Αγορίνα μου δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ότι δεν επηρεάζουν την οππι. Και 25 να είναι αυτό δεν αλλάζει ότι είναι ορισμένου χρόνου.Βμκδ έγραψε:Averoff13_1908 έγραψε:Μην ακούτε βλακειες. Οι ΣΦ είναι ορισμενου χρόνου και χρηματοδοτούνται κατά 90% από ευρωπαϊκά κονδύλια και όχι από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη.
75% Ε. Ε και 25% (χρηματοδότηση) από το κράτος μας φιλαράκο
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=2250&Itemid=2567
27-08-2021: Διακήρυξη για την προμήθεια πυροβόλων όπλων χειρός (πιστολιών) για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας
Για τσεκαρετε λιγο...
λεει για 1000 οπλα η εγω κανω λαθος;
27-08-2021: Διακήρυξη για την προμήθεια πυροβόλων όπλων χειρός (πιστολιών) για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας
Για τσεκαρετε λιγο...
λεει για 1000 οπλα η εγω κανω λαθος;
Για 1000 λέει αλλά είναι για υπηρεσιακές ανάγκες της ΕΛΑΣ δεν αναφέρει κάτι άλλο
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεν θα έχουμε χρεωμένο όπλο όμως; Η στην σχολή δεν θα χρειαστούμε για εκπαίδευση;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Όπλα στη σχολή θα έχουν οι οππι το πρόγραμμα εκπαίδευσης γράφει για εκπαίδευση με όπλο, μάλλον κάποια από αυτά τα όπλα θα πάνε κ στην αστυφυλάκων και στην αξιωματικών
thomaskdal έγραψε:Όπλα στη σχολή θα έχουν οι οππι το πρόγραμμα εκπαίδευσης γράφει για εκπαίδευση με όπλο, μάλλον κάποια από αυτά τα όπλα θα πάνε κ στην αστυφυλάκων και στην αξιωματικών
Μπορεί και στους ΣΦ να πάνε Που λενε ότι θα πάρουν. Επίσης επειδή θα είσαι αοπλη υπηρεσία δεν νομίζω να χρεωθείς όπλο.
-Bildakoss-
Κατά πάσα πιθανότητα για σφ είναι
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
Να υπολογίζουμε κ τα παιδιά από τις πανελλήνιες... Τους ξέχασα αυτούς. Μπορεί να πάνε σε αυτούς
Για να δούμε από ότι φαίνεται λίγο απολα θα ναι 😂
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Ότι να ναι ..
Για ΠΚΕ μπορούν να γίνουν όλες οι εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο; Η μήπως έχει μπλέξιμο στο δημόσιο;
Εσείς τι θα κάνετε;
Εσείς τι θα κάνετε;
Ας βγούμε οι πίνακες και θα σου πούμε στο τμήμα όταν πας να πάρεις καρτέλα. Αλλά ναι πας σε δημόσιο και ξεμπερδευεις, μπορείς όμως να πας και σε ιδιώτη. Το λέει ξεκάθαρα.
NΩρις ειναι ακομα για τα πκε αν θελετε την γνωμη μου ετσι πιστευω οτι θα παει πισω γενικα λιγο η προκηρυξη... Έχουν πολιτικους λογους οπως φαινεται.(μην με ρωτησετε παλι που τa μαθαινεις και κατι τετοια η να πειτε πως ειμαι τρολ, εγω παντα την γνωμη μου λεω, αυτο πιστευω! Και έως τωρα εχω πεσει μεσα για κεεινουν που ειχαν σιγουρο οτι το πολυ εως τελη αυγουστου θα ειχαν βγει) εννοειται και μπορεις να πας στο γενικο νοσοκομειο τωρα αν εχεις λεφτα για πεταμα πας και σε ιδιωτες και ξεμπερδευεις μια ωρα νωριτερα!
Το οτι θα εκτελουν αοπλη υπηρεσια δεν σημαινει οτι δεν θα χρεωθουν οπλο η δεν θα εκπαιδευτουν σε αυτα.BilD έγραψε:Η ΟΠΠΙ αοπλη υπηρεσία είναι έτσι κ αλλιώς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες