Να μου πεις να σε φέρω στην ομάδα μου εγώ άκουσα και για εκαμ κάτι θα πάνε 10 😂 +1 στον Greek armyGreek_Army έγραψε:K9 1999 έγραψε:Αύριο βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα θα ανέβουν στις 23:00 το βράδυ. Την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για καρτέλες. Θα μπούμε και οι 1000. Οι 400 πάνε τμήματα 200 ομάδα Διας 150 ΟΠΚΕ και 50 άτομα μεταγωγών ασφάλεια. Ξέχασα 200 άτομα ομάδα Δράση.
Όποιος του δίνει σημασία και τον παίρνει σοβαρά περαστικά του.
Ρε φίλε δεν πας να ξελαμπικάρεις λέω εγώ καλύτερα;
Δεν ασχολούμαι πλέον ενεργά στο φόρουμ, αλλά το έχεις ξεφτιλίσει.
Glock ακούς 150 στην ΟΠΚΕΧωρίς προϋπηρεσία και άλλοι 50 στην ασφάλεια απευθείας μετά τη σχολή λες και είναι υπηρεσία στο μετρό.
Μάγκες μην του απαντάτε αφήστε να μιλάει με τον εαυτό του.
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
http://policenet.gr/article/" -ήρθε-η-ώρα-η-διας-να-ενισχυθεί-έμπρακτα"
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Αυτό που ανεβασες δεν βγάζει κάτι
-
Κανε αντιγραφή επικόλληση, δεν ξέρω γιατί το έβγαλε έτσι
Εχω ενα προφιλ, δεν εχεις διαβασει προφανως καμια μου δημοσιευση, και θα στο χαλασω αλλα παιζω στους πρωτους 180 !K9 1999 έγραψε:Είμαι 100% σίγουρος για αυτά που γράφω. Απλά εσύ συνέχισε την κλάψα σου που δεν μπαίνεις με τίποτα πουθενά αλλού. Εσύ και τα άλλα 500 profile σου.p-george έγραψε:Να βρεις πιο αξιοπιστο ατομο φιλε μου,K9 1999 έγραψε:Η πληροφορία είναι από άνθρωπο μέσα από το υπουργείο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ονοματεπώνυμο. Μέσα στην εβδομάδα θα είναι επίσημο και θα το ακούσουμε μέσα από την τηλεόραση.
και οταν δεν ξερεις απλα δεν μιλας !
Μήπως Εννοεί τους αστυφύλακες και δοκίμους;WURTH123 έγραψε: http://policenet.gr/article/" -ήρθε-η-ώρα-η-διας-να-ενισχυθεί-έμπρακτα"
-
Δεν γνωρίζω. Ελπίζω να μάθουμε αύριο.Gpap95 έγραψε:Μήπως Εννοεί τους αστυφύλακες και δοκίμους;WURTH123 έγραψε: http://policenet.gr/article/" -ήρθε-η-ώρα-η-διας-να-ενισχυθεί-έμπρακτα"
Πέσανε παγκόσμια το messenger και το Facebook, να μην επικοινωνούμε στις ομαδικές να μπαίνουμε στο σάιτ μόνο. Λογικά έκανε ένσταση ο ένοπλος ή αλλιώς πλειρ ή αλλιώς Ρεντ Μπουλ ή αλλιώς εκομαικ.
Το λέω για 100η φορά, δεν είμαι ο ένοπλος φρουρος. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος αντμιν. Είμαι από το 19 εδώ μέσα, δε χρειάζεται να κάνω άλλο προφίλ για να πω τη γνώμη μου. Τη λέω από αυτό.
Αν κάνω λαθος ζητάω συγνώμη ! Τικ τακ θα μας κάνεις σήμερα ;
Κάνει τικ τακ το Στε από μόνο του.Αν δε βγει απόφαση από το Στε δε προχωράει η διαδικασία.
Αν δώσει το οκ το Στε τότε θα προχωρήσουν όλα.
Αν δώσει το οκ το Στε τότε θα προχωρήσουν όλα.
Κάνε λίγο τικ τακ για μένα μόνο
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Α ρε βλάκες εφ και κ9 βλαμμενοι μπείτε όλοι στο διαύγεια και δείτε την απόφαση τη σημερινή . γράψτε στην αναζήτησή ο. Π. Π. Ι Πατήστε πιο πρόσφατα δημοσιεύματα και δείτε την σημερινή ανάρτηση . απόφαση οι 400 εφ να εισαχθούν στην ελληνική αστυνομια για την οππι. Για τους 600 δεν λέει τίποτα. Καληνύχτα
ManM γιατί δε βγαίνουν αποτελέσματα τόσο καιρό;Κατς τη γνώμη σου ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης; Ελπίζω να μη πιστεύεις και συ ότι φταίει ο άσεπ.
Τι εννοείς, δεν θα μπούμε πυροσβεστική τελικά;
Και εκεί κενά έχει.
Και εκεί κενά έχει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες