Νομίζω πάντως ότι για να παναι οι οππι στα τμήματα πρέπει να διαλυθεί τελείως και ούτε γίνεται να πάρει τους επιλαχόντες 600 στα τμήματα μόνο αν διαλυθείJohnny94 έγραψε:Καλησπερα φίλε Νικόλα .! Κανεις δεν το ξερει φιλαράκι μου αυτό δυστυχώς θα δειξει παντος για ένα χρόνο δεν θα βγάλει άλλη προκ ΕΦ σίγουρα.μακάρι να σας πάρει όλους είναι όλα στον αέρα γιατί θέλουν να δουν πως θα πάει ανάγκες υπάρχουν σε τμήματα αλλά θα δειξει.δεν έχω πολύ χρόνο να δω τι σας απασχολεί κάποια που ειδα είναι μισθός και απάντησα 2 χρόνια θα έχετε κρατησεις μετά 1000αρι οι οργανικές είναι Αθήνα όποτε αν σταματήσει η οππι θα πάτε Αθήνα απο αθλήματα κυρίως το 1000 αρι προσοχή και προσοχή τραυματισμούς ειδικά στις προθεσμίες των πκε .και με το καλό όταν μπείτε ψυχραιμία εκει θα είμαστε να σας βοηθάμε δεν θα είστε μόνοι.
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
Καμια διόρθωση έτσι ακριβώς όπως το είπα είναι τα καθαρά λεφτά, είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι !Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι μια διόρθωση αυτά τα ποσά που λες είναι με τις κρατησεις μετά της κρατησεις η χώροφ πάει στα 1000 και η πόλεων 960
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 27, 2021 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπόν βλέπω κάποιους κομμένους που βγάζουν χολή. Λοιπόν αλάνια μ ναι είμαστε κάποιοι από επαρχεια που γουστάρουμε αστυνομία και δεν μας νοιάζει αν θα ξεκινήσουμε με 700? ναι δεν ξέρουμε πως είναι η Αθήνα ναι σε όλα. Αλλά εμείς γουστάρουμε και μπραβο μας και μπραβο σε όλα τα παιδιά π αγαπάνε το σώμα και πέρασαν και ξέρουν το δύσκολο που θα ακολουθήσει. Όσοι δεν περάσατε καλό θα ήταν να μην σπάζεστε και να κοιτάξετε να ανεβάσετε μόρια μπας και βρείτε φως δημοσίου (η αστυνομία Δεν είναι δημόσιο) καλή επιτυχία να έχουμε στις επιτροπές. Μην πτοείστε από αυτούς που βγάζουν χολή επειδή έμειναν στην απέξω ! Καλή συνέχεια σε όλους τα λέμε στις επιτροπές 🙏🙏🙏
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Πολύ γενικό κ αόριστο το άρθρο. Το όλο θέμα του είναι από ότι φαίνεται να μην έχουν δικαίωμα εξέλιξης, αυτό κατάλαβα εγώ.Nick greek έγραψε:Γιατί μειονέκτημα ;
Ποτε ξεκινάει η εκπαίδευση ;
Ετσι μπραβο μαγκες θετικη ενεργεια παμε να σκισουμε στις επιτροπες! Και μακαρι να τους παρει ολους απο τωρα!
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Μετά τις ενστάσεις, μετά από πόσο καιρό θα βγουν οι οριστικοί πίνακες;
Φίλε μου αστυνομικός είμαι ΕΦ του 19 τα ποσά που έγραψες είναι με τις κρατησεις μετά τις κρατησεις 1000 ευρώ φτάνεις και λίγο πιο κάτω η πόλεων όχι 830 η πόλεων ειπαμε .χαχαχαχα 830 επαιρνα όταν σταμάτησαν οι πρώτες κρατησεις μετά τα 2 χρόνια που σταματάνε πας στο χιλιάρι .και συνεχεια :)Nick greek έγραψε:Καμια διόρθωση έτσι ακριβώς όπως το είπα είναι τα καθαρά λεφτά, είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 27, 2021 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 19 οι εξετάσεις των αθλημάτων και ψυχοτεχνικές σε ποιες πόλεις έγιναν γνωρίζει κάποιος ;
Καλημερα σε ολους! Το 2019 2 μερες μετα τους τελικους πινακες ξεκινησαν αθληματα. Εδω τωρα ποτε θα προλαβουν τα παιδια να πανε στους γιατρους αν δεν δινουν ακομα τα δελτία?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Θεωρητικά μετά της 20-25 αφού τώρα είναι Αύγουστος τότε ήταν Σεπτέμβριος
Γιατί λέτε Σεπτέμβριο βρε παιδιά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης