Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

ΕΦ21 έγραψε:Θα είμαστε στο δρόμο οι πρώτοι 400 σας το ξανά λέω Δίας και τέτοια καταλάβετε το και αφήστε όσους γράφουν αρνητικά δεν χρειάζεται να ασχολείστε στις 5 Οκτωβρίου θα ξέρω ανάλυτικα το βράδυ! Τα φιλια μου μέχρι τότε!

Δώσε πόνο αλανιιιι 💪

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εφ21 χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, το είπα αυτό που έγραψες σε Αστυνομικό Διευθυντή στο Αρχηγείο σε νευραλγικό γραφείο και μου λέει αυτό είναι επιστημονική φαντασία.
Tsakalos13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Tsakalos13 »

ΕΦ21 τι έχεις ακούσει και για τους 600;
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Border αστον να γράφει μλακιες να γελάμε. 😂
Glock 19
Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Τέλεια μπες μέσα να σαι πάει καμία βόλτα
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

BorderRanger έγραψε:Εφ21 χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, το είπα αυτό που έγραψες σε Αστυνομικό Διευθυντή στο Αρχηγείο σε νευραλγικό γραφείο και μου λέει αυτό είναι επιστημονική φαντασία.
Καλά δεν χρειάζεται να στο πουν από τώρα ότι θα σε παναι στα τμήματα αφού τελειώσει η σχολή σε στέλνουν πακέτο χωρίς να το καταλάβεις με πρόσχημα ότι τελείωνει η ακαδημαϊκή χρονιά

Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

ΕΦ21 έγραψε:Θα είμαστε στο δρόμο οι πρώτοι 400 σας το ξανά λέω Δίας και τέτοια καταλάβετε το και αφήστε όσους γράφουν αρνητικά δεν χρειάζεται να ασχολείστε στις 5 Οκτωβρίου θα ξέρω ανάλυτικα το βράδυ! Τα φιλια μου μέχρι τότε!
αν μπορείς να μάθεις και για το ΠΌΤΕ θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα... !
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Ο ΕΦ21 ξέρει σε ποια υπηρεσία θα πάνε κλπ, αλλά δε ξέρει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Σας είχα για πιο έξυπνους, πιστεύετε αυτά που θέλετε να ακούσετε.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Player7 έγραψε:Ο ΕΦ21 ξέρει σε ποια υπηρεσία θα πάνε κλπ, αλλά δε ξέρει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Σας είχα για πιο έξυπνους, πιστεύετε αυτά που θέλετε να ακούσετε.
Έχουν και πτυχίο φαντάσου το επίπεδο των πανεπιστημιων.

Glock 19
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Πάμε όλοι μαζί ειδικοί φρουροί δεν θα γίνεται το κωλο σας να χτυπάτε κάτω κομπλεξικοί αυτό είστε. ένοπλε και player και θα το δείτε ότι αλλάζουν όλα εν μια νυκτι αμα θέλουν και άσε τον αγγελάκη γιατί μου έχετε κάνει τα μπαλάκια πεπόνια! Εδώ βρε σαχλαμαρηδες και οι δυο σας φεύγουν συνοριοφύλακες και πάνε κατευθείαν Αθήνα φεύγουν πρόσφατοι Εφ του 2019 και μπήκαν κατευθείαν ασφάλεια που σν υφίσταται αυτό να γίνει! Και εσείς μου λέτε ότι δεν μπορούν να βγάλουν νέο ΦΕΚ για τους πανεπιστημιακούς να πάνε τμήματα; Νομίζω ότι δν πατάτε λίγο Ελλάδα πατάτε στον αγγελακη μονίμως διότι αυτό σας συμφέρει να λέτε!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Player7 έγραψε:Ο ΕΦ21 ξέρει σε ποια υπηρεσία θα πάνε κλπ, αλλά δε ξέρει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Σας είχα για πιο έξυπνους, πιστεύετε αυτά που θέλετε να ακούσετε.

Το είπα και το ξανά λέω καθυστερούν για τον λόγο ότι τους θέλουν έξω για να μν έχουν φασαρίες διότι έρχονται και εκλογές αυτόν τν χρόνο μην ξεχνάτε Και έχουν ξεσηκωθεί όλοι για τις φωτιές και για το εμβόλιο! Και φτιάχνουν Νέο ΦΕΚ ώστε να Μπορούν οι πρώτοι 400 τμήματα δρόμο έξω δηλαδή! Αυτό ξέρω αυτό λέω τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθω!

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

ΕΦ21 έγραψε:Πάμε όλοι μαζί ειδικοί φρουροί δεν θα γίνεται το κωλο σας να χτυπάτε κάτω κομπλεξικοί αυτό είστε. ένοπλε και player και θα το δείτε ότι αλλάζουν όλα εν μια νυκτι αμα θέλουν και άσε τον αγγελάκη γιατί μου έχετε κάνει τα μπαλάκια πεπόνια! Εδώ βρε σαχλαμαρηδες και οι δυο σας φεύγουν συνοριοφύλακες και πάνε κατευθείαν Αθήνα φεύγουν πρόσφατοι Εφ του 2019 και μπήκαν κατευθείαν ασφάλεια που σν υφίσταται αυτό να γίνει! Και εσείς μου λέτε ότι δεν μπορούν να βγάλουν νέο ΦΕΚ για τους πανεπιστημιακούς να πάνε τμήματα; Νομίζω ότι δν πατάτε λίγο Ελλάδα πατάτε στον αγγελακη μονίμως διότι αυτό σας συμφέρει να λέτε!

Άκρως λογικά αυτά που λες... Και σε ότι έχεις πει εδώ και ένα χρόνο έχεις πέσει μέσα! Ήσουν ο μοναδικός που είπε το 21 θα βγει προκήρυξη

-Bildakoss-
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Είναι απλά τα πράγματα διάβασε το προεδρικό διάταγμα. Δεν αφήνει περιθώρια για να γίνει κάτι διαφορετικό.
Glock 19
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός

Ο Build είναι η μασκότ του ΕΦ21. Συμμαθητές στο νυκτερινό ήσασταν βρε παιδιά;
Glock 19
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Enoplos Frouros έγραψε:Ο Build είναι η μασκότ του ΕΦ21. Συμμαθητές στο νυκτερινό ήσασταν βρε παιδιά;

Πήγαινε σε προηγούμενα νήματα να δεις φίλε μου τι έλεγε. Η αλήθεια να λέγεται

-Bildakoss-
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες