Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εάν κοιτάξεις τους περσινους πίνακες έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι μέσα.
747 είχε ο τελευταίος επιτυχών πάντως. Φυσικά έπεσε κι άλλο η βάση τελικά αλλά δεν έχω εικόνα πόσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Μαρ 02, 2022 5:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση παιδιά!Εγώ παλι έχω χαμηλά την μπάλα. Φοβάμαι οτι δεν θα φτάσουν τα μορια. Εχω δωσει 3 φορες πανελλήνιες και δεν κατάφερα να μπω ούτε Σμυ. Απογοήτευση σκέτη. Ελπίζω να μπορέσω να μπω έστω και σαν εποπ δεν με πειράζει καθολου
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Μέσα στο Μάρτιο βγήκε το 2021 η προκήρυξη ίσως και φέτος να σκάσει μέσα στον Μάρτιο.
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Σε 3 λεπτά έχεις την απαραίτητη βεβαίωση που δείχνει όλα τα ένσημα σου συγκεντρωτικά από την 1η μέρα που δούλεψες εκτός των τελευταίων 2 μηνών που αργούν να περαστούν, δεν χεριάζετε καμία βεβαίωση από κανένα ξενοδοχείο33ΜΚ έγραψε: Επίσης όσο χρονια προϋπηρεσίας και να έχεις και όχι εσυ μόνο ο καθένας απλά παίρνει την μέγιστη προϋπηρεσία ενώ των 12 μηνών που είναι 250 μόρια και πρέπει να έχεις βεβαίωση από εφκα και βεβαίωση από το ξενοδοχείο που δούλευες επίσης, απλά δε ξέρω κατά ποσο μπορείς να καταθέσεις ας πούμε 3 βεβαιώσεις από 3 διαφορετικά ξενοδοχεία πχ αν δούλευες σεζόν κάθε φορά σε διαφορετικό είναι μια ιδιαίτερη ειδικότητα όπως και να χει
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν έχει σχέση η μοριοδοτηση και το απολυτήριο γυμνάσιου μοριοδοτήτε αλλά δεν μετράει για να πάρεις τα μόρια του ΙΕΚ θα πρέπει να λέει μέσα σπουδαστές ΙΕΚ με περάτωση του 1ου έτους33ΜΚ έγραψε: ΔΥΚ αυτό που λες δε ξέρω κατά ποσο ισχύει όμως, ποιος ο λόγος να μοριοδοτείται ο τουλάχιστον ένας χρόνος παρακολούθησης ΙΕΚ σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα με 250 μόρια και να μην μετριέται στην ουσία το πτυχίο που έχει ο καθένας από το ΙΕΚ και να μη παίρνει τα 300 μόρια και να θέλει πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ δε ξέρω κάτι δε μου κολλάει γενικότερα
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
Από την στιγμή που φαίνεται στα ένσημα σου μετράει κανονικά, για τα μόρια του τελευταίου ψάξε τα περσινά αποτελέσματα υπάρχουνydneas έγραψε: Ερώτηση για ΠΑ : Στην ειδικότητα πυροσβέστης μετράει προϋπηρεσία ως εποχικός στη πυροσβεστική; Και επίσης πέρσι με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος; Ευχαριστώ!
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το ότι είναι ένοπλες δυνάμεις είναι άσχετο σε σ΄χεση με τις αναγκες και τους λόγους που μπορεί να ζητάει ο ΣΞ εοππεπ και το ΠΝ μόνο βεβαίωση33ΜΚ έγραψε: Αυτό ειλικρινά δε στέκει ποιος ο λόγος να μη το δέχονται; Είναι κάτι διαφορετικό η αεροπορία δηλαδή; Ένοπλο σώμα είναι όπως το ΠΝ και η ξηρά, ας ελπίσουμε να μην ισχύει ή αν ισχύει να αλλάξει στην προκήρυξη όταν βγει
Ναι νομιζε εσυ, και ΕΦΚΑ θέλει αυτό ακριβώς που λες με τα ένσημα, και να κατεβάσεις το έντυπο που πρέπει να υπογραφτεί από τον εργοδότη στην ουσία από το ξενοδοχείο
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν ισχύει όσοι μπήκαν φέτος μπήκαν παράνομα και σε αυτό πρέπει να γίνει προσφυγή και όποιος έχει συμφέρων θα έπρεπε από εχθές να την κάνει Τα τατουάζ δεν πρέπει να είναι σε εμφανή σημείο με την θερινή στολή η γενικός κατά την διάρκεια που φοράς στολή (η γυμναστική στην μονάδα δεν μετράει) και να μην έχουν πολίτικο θρησκευτικό η άλλο περιεχόμενο που θίγει ομάδα η άτομαanonymous19970 έγραψε: Τα τατουαζ επιτρεπονται σε ολα τα σημεια και χερια και λαιμο αρκει να μην εχει πολιτικο περιεχομενο
Επειδή σε βλέπω καινούργιο εσένα εδώ και τα ξέρεις όλα, μήπως είσαι τίποτα επιλαχών που δε μπήκες ποτε πέρσι και φέτος δεν έχεις μόρια; Άσε μας ρε φίλε, πάνε κάνε εσυ προσφυγή κατά του κράτους να σε δω ωραία τα λες, εκτός αυτό για τατουάζ που αναφέρεις έχω συνάδελφο με φουλ τατου χερι -λαιμο οποτε πέρασε κανονικά επιτροπή, αν το τατουάζ δεν περιέχει πολιτικό-θρησκευτικό περιεχόμενο τότε δεν έχεις θέμαΜη παραπληροφορείς τον κόσμο χωρίς να ξέρεις και τους αγχωνεις, καλό είναι όταν ξέρουμε κάτι σίγουρα να το αναφέρουμε και όχι ότι πιστεύουμε πως ισχύει
Φιλικά πάντα, καλημέρα!
Φιλικά πάντα, καλημέρα!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
στο στρατο τα τατουαζ ΔΕΝ απαγορευονται η δερματολογος στο 414 θα σε ρωτησει αν εχεις τατουαζ (και θα το δει γιατι θα εισαι μονο με το μποηερακι) μετα θα δει τι ειδος τατουαζ ειναι και θα το σημειωσει στο χαρτι με τα ιατρικα που θα εχεις μαζι σου επειτα περνας κανονικαkOriopolisS έγραψε:Δεν ισχύει όσοι μπήκαν φέτος μπήκαν παράνομα και σε αυτό πρέπει να γίνει προσφυγή και όποιος έχει συμφέρων θα έπρεπε από εχθές να την κάνει Τα τατουάζ δεν πρέπει να είναι σε εμφανή σημείο με την θερινή στολή η γενικός κατά την διάρκεια που φοράς στολή (η γυμναστική στην μονάδα δεν μετράει) και να μην έχουν πολίτικο θρησκευτικό η άλλο περιεχόμενο που θίγει ομάδα η άτομαanonymous19970 έγραψε: Τα τατουαζ επιτρεπονται σε ολα τα σημεια και χερια και λαιμο αρκει να μην εχει πολιτικο περιεχομενο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Δημοσιευθηκε σημερα :Ο αριθμός των ΕΠ. ΟΠ. Ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) που θα καταταγούν στο ΠΝ το έτος 2022, κατόπιν προκήρυξης, ορίζεται σε πενήντα δύο (52).
Λογικα θα ειναι επιπλεον προκηρυξη
Λογικα θα ειναι επιπλεον προκηρυξη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Εντάξει παιδιά άδικο είναι προφανως γιατί ας πουμε ΕΟΠΠΕΠ μπορώ να δώσω Οκτώβριο και δεν προλαβαινω! Όπως πολλα παιδια περυσι απ ότι διάβασα μείναν εκτός δλδ ακόμα και τώρα να τελείωσε κάποιος το ιεκ του και να θέλει να κάνει χαρτιά μένει εκτός. Το θεωρώ τρομερή αδικία αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα όλα λάθος. Δεν ξέρω αν ισχυει αυτο που λέτε καποιοι ότι και καλά παίρνεις μόρια σαν να έχεις τελειώσει το πρωτο έτος σίγουρα δεν στέκει με βάση τη λογική
Μην τρελαίνεστε χωρίς λόγο, αρχικά να περιμένετε να βγει το επίσημο ΦΕΚ και εκεί θα δούμε αν ζητάει βεβαίωση έστω ή θέλει από ΕΟΠΠΕΠ εκτός αυτό μπορείτε να κάνετε και ένα τηλ στην στρατολογία να δείτε αν θέλει ή όχι.Αλλιώς διαλέξτε κάποια άλλη ειδικότητα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες