Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Τμήματα ζωάρα. ΧαχαχαχαχΕΦ21 έγραψε:Καταρχάς δεν πάμε πανεπιστήμια 95% μέχρι στιγμής! Αφήνω ένα 5% μήπως κάτι πάει στραβά! Που σν νομίζω από ότι μου έχουν και! Δεύτερον η οππι δεν θα υλοποιηθεί θα το δεις και αν γίνει το πρώτο χρόνο έχει φύγει! Λόγω επεισοδίων! Τρίτον και καλύτερο ετοιμαστείτε για τμήματα μάγκες ζωαρααααα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 20, 2021 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Αναμένετε!
Θα έχουμε κάποιο νέο Νικόλα;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Κάντε μια ανακεφαλαίωση και γράψτε . μέχρι στιγμής τι δεδομένα προηγούνται ;
-
- Υποδεκανέας
Κύριοι τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι τα εξής : Μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου max Θα ξεκινήσει η εκπαίδευση εφόσον όλα πάνε καλά. Επίσης από ότι ξέρω εκείνο το διάστημα μπορεί να είναι και που θα μας φωνάξουν για αθλήματα γιατρούς κτλ, καθώς για αυτά θα φάμε 3 μέρες Αθήνα και την τελευταία μέρα εκεί θα σας που Δευτέρα να εισαι Διδυμότειχο. Αυτά που λέτε κάποιοι για τα τμήματα ισχύουν. Από τη στιγμή που θα εκπαιδευτείς κανονικά, η υπηρεσία σε αξιοποιεί όπως αυτή κρίνει! Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και βλέπω αρκετά χαμηλό IQ ορισμένοι! Ίσως για αυτό ζητάνε παραπάνω προσόντα πλέον! Μην γίνεστε τοξικοί!
Νικόλα καλησπέρα, μιλάς για τους 400 πάντα έτσι;
-
- Υποδεκανέας
Όταν λες πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου έχεις κάποια πληροφορία αξιόπιστηNickolas Ironborn έγραψε:Κύριοι τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι τα εξής : Μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου max Θα ξεκινήσει η εκπαίδευση εφόσον όλα πάνε καλά. Επίσης από ότι ξέρω εκείνο το διάστημα μπορεί να είναι και που θα μας φωνάξουν για αθλήματα γιατρούς κτλ, καθώς για αυτά θα φάμε 3 μέρες Αθήνα και την τελευταία μέρα εκεί θα σας που Δευτέρα να εισαι Διδυμότειχο. Αυτά που λέτε κάποιοι για τα τμήματα ισχύουν. Από τη στιγμή που θα εκπαιδευτείς κανονικά, η υπηρεσία σε αξιοποιεί όπως αυτή κρίνει! Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και βλέπω αρκετά χαμηλό IQ ορισμένοι! Ίσως για αυτό ζητάνε παραπάνω προσόντα πλέον! Μην γίνεστε τοξικοί!
-
- Υποδεκανέας
Έχω όπως όλοι άλλωστε 😜 αλλά άμα δεν βγει μέχρι τότε να "ανησυχείτε". Άμα καθίσετε να το σκεφτείτε και το 19 Ιούλιο Αύγουστο βγήκε η προκήρυξη και αν δεν με απατά η μνήμη μου 13 Οκτωβρίου ξεκίνησαν εκπαίδευση! Διαδικαστικά είναι όλα. Οι πρώτοι 400 θα ξεκινήσουν σίγουρα για τους άλλους δεν ξέρω γτ μέσα στην προκήρυξη που βγήκε 31 Μαίου λέει ότι αν δεν τους καλέσουν σε διάστημα 9 μηνών δεν θα αξιοποιηθούν!
Νικόλα, πρέπει να βγει άσπρος καπνός από ΑΣΕΠ αλλιώς μας βλέπω τέλη Οκτώβρη-αρχες Νοέμβρη.
Το 19 είχαν και 2 βδομάδες να συμπληρώσουν την καρτέλα. Μακάρι αυτά που λες, απλά ο ΑΣΕΠ καθυστερεί όλες τις διαδικασίες.
Το 19 είχαν και 2 βδομάδες να συμπληρώσουν την καρτέλα. Μακάρι αυτά που λες, απλά ο ΑΣΕΠ καθυστερεί όλες τις διαδικασίες.
-
- Υποδεκανέας
Γι'αυτό λέω κάντε λίγο υπομονή και μην γίνεστε τοξικοί το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Το 19 4 Οκτωβρίου ειχαν βγει πίνακες και εναστσεις μαζί μετά από πολυ λίγες μέρες ξεκίνησαν αθλήματα...
-
- Υποδεκανέας
Με το που βγουν οι οριστικοί θα σε καλέσουν από το τμήμα που έκανες την αίτηση για να σ δώσουν κάτι καρτέλες να περάσεις γιατρούς γιατί θα θέλουν τις εξετάσεις κάτω Αθήνα εκεί που θα δώσουμε αθλήματα.3 μέρες όταν τελειώσουμε με Αθήνα πχ Αν είναι Τετάρτη - Παρασκευή θα σ πουν αφού πέρασες κτλ την Δευτέρα να εισαι Διδυμότειχο.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες