Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Mikeangel, έχω στείλει email εάν έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα για να περιμένουμε αποτελέσματα, δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμη. Πάντως το 19 για καρτέλες πήγαν αρχές Οκτώβρη και μέσα Οκτώβρη δώσανε ΠΚΕ.
Αναμένουμε, πιστεύω τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη. Κανείς δεν ξέρει προς το παρών λόγω ΑΣΕΠ.
Αναμένουμε, πιστεύω τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη. Κανείς δεν ξέρει προς το παρών λόγω ΑΣΕΠ.
Thomas, και ο ΕΝΦΙΑ αντισυνταγματικός είναι, γιατί συνεχίζουμε να τον πληρώνουμε;
Από την στιγμή που βγήκαν αποτελέσματα έστω προσωρινά δεν ακυρώνεται τίποτα.
Συζητήσεις έχουν γίνει μήπως πάνε στα τμήματα, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.
Από την στιγμή που βγήκαν αποτελέσματα έστω προσωρινά δεν ακυρώνεται τίποτα.
Συζητήσεις έχουν γίνει μήπως πάνε στα τμήματα, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.
Φίλε Νοημοσύνη επειδή το ρώτησα στον Αγγελάκη αυτό που λες. Το ότι βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα δεν εμποδίζει σε τπτ να ακυρωθεί αν αυτό κρίνει το Στε. Στο λέω επειδή ρώτησα αυτόν τον δικηγόρο που ασχολείται με τα Σώματα Ασφαλείας.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Δεν πρόκειται να ακυρωθεί τίποτα κύριοι. Κάντε υπομονή. Πολύ παραπληροφόρηση δίνεται
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Αν ακυρωθεί θα πρέπει να βγάλουν νέα προκήρυξη με την παλιά μοριοδότηση για διας δραση.
Glock 19
Καλά και συ enople όλο πιπες λες. Ξέχνα τη παλιά μοριοδοτηση, και καινούρια να βγάλουν η μοριοδοτηση δε θα είναι ποτέ ίδια με παλιά. Μέχρι και ο πασοκος έφυγε.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Να αλλάξει η μοριοδοτηση. Να σταματήσουν να δίνουν μόρια σε τρίτεκνους πολύτεκνους.
Glock 19
Να σταματήσουν όμως να δίνουν μόρια και στο βαθμό απολυτήριο λυκείου. Το ίδιο είναι κάποιος να πηγαίνει σε δημόσιο και να έχει τον κάθε κομπλεξικό και το ίδιο είναι κάποιος να πάει στο ιδιωτικό και να του τα βάζουν όλα 20?
Εγω λεω να μην υπαρχει μοριοδότηση να το κανουμε σαν το τζι εν τι εμ. Πλακα κανω μην κραξετε
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Διαχειριστή φτιάξε ένα νήμα για τούς τρολακιδες να τελειώνουμε... Έχετε κουράσει όλο τα ίδια και τα ίδια να μιλάτε για ακυρώσεις και για μοριοδοτηση.
Άστο στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντα
Παιδιά αν κάποιος έχει περάσει Οππι στους 400 και φυλακές εξωτερικός φρουρός τι πιστεύετε είναι καλύτερο ;
Crypton X έγραψε:Παιδιά αν κάποιος έχει περάσει Οππι στους 400 και φυλακές εξωτερικός φρουρός τι πιστεύετε είναι καλύτερο ;
Και εξωτερικός δεν είναι άσχημα
-Bildakoss-
Ειναι διαφορετικά (επαγγελματα). Κ. Εξωτερικος δεν ειναι άσχημα οπως ειπε ο φιλος παραπανω.Αν κ νομίζω πως οικονομικά ειναι καλυτερα εξωτερικός.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Χαχχα ναι στον ύπνο σου μπορεί.Gamble έγραψε:El chapo Επειδή μιλάς πολύ στα πκε εγώ πιστεύω αρκετές θα έχουν καλύτερο χρόνο 😂😂 Μερικοί εδώ μέσα κινδυνεύετε να δείχνετε τόσο ηλίθιοι όσο είστε και στην πραγματικότητα
Ο μόνος ηλίθιος που φαίνεται κιόλας είσαι απλά εσύ με αυτά που γράφεις.
Σε πείρανε όλοι χαμπάρι άλλαξε τροπάριο γιατί θα γελοιοποιηθείς κι άλλο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες