Οι προκήρυξη ΟΒΑ με την ΕΠΟΠ είναι η μέρα με την νύχτα, κόπηκαν λόγο αθλημάτωνRjs έγραψε: Για ποιο λόγο κοπικαν τόσα άτομα με τόσο υψηλά μόρια; Για αθλήματα; Για το σωματικό βάρος, και όσα περνάνε ποίο πρίν; Η λόγο βύσματος βγάλανε άτομα εκτός για να μπούνε κάποια "ελίτ";Αν μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η 1η φάση επιλογής, και ποιες οι θέσειςχ3 που αναφέρεις θα σου ειμουν ευγνώμων.
Για ποιο λόγο μπορεί ένας που έχει είδη περάσει οβα να κοπεί σε μια πανομοιότυπη προκήρυξη; Πάλι λόγο βύσματος; Και όλων τον παραπάνω;
Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι.
Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
-
- Υποδεκανέας
Βάση περσινών ναι έχουν βρες τα αποτελέσματα και θα το δειςRafale122 έγραψε: Σε λίγες μέρες βγαίνει έχουν πάρει ήδη τα άτομα για την επιτροπή... Ίσως και αύριο μεθαύριο...
Ποια αποτέλεσματα δεν το κατάλαβα ;
Είναι σίγουρο αυτό που λες; Το γνωρίζεις από καπου;Rafale122 έγραψε:Σε λίγες μέρες βγαίνει έχουν πάρει ήδη τα άτομα για την επιτροπή... Ίσως και αύριο μεθαύριο...
-
- Υποδεκανέας
Δεν το γνωρίζει έτσι το λέει όπως κα πολύ εδώ μέσα κανείς δεν ξέρει επίσημα και όποιος ξέρει δεν λέειGiannisze έγραψε:Είναι σίγουρο αυτό που λες; Το γνωρίζεις από καπου;Rafale122 έγραψε:Σε λίγες μέρες βγαίνει έχουν πάρει ήδη τα άτομα για την επιτροπή... Ίσως και αύριο μεθαύριο...
Για να λέει ότι έχουν πάρει ήδη άτομα για την επιτροπή, δεν θα το λέει έτσι.
Δεν γνωρίζω αν είναι σίγουρα αύριο μεθαύριο αυτό που ξέρω σίγουρα επειδή είμαι εποπ 21 δλδ το γνωρίζω από μέσα ότι έχουν καλέσει τα άτομα για επιτροπή δικαιολογητικών...
Οπότε η λογική μου λέει ότι θα γίνει κάτι όπως πέρσι το ίδιο πλάνο...
RAFALE22 αεροπορια εισαι
Η ίδιες συζητήσεις με πέρυσι ακριβώς τν πρώτο λόγο έχουν οι οβά καλός η κακός το στράτευμα (άτυπα) θα δώσει προτεραιότητα σε αυτούς αλλά και κανονικά γιατί έχουν πολλά περισσότερα μόρια από πολλούς...
Απλά θα ήθελα να αναφέρω κάποια ζητήματα που υπήρξαν στην περσινή ...1 η πολλές παραιτήσεις που υπήρξαν θα αναφέρω σε ειδικότητα που επερνες 25 άτομα μπήκαν 17 και έμειναν 9 από τς παραιτήσεις. Οπότε καλό θα ήταν πρίν κάνετε αίτηση να σκεφτεί ο καθένας καλά πρίν το πράξει.2 η μετάθεση είναι όλες για μακριά από τα αστικά κέντρα αυτό αποθαρρύνει πολλούς απλός πάνε με το παλιό ελληνικό μυαλό... Να σας ενημερώσω ότι όλοι η ΕΠΟΠ και οι οβά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μετακινηθηκαμε σε ακριτικές περιοχές... Οπότε σκέφτητε καλά γιατί ίσως όταν έρθει η ώρα το μετανιώσετε όπως έκαναν πολλοί ...
Υ. Γ τα αθλήματα με 3 φορές τό μήνα προπόνηση βγαίνουν πολύ απλά μην τα φοβάστε
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους
Απλά θα ήθελα να αναφέρω κάποια ζητήματα που υπήρξαν στην περσινή ...1 η πολλές παραιτήσεις που υπήρξαν θα αναφέρω σε ειδικότητα που επερνες 25 άτομα μπήκαν 17 και έμειναν 9 από τς παραιτήσεις. Οπότε καλό θα ήταν πρίν κάνετε αίτηση να σκεφτεί ο καθένας καλά πρίν το πράξει.2 η μετάθεση είναι όλες για μακριά από τα αστικά κέντρα αυτό αποθαρρύνει πολλούς απλός πάνε με το παλιό ελληνικό μυαλό... Να σας ενημερώσω ότι όλοι η ΕΠΟΠ και οι οβά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μετακινηθηκαμε σε ακριτικές περιοχές... Οπότε σκέφτητε καλά γιατί ίσως όταν έρθει η ώρα το μετανιώσετε όπως έκαναν πολλοί ...
Υ. Γ τα αθλήματα με 3 φορές τό μήνα προπόνηση βγαίνουν πολύ απλά μην τα φοβάστε
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους
ΕΛΔΥΚ με βρισκεις Να συμφωνω Απολυτα το ιδιο εχω διαπιστωσει κι εγω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Παιδια αν μπορούσατε Να επιλέξετε που θα γινει η πρωτη τοποθέτηση σας που θα προτιμούσατε νησιά η εβρο;
Εγω προτιμω νησι
Εποπ 21 πως βλεπετε τα πραγματα μεσα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες