Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Babis77
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Babis77 »

Κλείστε το νήμα το επίπεδο έχει πέσει πάτο. Μπαινουμε να μάθουμε κάτι νεότερο και βγαίνουμε στο δευτερόλεπτο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ο ΔΥΚ και ο καθε ΔΥΚ δεν μπορει να ειναι μπαμπουλας 24/7 στο νημα για να ελεγχει ολοκληρους μαντραχαλους.

Σκοπος ειναι εσεις να βαλετε μυαλο και να αποφευγετε τις οποιες λογομαχιες οι οποιες, ενδεχωμενος, να φτασουν μερικους στα ακρα τους !

Ενα ανωνυμο φορουμ ειναι, ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει οπως το θελει και απο εκει και περα ειναι στη κριση του καθενος αν θα παραμεινει στο νημα ή θα κανει τα στραβα ματια σε μηνυματα
"τρολλ ".

Οι διαχειριστες εχουν και ζωη ξερετε, φιλικα.
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Σωστός άρα συμπέρασμα να μιλάμε σε ένα επίπεδο χωρίς χαρακτηρισμούς και κοκορομαχίες είναι απλό .. Ειρήνη λοιπόν .. όλοι τον ίδιο στόχο έχουμε και αγωνία και κάποιες φορές διαφορετικές απόψεις που πρέπει να σεβόμαστε
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Ρε πηγαινεται πουθενα διακοπες να ξελαμπηκαρετε αφου φαινεται οτι δεν την παλευεται και ασχολειστε ολη μερα με την προκυρηξη της αστυνομιας λεγοντας τα ιδια και τα ιδια χωρις καποια ουσια. Δεν υπαρχουν αλλα ενδιαφεροντα στην ζωη σας απο το να γραφεται εδω μεσα ολη την ωρα χαζομαρες;
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Panellas93 »

Καλημέρα φίλε Κώστα πολύ σωστός
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

Λοιπόν. Μίλησα με φίλο εφ από 19 ο οποίος μου είπε ότι πρώτα βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες και μετά του πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι ισοβαθμει με άλλα 6 άτομα. Ήξερε όμως ότι είναι μέσα απλά τη τελική του θέση στους πίνακες την είδε μετά τις ενστάσεις στους τελικούς πίνακες. Οπότε παιδιά αυτό αλλάζει μερικά πράγματα όπως το ότι δε περιμένουμε ισοβαθμίες πριν τους πίνακες αλλά μετά τους προσωρινούς πίνακες. Με λίγα λόγια μπορεί να βγει και σήμερα ή μέσα στη βδομάδα.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Ο φίλος σου είναι ζαλισμένος από τη ζέστη. Πρώτα τηλεφωνησαν για ισόβαθμες και μετά βγήκε πίνακας.

Αν θυμάστε εδώ στο φόρουμ τα παιδιά έγραφαν ότι μας πήραν τηλέφωνο για ισόβαθμες, ενώ ταυτόχρονα ένας με το όνομα omadadiaspower είχε πει τη βάση 5 μέρες πριν ανακοινωθεί.

Και τότε άρχισαν και τον πίστευαν όλοι ότι ξέρει τη βάση διότι κάλεσαν για ισόβαθμες αυτούς με 2620.

Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

Player7 έγραψε:Ο φίλος σου είναι ζαλισμένος από τη ζέστη.Πρώτα τηλεφωνησαν για ισόβαθμες και μετά βγήκε πίνακας.

Αν θυμάστε εδώ στο φόρουμ τα παιδιά έγραφαν ότι μας πήραν τηλέφωνο για ισόβαθμες, ενώ ταυτόχρονα ένας με το όνομα omadadiaspower είχε πει τη βάση 5 μέρες πριν ανακοινωθεί.

Και τότε άρχισαν και τον πίστευαν όλοι ότι ξέρει τη βάση διότι κάλεσαν για ισόβαθμες αυτούς με 2620.

Ωραία αφού εσύ λες ότι ξέρεις πόσο είναι η βάση σημαίνει ότι τελείωσαν με τις αξιολογήσεις και έχουν βγάλει την βάση που λες. Αρα ποτέ βγαίνουν οι πίνακες; Γτ για να ξέρεις την βάση ξέρεις πότε βγαίνουν τα προσωρινά.

kostaspapa95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kostaspapa95 »

Εγώ ακόμα πιστεύω ότι θα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια η βάση για την Β . 😄
Nikos G
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikos G »

Ποτε πιστευετε να βγουν τα αποτελεσματα παιδια?
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εμένα αυτό μου είπε και αυτό σου λέω. Ήξερε ότι είναι μέσα και μετά του είπαν ότι ισοβαθμει. Στους τελικούς πίνακες είδε και τη τελική του θέση σε σχέση με τη θέση που ήταν στους αρχικούς πίνακες. Αν είναι να πάρουν πρώτα για ισοβαθμίες και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τίποτα, τότε πάει και αυτή η βδομάδα. Απλά με τη δική σου λογική, σε 10 μέρες που βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες, αυτοί πρόλαβαν να ελέγξουν 20.000 αιτήσεις, είδαν τις ισοβαθμίες, πήραν τηλέφωνα, πήγαν Αθήνα να κάνουν κλήρωση, ξανά έκανα ανακατανομή σύμφωνα με τις κληρώσεις και βγάλαν πίνακες. Πρόλαβαν και έκαναν όλα αυτά σε 10 εργάσιμες; Τι να πω. Εκτός αν είχαν 100 άτομα να κοιτάνε τις αιτήσεις κάθε μέρα.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Οι ισόβαθμιες βγαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή εκεί που καταχωρούν τις αιτήσεις.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Οι ισόβαθμιες βγαίνουν αυτόματα στον υπολογιστή εκεί που καταχωρούν τις αιτήσεις.
Δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει πέρα από τις ισοβαθμίες να ακολουθηθεί και μια σειρά. Αν εγώ έχω μεγαλύτερο απολυτήριο απο εσένα, αλλά ίδια μόρια, τότε προηγούμαι εγώ επειδή έχω μεγαλύτερο απολυτήριο. Αν αυτό το έχουν ίδιο, κοιτάνε να δουν ποιος είναι έγγαμος, αν και αυτό το έχουμε ίδιο και μερικά ακόμα που γράφει μέσα η προκήρυξη τα έχουμε ακριβώς ίδια, τότε πάμε σε ισοβαθμίες, αλλιώς βάζουν αυτοί τη σειρά ανάλογα με το ποιος προηγείται. Για να δουν όμως απολυτήρια, εγγαμος κλτπ, πρέπει να ελεγχθούν όλα τα έγγραφα από τις ισοβαθμίες που προέκυψαν. Τώρα αν εσύ μου λες ότι σε τόσες ισοβαθμίες, αυτοί πρόλαβαν και έλεγξαν τα έγγραφα από όλους όσους ισοβαθμούν, τους πήραν τηλέφωνο, τους είπαν ελάτε Αθήνα σε κάνα 2 μέρες για κλήρωση και βγάλανε και αποτελέσματα σε 10 μέρες, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Σου είπα μόνο αν είχαν 100 άτομα μόνο για αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ μικρό το διάστημα να κάνουν όλες αυτές τις διαδικασίες και πολλές οι αιτήσεις. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Είπαμε τους το βγάζει αυτόματα στον υπολογιστή αυτό που λες ποιος έχει μεγαλύτερο απολυτήριο ή παιδιά κλπ. Είναι εφαρμογή, δε κάθονται να το κάνουν μόνοι τους να μετράνε.
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Εγώ πιστεύω πάντως πλέον ότι θα πάρει και τους χίλιους, όπως και εκπαιδευτικούς 11.000 ετοιμάζονται για εκλογές οπότε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες