αρχηγούς της Αστυνομίας και στελέχη του Υπουργείου.
Δεν είναι κακό να μην γνωρίζετε τα πάντα ή να ακούτε και μια δεύτερη γνώμη που ίσως να είναι και πιο λογική σε αυτά που σας λένε οι διάφοροι.
Δηλαδή σας φαίνεται λογικό όποιος διοριστεί τώρα στην ΕΛ. ΑΣ με 4 μήνες εκπαίδευση να μεταπηδήσει απευθείας στην ΟΠΚΕ και στην Ασφάλεια; Μήπως να σας πάμε και στην ΕΚΑΜ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Οκτ 05, 2021 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Greek_Army έγραψε:Παιδιά ο Σωτήρης είναι μέλος 10χρόνια στο φόρουμ, προσπαθεί να σας δώσει ότι πληροφορίες γνωρίζει, ήτανε κάποτε υποψήφιος και καταλαβαίνει την αγωνία και το άγχος σας.
Εσύ πιστεύεις θα πάρει τους 600;
-
- Στρατηγός
Ίσως τους απορροφήσει στο μέλλον, είναι νέα υπηρεσία δεν ξέρεις αν θα πετύχει ή οχι.
Είναι πείραμα, όπως ήτανε οι ΕΦΦΟΠ πως τους έλεγαν.
Υπομονή να δούμε όλοι πως και αν θα λειτουργήσει.
Είναι πείραμα, όπως ήτανε οι ΕΦΦΟΠ πως τους έλεγαν.
Υπομονή να δούμε όλοι πως και αν θα λειτουργήσει.
Ας βγουν πρώτα τα αποτελέσματα και βλέπουμε πού πάμε.
- Ivan1964
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Θέλω να με βάλει κάποιος στην ομαδική για τους επιτυχόντες Dimitris eikositria το όνομα
Greek army σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Προσωπικά αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό των παιδιών αλλά είναι κρίμα να παρασύρονται από τα λεγόμενα ορισμένων. Οκ έχετε όρεξη, θέλετε να προσφέρετε, να είστε παραγωγικοί και έτσι πρέπει και καλά κάνετε αλλά κάπου να βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί λογικά. Είναι δυνατόν νεοεξερχομενοι και άπειροι αστυνομικοί να τοποθετηθούν απευθείας ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού όπως σωστά έγραψε και ο Greek army... ;Greek_Army έγραψε: Παιδιά ο Σωτήρης είναι μέλος 10χρόνια στο φόρουμ, προσπαθεί να σας δώσει ότι πληροφορίες γνωρίζει, ήτανε κάποτε υποψήφιος και καταλαβαίνει την αγωνία και το άγχος σας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Player κέρδισες το σεβασμό νο τρολ. Είπες θα βγει προκήρυξη για ε. Φ. Και αχνόφαινεται για το 2022.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Να πάει νέο εξερχόμενος ΕΦ στην οπκε στη Δυτική Αττική, να τον πιάσουν αιχμάλωτο οι γύφτοι στη 1η επιχείρηση.
Ξανθε ελπίζω να είσαι καλά φίλε μου! Μετά από πολύ καιρό σε πετυχαίνω στο φόρουμ!Xanthos έγραψε: Δεν πηραν.Ίσως εκκρεμούσε κάποια δίκη. Λογικα θα βγήκε απόφαση κ ετσι τους πήραν.
BorderRanger έγραψε:Να πάει νέο εξερχόμενος ΕΦ στην οπκε στη Δυτική Αττική, να τον πιάσουν αιχμάλωτο οι γύφτοι στη 1η επιχείρηση.
😂😂😂😂😂😂
-Bildakoss-
Γεια σου ρε Σωτήρη φιλε μου
Ειμαι καλα. Εσυ; Σε βλέπω εδώ σήμερα σας παρακολουθώ αλλα απέχω να επέμβω γιατί...
Ειμαι καλα. Εσυ; Σε βλέπω εδώ σήμερα σας παρακολουθώ αλλα απέχω να επέμβω γιατί...
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Στρατηγός
Δεν ξέρω Σωτήρη μπορεί μερικοί εδώ μέσα να είναι καλοί στο paintball και να θεωρούν τους εαυτούς τους έτοιμους για την εγκληματικότητα.Σωτηρης έγραψε:Greek army σε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Προσωπικά αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό των παιδιών αλλά είναι κρίμα να παρασύρονται από τα λεγόμενα ορισμένων. Οκ έχετε όρεξη, θέλετε να προσφέρετε, να είστε παραγωγικοί και έτσι πρέπει και καλά κάνετε αλλά κάπου να βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί λογικά. Είναι δυνατόν νεοεξερχομενοι και άπειροι αστυνομικοί να τοποθετηθούν απευθείας ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού όπως σωστά έγραψε και ο Greek army... ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Οκτ 05, 2021 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι kikofuentes. Ευτυχώς το θυμάται κάποιος ότι το είπα.
Τελικά μήπως τα λέει καλά αυτός ο πλειερ; 🤔
Πάντως εάν δεν βγει κάτι αυτή την εβδομάδα, θα είναι για μεγάλα ρεζιλικια η κυβέρνηση. Ή βγάζεις μια προκυρηξη σωστά ή δεν την βγάζεις καθόλου. Σήμερα διάβαζα ένα άρθρο και έλεγε ο υφυπουργός ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στον ΑΣΕΠ (για όλες τις προκηρύξεις). Δηλαδή για τις υπερβολικά μεγάλες καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ δεν ευθύνεται η κυβέρνηση;
Κάθε φορά τα ίδια λέω αλλά άμα δεν γίνει ιδιωτικοποίηση κάποιων δημοσίων υπηρεσιών αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Έχουμε ΤΟΣΟΥΣ πολλούς δημόσιους υπαλλήλους και η γραφειοκρατία είναι το μεγαλύτερο της πρόβλημα.
Αλλά αφού δεν υπάρχει αξιολόγηση στο δημόσιο, το έχουν κάνει μαγαζάκι τους και κάνουν ότι θέλουν.
Κάθε φορά τα ίδια λέω αλλά άμα δεν γίνει ιδιωτικοποίηση κάποιων δημοσίων υπηρεσιών αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Έχουμε ΤΟΣΟΥΣ πολλούς δημόσιους υπαλλήλους και η γραφειοκρατία είναι το μεγαλύτερο της πρόβλημα.
Αλλά αφού δεν υπάρχει αξιολόγηση στο δημόσιο, το έχουν κάνει μαγαζάκι τους και κάνουν ότι θέλουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες