Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Τον Νοέμβριο του 22 λογικά ε; Τι να πω ρε νταξει έλεος παίζουν με τις λέξεις...
Γενικά απ όσο έχω παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις του Θεοδωρικάκου το τελευταίο 10ήμερο, μέχρι τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη, έτσι ώστε μέχρι τέλος Ιανουαρίου να ολοκληρωθεί και η εκπαίδευση. Υπομονή, αν ισχύει αυτό το αργότερο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν βγει οριστικοί πίνακες
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Μας κοροϊδεύουν. Και ο Νοέμβριος θα γίνει Δεκέμβριος έτσι πως το πάνε αυτοί. Χτες έλεγε μέσα στον Οκτώβριο και τώρα μας λέει Νοέμβριο.
Ανέφερε μόνο για 400ατομα και είπε ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας μπορούν να μπαίνουν και να βοηθουν οπότε παραστεί ανάγκη για τους εξακόσιους τιποταOppas έγραψε: https://www.real.gr/synenteukseis/arthro/o_t_theodorikakos_stin_ekpompi_tou_nikou_xatzinikolaou_23_9_2021-770659/ Έως τέλη Νοεμβρίου είπε οι 400.
Averoff13_1908 έγραψε:Μας κοροϊδεύουν. Και ο Νοέμβριος θα γίνει Δεκέμβριος έτσι πως το πάνε αυτοί. Χτες έλεγε μέσα στον Οκτώβριο και τώρα μας λέει Νοέμβριο.
Υποτίθεται όπως έχει ειπωθεί ότι τέλη Σεπτεμβρίου βγαίνει η απόφαση του ΣτΕ που υποτίθεται κόλλησε η προκήρυξη. Και τώρα πήγαμε Νοέμβριο...5 μήνες προκηρυξη της Ελ. Ας δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει
-Bildakoss-
Ε τι να πει σε αυτή τη φάση για εμας τους 600, εδω δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο για τους 400 θα έλεγε για εμας, θα γέλαγε ο κόσμος
-
- Επιλοχίας
Ο καθένας λέει δικό του χρονοδιάγραμμα... Δεν ξέρω ειλιρικνα τι να πω μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας εγώ αυτό καταλαβαίνω... Θα πάει λέγοντας τώρα Δεκέμβριος, Ιανουάριος κτλ
Παιδιά εγώ σας είπα γιατί αργεί. Επειδή τέλος Σεπτεμβρίου εκδικάζεται η απόφαση του Στε για την ενδεχόμενη αντισυνταγματικοτητα της προκήρυξης, περιμένουν την απόφαση και μετά να βγάλουν τα οριστικά ώστε να είναι σίγουροι.
Νομιζω είναι λογικό κιόλας.
Νομιζω είναι λογικό κιόλας.
-
- Επιλοχίας
Ναι ρε συ player αλλα από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Νοεμβρίου είναι 2 μήνες...2 μήνες πκε και οριστικοί για 600 άτομα που θα δώσουν αθλήματα κτλ... Είπαμε πάμε για μισό χρόνο σιγά σιγά... Που ακούστηκε μισό χρόνο προκυρηξη... Περιμένουν την απόφαση από Στέ και βγάζουν προκυρηξη για εκπαιδευτικούς και βοηθητικο των οππι; Λέμε οππι και γελάει ο κόσμος πια με αυτό το αστείο...
1Ο 10ημερο Οκτωβρίου θα βγουν πιστεύω!
-
- Επιλοχίας
Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να τελειώσουμε τέλη Οκτωβρίου... Πριν 3 μέρες έτσι έλεγε και ξαφνικά σήμερα άλλαξε το χρονοδιαγραμμα τους...
Είπε ΜΕΧΡΙ τέλη Νοεμβρίου. Όχι στο τελος Νοεμβρίου αναγκαστικά. Δηλαδή όλα είναι ανοικτά. Εάν μπουμε τελη Νοεμβρίου δεν γίνεται να μπούμε Μάρτιο που είχαν πει οι ίδιοι Στις σχολές αφού είναι 3-4 μήνες εκπαίδευση.
Πίστευω κάπου μέσα στον Οκτώβρη ΠΚΕ.
Πίστευω κάπου μέσα στον Οκτώβρη ΠΚΕ.
Είπε ότι ακολουθεί διαδικασίες ΑΣΕΠ. Και το 2019 διαδικασίες ΑΣΕΠ ακολούθησε. Το 2019 τόσα μέσα Οκτωβρίου ΠΚΕ. Εμείς ίσως δώσουμε τέλη Οκτωβρίου. Αναμένουμε.
Μάγκες βγήκαν τα αποτελέσματα. Με πήραν από το ατ να πάρω καρτέλα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης