Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Παρα πολλες γυναικες, γι αυτο κι αυτο το νουμερο (αν και δεν ηταν 50%) .

Μην αρχιζουμε ομως για τους ΕΠΟΠ, δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν για το τι εγινε εκει, απλα να εχουν στον νου τους πως τα αθληματα δεν ειναι και τοσο ζορικα, ιδιως στους Ε. Φ.

Με λιγη προπονησουλα βγαινουν ανετοτατα, δεν χρειαζεται αγχος.
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Flawless »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Παρα πολλες γυναικες, γι αυτο κι αυτο το νουμερο (αν και δεν ηταν 50%) .

Μην αρχιζουμε ομως για τους ΕΠΟΠ, δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν για το τι εγινε εκει, απλα να εχουν στον νου τους πως τα αθληματα δεν ειναι και τοσο ζορικα, ιδιως στους Ε. Φ.

Με λιγη προπονησουλα βγαινουν ανετοτατα, δεν χρειαζεται αγχος.
Γνωστός μου από θέση 60 βρέθηκε στη θέση 30. Και άλλος γνωστός μου από θέση 80 βρέθηκε στη θέση 41. Κόπηκαν οι μισοί. Τέλος πάντων, η συζήτηση αυτή δεν αφορά το νήμα της ΟΠΠΙ. Τα αθλήματα της ΟΠΠΙ είναι γελοία. Μην αγχώνεστε

ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

Παιδια μην ειστε ολοι τοσο ανετοι με ταα αθληματα ποτε δεν ξερεις τις αντοχες του αλλου... Εγω για παραδειγμα ειμαι 179 και 88 κιλα και ζοριζομαι να βγαλω το μηκος και το 100ρι. Το χιλιαρι μετα απο δυο μηνες που κανω προπονηση τωρα το εβγαλα
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

ideal έγραψε:Καλησπέρα, δεν έχω τα αποτελέσματα μπροστά μου αλλά όταν τα κοίταξα χτες ήμουν κάπου μεταξύ 120-130 θεση στην ομάδα Β όπου παίρνει 80 άτομα. Όταν έκανα τα χαρτιά μου κατέθεσα βεβαίωση και υπεύθυνη δήλωση ότι έχω περάσει τις εξετάσεις για C2 αγγλικά.(Βεβαίωση από τον φορέα ESB) . Ο αξιωματικός μου είπε ότι δεν δέχονται βεβαιωση αλλά μόνο πτυχίο για ξένες γλώσσες. Και όντως έτσι, δεν μου πρόσθεσαν τις 3 μονάδες από το C2. Θα βρισκόμουν στην θέση 55 και θαμουν επιτυχών και όχι επιλαχών όπως τώρα. Έτυχε σε κάποιον κάτι τέτοιο; Να μην του πιάσουν βεβαίωση ξένης γλώσσας;

Φίλε εφόσον σου είπε ότι δε δέχονται βεβαίωση παρά μόνο το πιστοποιητικό τότε δε νομίζω ότι δε στο έβαλαν εκ παραδρομής η λόγω λάθους. Στο διευκρίνισε με λίγα λόγια. Τώρα εάν κανείς ένσταση κ το προσκομίσεις το πτυχίο δε ξέρω τι παίζει, Εφόσον σου έχει έρθει στα χέρια.

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

thomaskdal έγραψε:Φίλε εφόσον σου είπε ότι δε δέχονται βεβαίωση παρά μόνο το πιστοποιητικό τότε δε νομίζω ότι δε στο έβαλαν εκ παραδρομής η λόγω λάθους. Στο διευκρίνισε με λίγα λόγια. Τώρα εάν κανείς ένσταση κ το προσκομίσεις το πτυχίο δε ξέρω τι παίζει, Εφόσον σου έχει έρθει στα χέρια.
Επίσης δες έαν αναγνωρίζουν το πτυχίο του esb όπως λες... Λέει στην προκήρυξη ποια πτυχία δέχονται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Babis77
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Babis77 »

Πότε λέτε αθλήματα και πκε?
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

Babis77 έγραψε:Πότε λέτε αθλήματα και πκε;
Αύγουστο !

Marios9
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Marios9 »

Καλημέρα ! Γνωρίζετε ποτε θα ξεκινήσει η 3μηνη εκπαίδευση ;

Επίσης μετα τα πκε ποτε περίπου βγαίνουν οι νέες πίνακες με επιτυχόντες ;

karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από karavanaki »

Ρε παιδιά με ένα μήνα κάθε μέρα προπόνηση έχω ελπίδες 😭😭😭😭 θέλω πολύ να μπω αλλά είχαcovid και έχασα 1.5 μήνα που θα μπορούσα να κάνω αθλήματα έχω σκάσει
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

karavanaki έγραψε:Ρε παιδιά με ένα μήνα κάθε μέρα προπόνηση έχω ελπίδες 😭😭😭😭 θέλω πολύ να μπω αλλά είχαcovid και έχασα 1.5 μήνα που θα μπορούσα να κάνω αθλήματα έχω σκάσει
Ναι ρε ανετα ένα μήνας φτάνει και περισσεύει!

Flawless

Nick greek έγραψε:
karavanaki έγραψε:Ρε παιδιά με ένα μήνα κάθε μέρα προπόνηση έχω ελπίδες 😭😭😭😭 θέλω πολύ να μπω αλλά είχαcovid και έχασα 1.5 μήνα που θα μπορούσα να κάνω αθλήματα έχω σκάσει
Ναι ρε ανετα ένα μήνας φτάνει και περισσεύει!

Εκτός και αν δεν έχεις τρέξει ποτέ στη ζωή σου. Αν ασχολιόσουν έστω και από τις εποχές που πήγαινες σχολείο τότε το σώμα δεν ξεχνάει

karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Το 1000 το βγάζω απλά το κάνω 5.30 😭
Flawless

karavanaki έγραψε:Το 1000 το βγάζω απλά το κάνω 5.30 😭
Ή το πας πολύ χαλαρά ή κάνεις μικρό διασκελισμό

karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Η και τα δύο ... Θα προσπαθήσω πιστεύω ένα μήνα θα έχουμε μέχρι τα αθλήματα θα προσπαθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω
Flawless

Θα σου δώσω μία σοφή συμβουλή που μου έδωσε ο γυμναστής μου και έχω να την θυμάμαι. Είναι φυσιολογικό στο τρέξιμο, όταν αρχίζεις να κουράζεσαι, ο εγκέφαλος να δίνει εντολή στα πόδια να κάνουν μικρότερο διασκελισμό. Το μυστικό είναι εκείνη τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι το βήμα σου έχει γίνει μικρό (πας και δεν πας) να προσπαθήσεις να ανοίξεις τον διασκελισμό Σου ξανά.

Αυτά τα είκοσι εκατοστά διαφορά στο τέλος έχουν γίνει 100 μέτρα (- 30 δευτερόλεπτα). Και επίσης, όταν φτάσεις σε σημείο να νιώθεις ότι δεν σου φτάνει το οξυγόνο λόγο αντοχής πάρε μία βαθιά ανάσα να φτάσει ο αέρας μέχρι την κοιλιά. Κάνε εξάσκηση την αναπνοή αυτή στο σπίτι σου. Πήρα δύο τέτοιες αναπνοές στο μίλι που έτρεξα για τους ΕΠΟΠ και ένιωσα ότι μόλις ξεκίνησα να τρέχω.

Τέλος, ο ανταγωνισμός εκείνη τη μέρα είναι το μεγαλύτερο boost που θα μπορούσαν να σου δώσουν. Καλή επιτυχία!

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα το είχα γράψει ξανά στο παρελθόν για να βοηθήσω άλλον υποψήφιο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες