Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Politis1994 »

Απο το 91 οι οβα αρα οι απλοί πολίτες 95 η μήπως κ 94+😂
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Fanis679 »

Να σαι καλά D.Y.K.
Άβαταρ μέλους
sagiorgos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sagiorgos »

Giannisze έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την προκηρυξη θα μπουν άτομα με λίγα μορια εφόσον στη Περσινή μπήκαν άτομα με τόσα υψηλά μόρια. Εσείς τι λέτε;

Το ότι μπήκαν πέρσι με ψηλά μόρια δεν σημαίνει οτι δεν θα μπουν και φέτος δεν είναι πανελλήνιες για να πέσουν οι βάσεις. Μακάρι βέβαια αλλά δεν το βλέπω

Kick boxer
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kick boxer »

Καλησπέρα καί απο εμένα μια φορά θα γράψω για να μην υπάρχουν τσακωμοί όπως περιση πρώτο λόγω έχουν οι οβά στην προκήρυξη αυτή... Πέρσι μπήκαν άτομα με πολλά μόρια φαινομενικά φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα Απλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσοι αποφασίσετε να κάνετε τα χαρτιά σας να μην το μετανιώσετε το φαινόμενο περιση π. Χ α. Τ όλμου ζητούσε 25 άτομα μπήκαν μόνο οι 14 και έμειναν οι 9 οπότε μην νομίζετε ότι είναι εύκολα τα πράγματα πολύ απλά γιατί θα στερισεται την θέση σε κάποιον άλλο η ζωή είναι τελείως διαφορετική από έξω έχει δικιά του καθημερινότητα... Καί τό τελευταίο δικαιούμαστε απο 1.1.1995 και μετά ευχαριστώ
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Giannisze »

Θα βγει αυτό τον μήνα η προκήρυξη ή από τον άλλο να περιμένουμε;
Mairi26
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Mairi26 »

Εγω εμαθα για εποπ μετα απο τηλ στην στρατολογια οτι θα βγει τελη Μαρτιου και μου φαινεται λογικο γιατι κ η περσινη βγηκε 23 Μαρτιου
Mairi26
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Mairi26 »

Τουλαχιστον για το ΠΝ που ξερω επειδη μπηκε φιλος μου εποπ εχουν αρκετες ελλειψεις γιατι και δεν παρουσιαστηκαν ολοι οσους ειχαν καλεσει στην πορεια της προπαιδευσης εφυγαν και αλλοι και στην πορεια παραιτηθηκαν μερικοι και οσο αφορα την προκυρηξη για τους 100 νοσηλευτες στο ΠΝ εκεινοι που παρουσιαστηκαν ηταν μονο 43 επομενως χρειαζονται κοσμο
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ANTEGEIA »

Kick boxer έγραψε:Καλησπέρα καί απο εμένα μια φορά θα γράψω για να μην υπάρχουν τσακωμοί όπως περιση πρώτο λόγω έχουν οι οβά στην προκήρυξη αυτή... Πέρσι μπήκαν άτομα με πολλά μόρια φαινομενικά φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα Απλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσοι αποφασίσετε να κάνετε τα χαρτιά σας να μην το μετανιώσετε το φαινόμενο περιση π. Χ α. Τ όλμου ζητούσε 25 άτομα μπήκαν μόνο οι 14 και έμειναν οι 9 οπότε μην νομίζετε ότι είναι εύκολα τα πράγματα πολύ απλά γιατί θα στερισεται την θέση σε κάποιον άλλο η ζωή είναι τελείως διαφορετική από έξω έχει δικιά του καθημερινότητα... Καί τό τελευταίο δικαιούμαστε απο 1.1.1995 και μετά ευχαριστώ

θα συμφωνήσω σε όλα πλην του ότι πρώτο λόγο έχουν οι ΟΒΑ πέρσι μείνανε αρκετοί εκτός, ένας ΟΒΑ με χαμηλό απολυτήριο δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι σε έναν πολίτη ο οποίος είναι πολύτεκνος από νησί με προφισενσι προϋπηρεσία θητεία και ένα μέτριο απολυτήριο της τάξης του 15

Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ANTEGEIA »

Προσωπική άποψη θα βγει πρώτα για ΟΒΑ λογικά μέσα στην εβδομάδα βαριά μέχρι 20/2 θα έχει μικρή προθεσμία να μπορέσουν να έχουν μπει μέχρι τις 20/3 να προλάβουν τα παιδιά της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ-ΝΟΔΕ να μπουν να πάρουν τα 100 μόρια του ΟΒΑ μπας και μπορέσουν να σώσουν τίποτα Μετα περίπου όπως πέρσι θα βγει για εποπ, στον ναυτικό όντος έχουν πρόβλημα και πήρε και συμπληρωματικά γτ μείνανε κενές ειδικότητες, επίσης μέχρις στιγμής έχουν κοπεί 12 άτομα βγήκαν Ι/3, πραγματικά είναι δύσκολα στο ναυτικό υπάρχουν άτομα που από την μέρα που γυρίσανε από την ορκωμοσία ζήτημα να έχουν πάει σπίτια τους συνεχόμενα για 10 μέρες, από τις υπηρεσίες και τα ταξίδια γνωστός μου έχει γράψει 65-70 μέρες ταξίδι. Προσωπικά μετάνιωσα που το αμέλησα και δεν πρόλαβα να κάνω στο ναυτικό, να ξέρετε το ναυτικό Είναι Γ@@@@Ι ανάλογα την ειδικότητα μπορεί να ταξιδεύεις 60% του έτους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ANTEGEIA την Σάβ Φεβ 05, 2022 2:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luffy
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Luffy »

Λοιπόν είναι καινούργιος εδώ και έχω κάποιες απορίες ευχαριστώ πολύ για την οποία βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε. Λοιπον αν βγεί προκυρηξη οβα με ΕΠΟΠ ταυτόχρονα γίνεται να κάνω τα χαρτιά μου και στα δύο; αν βγει πρώτα οβα κ σε μικρό χρονικό διάστημα βγεί ΕΠΟΠ ας πούμε ένα μήνα διαφορα αν εγώ υπηρετήσω μόνο ένα μήνα σαν οβα περνω 100 μόρια για εποπ προκυρηξη; Επίσης δεν ξέρω αν είναι τόσο ψηλά τα μόρια σαν πέρσι εγώ έχω 320 κάτι μόρια με τ περσινά δεδομένα σε κάτι αποτελέσματα που είδα έμπαινα τον Σεπτέμβρη τον Ιούνιο σαν επιλαχών θέση 18 θα είχα ελπίδες; Επίσης πέρσι πήραν δύο φορές; Και τέλος σαν οβα αν μπω το όριο για εποπ πάει μέχρι 31; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων κ τον χρόνο σας, θα εκτιμούσα οποία βοήθεια
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Σύνελθε φίλε γιατί με λάθος σειρά τα λεςΠρώτα θα βγει για ΕΠΟΠ και αφού τελειώσει η όλη διαδικασία και καταταγούν κτλπ τότε θα βγει για ΟΒΑ ξανά

Οι ΟΒΑ του 21 τώρα κλείσανε 2 μήνες μέσα δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες να βγάλει ξανά ΟΒΑ τώρα θα βγάλει για ΕΠΟΠ

Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Renia25 »

Συνηθως δεν βγαινουν ταυτοχρονα ωστοσο γιο οβα ισχυουν το παρακατωΟι οπλίτες, εφόσον διανύεται το τελευταίο τετράµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Β. Οι έφεδροι, εφόσον δεν έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

για εποπ μπορεις να κανεις αιτηση και ενω κανεις θητεια και αν δεν εχεις κανει και αν εχεις απολυθει (χωρις χρονικο περιορισμο απο την απολυση)

Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Giannisze »

Σε τι ειδικότητα έχεις 320 μορια;
ALTS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ALTS »

Καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί, οι ΕΠ. ΟΠ. Είναι μόνιμοι ή μονιμοποιούνται μετά από δική τους αίτηση, όπου για την διαδικασία της μονιμοποίησης δίνουν γραπτές εξετάσεις, μετά το πέρας 7ετιας;
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Μονιμοποιουνται μετά από 7 χρόνια με δική τους αίτηση και εφόσον πετύχουν στις γραπτές εξετάσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες